LAMAN WEB SENDIRI.....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

LAMAN WEB SENDIRI.....

Post  fenando jose on Tue Sep 16, 2008 10:32 am

anda ingin belajar membuat laman web sendiri???untuk tujuan perniagaan?personal? mudah saja, dimana anda tidak memerlukan kemahiran untuk membuat laman web sendiri...hanya ikut arahan yg diberi n anda dpt menghasilkan laman web sendiri....

di laman web anda, anda boleh memuat naik video, gambar, music dll..mudah dan cepat.....

sila msg fenandj@yahoo.com utk maklumat lanjut

bounce sign up as frenzz's network that connecting each other at www.frenzz.ning.com
bounce

fenando jose

Jumlah posting : 17
Join date : 16.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LAMAN WEB SENDIRI.....

Post  T-Max on Tue Sep 16, 2008 11:38 am

fenando jose wrote:anda ingin belajar membuat laman web sendiri???untuk tujuan perniagaan?personal? mudah saja, dimana anda tidak memerlukan kemahiran untuk membuat laman web sendiri...hanya ikut arahan yg diberi n anda dpt menghasilkan laman web sendiri....

di laman web anda, anda boleh memuat naik video, gambar, music dll..mudah dan cepat.....

sila msg fenandj@yahoo.com utk maklumat lanjut

bounce sign up as frenzz's network that connecting each other at www.frenzz.ning.com
bounce

ang ada fs ak??

dak2 kelas aku kena wat laman web bbm...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

fs??

Post  fenando jose on Tue Sep 16, 2008 11:52 am

fs?aku rasa ada kot...jarang aku check...hang kena buat laman web bbm pe bende??

fenando jose

Jumlah posting : 17
Join date : 16.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LAMAN WEB SENDIRI.....

Post  T-Max on Tue Sep 16, 2008 11:57 am

fenando jose wrote:fs?aku rasa ada kot...jarang aku check...hang kena buat laman web bbm pe bende??

multiply..

pi laa tgk http://aimanh.multiply.com

aku buat sederhana jaa...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

ok lah tu

Post  fenando jose on Tue Sep 16, 2008 12:13 pm

ok lah tu ko buat web sendiri....

fenando jose

Jumlah posting : 17
Join date : 16.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Laman web??

Post  AriffPutera on Tue Sep 16, 2008 7:04 pm

Korg ni nk wat lmn web atau wat blog?? Mude mudi zmn ni rmai yg slah anggp mne 1 laman web, mne 1 blog.

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: LAMAN WEB SENDIRI.....

Post  T-Max on Tue Sep 16, 2008 9:23 pm

hmm..pada aku berbeza blog dengan web...web tu general..tapi blog tu mcm satu tulisan pendapat...lebih kurg diari aa...
kdg2 dalam web ada blog...tapi sbb blog skrg ni senang nak buat...ramai yg guna blogspot untuk buat web site...sebab situ senang nk design...asal dapat kod html bleh je paste...huhu..tingat lak zaman sekolah dulu aku guna blogdrive...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Blog di kalangan pelatih kampus

Post  AriffPutera on Tue Sep 16, 2008 11:23 pm

Erm.. Skrg ni pun rmai pelatih kampus ni yg da ada blog sendiri. Mai la kongsi blog msg.. Blh tukar pendapat mcm mne nk memeriahkan blog msg2. Hehe..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Gua dh bertukar username

Post  Mr. Secreto on Sun Jul 26, 2009 11:32 pm

perhatian semua..gua dah bertukar kepada username Mr. Secreto

Mr. Secreto

Jumlah posting : 21
Join date : 28.05.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

blog aku...

Post  ShInIcHi KuDo on Mon Jul 27, 2009 11:57 am

crita bab kongsi blog, mai la lawat blog aku.

http://vampirzero.blogspot.com

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LAMAN WEB SENDIRI.....

Post  socrates on Mon Jul 27, 2009 10:05 pm

waaa...rancaaakkk...

persoalan ni mmg dah lama dlm pale otak aku...
antara blogger dgn website..
actually ikut atas penggunaan la..
tp stakat kita yg guna secara percuma medium2 ni ikut la yg mana yg rasa mudah..
aku lebih prefer blogger/blogspot..

sbb skang ni rangkaian blogger yg free sama tahap dgn web hosting yg kena bayaq utk 6 bulan or free..
traffic blogger pun boleh dikira bagus la..
so, sape2 yg betui2 serius ttg ni aku sarankan guna analytics service..

ps: nk masuk blog aku, klik je kat signature aku tu..hahaha

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Web, blog, web blog...

Post  Mr. Secreto on Tue Jul 28, 2009 1:53 am

cam socrates ckp la skrg ada web, blog, web blog dan lain2..banyk skrng ni...ada yg free n ada yg kena bayaq...tp gua byk buat web n blog guna yang free punya...Cume satu je yang gua bayar....namenya BLOGSTARZ...ok la pd sape2 nk cube beli blog space di blogstarz bleh la lawati http://fenandoj.blogstarz.my

Mr. Secreto

Jumlah posting : 21
Join date : 28.05.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

web sendiri

Post  bobkhairul_PMPS on Fri Sep 04, 2009 11:02 pm

http://touchbyyou.ning.com/

bobkhairul_PMPS

Jumlah posting : 8
Join date : 11.03.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LAMAN WEB SENDIRI.....

Post  Sponsored content Today at 4:06 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik