minta semua calonkan siapa yang bakal menggantikan jpp tahun depan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

minta semua calonkan siapa yang bakal menggantikan jpp tahun depan

Post  kubang s on Tue Sep 16, 2008 11:58 pm

kepada semua minta pandangan ..............dan calonkan ciap2 tahun depan dengar kate jpp yang ada nk bersara....nak pikir pasal membina masjid plak......dh ramai yang bertunang........hehehhehehehehe.....ydp xtau la dia..........nanti aku try tanyaa dia
renungkan calonkan..................KAS 5829

kubang s
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

PENAMAAN CALON TAHUN DEPAN...INSYAALLAH...

Post  socrates on Wed Sep 17, 2008 12:26 am

kubang s wrote:kepada semua minta pandangan ..............dan calonkan ciap2 tahun depan dengar kate jpp yang ada nk bersara....nak pikir pasal membina masjid plak......dh ramai yang bertunang........hehehhehehehehe.....ydp xtau la dia..........nanti aku try tanyaa dia
renungkan calonkan..................KAS 5829

Aku mcm kenal mamat ni...mmg dgr kata ramai JPP lani nak bina masjid dlm masa terdekat ni...tp kan kubang s,kita tunggu penamaan calon pd awai tahun depan...wat awai2 sangat pun,la ni ramai yang duk pening lagi...yang hentam JPP pun, masih xtau apa tu JPP...hahahaha...

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

RE: Penamaan calon

Post  AriffPutera on Wed Sep 17, 2008 12:48 am

Aku mcm kenal mamat ni...mmg dgr kata ramai JPP lani nak bina masjid dlm masa terdekat ni...tp kan kubang s,kita tunggu penamaan calon pd awai tahun depan...wat awai2 sangat pun,la ni ramai yang duk pening lagi...yang hentam JPP pun, masih xtau apa tu JPP...hahahaha...

Biaq p kat depa la NYDP.. Depa semangat nk ganti kita, nk smbg perjuangan kita.. Hehe.. T kita dok pakat tgk mcm mna depa wat keja plak.. Ngeluh ke dak. Mwahahaha.. Org kta apa, xkenai maka xcinta, xbuat maka xtaw.

p/s- xsabar nk bersara. xlarat da, xsanggup nk pikul lelame jawatan neh. Hehe..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: minta semua calonkan siapa yang bakal menggantikan jpp tahun depan

Post  mr gto on Wed Sep 17, 2008 1:04 am

p/s- xsabar nk bersara. xlarat da, xsanggup nk pikul lelame jawatan neh. Hehe..



Xsabar nk mendirikan masjid kot.. kenai2 la sidia klu dah leh on(xkenai maka xchentakan).. Best man win.. Raya pi umah.. sori nyampuk.. Very Happy

p/s: jaga hati memasing...

mr gto
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Review

Post  AriffPutera on Wed Sep 17, 2008 1:10 am

Xsabar nk mendirikan masjid kot.. kenai2 la sidia klu dah leh on(xkenai maka xchentakan).. Best man win.. Raya pi umah.. sori nyampuk.. Very Happy

p/s: jaga hati memasing...

Awai lg en GTO..
2 taun lbh g kat sni.. Hehe.. Pas posting kne kukuhkan kewangan dlu.. xkan nk bg ank dara org mkn pasiq kot.. Hehe.. Peace to all!

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

laaaaaaaa kecian ydp wei

Post  kubang s on Wed Sep 17, 2008 1:18 am

ish2 baik la kita calon dulu aku tkt masjid terbina lm msa terdekat..........
apa2 pun rasenye xde yg leh ganti ydp kita.........cube la calonkan.rasenye sume feel Very Happy
lembu mkn rumput pun ade gune ni kan ydp kiter xg2 ke socrates?

kubang s
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: minta semua calonkan siapa yang bakal menggantikan jpp tahun depan

Post  mr gto on Wed Sep 17, 2008 1:21 am

pasal penamaan calon.. select nama calon2 yg dirasakan layak awl2..Then kaji ler dianyer background dlu.. La nih awal lg kira boleh la dlm proses percubaan utk mencari sesapa yg layak.. Dah select(secara x formal) baru gi rujuk kat admnt or biro2 berwajib dlm pemilhan calon time awal tahun depan..

P/S: nk bg petua.. Klu leh nak cepat ada aset kewangan, buat tabungan start dari sdy lagi.. Masuk la asb or Saham Felda.. Koman2 dlm 2thn nih dah dpt kmpul 10ribu.. Then lgi 10ribu lak time setahun anda keja nanti.. Dlm masa yg sama uat loan rumah(bila dah sah keja nanti).. Insyaallah age 25-26 dah leh kawin bg org laki2 ler.. Dah ada 25ribu dlm tgn so ok la..

salam ukhwah..

mr gto
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Perancangan nikah kawen

Post  AriffPutera on Wed Sep 17, 2008 1:32 am

mr gto wrote:pasal penamaan calon.. select nama calon2 yg dirasakan layak awl2..Then kaji ler dianyer background dlu.. La nih awal lg kira boleh la dlm proses percubaan utk mencari sesapa yg layak.. Dah select(secara x formal) baru gi rujuk kat admnt or biro2 berwajib dlm pemilhan calon time awal tahun depan..

P/S: nk bg petua.. Klu leh nak cepat ada aset kewangan, buat tabungan start dari sdy lagi.. Masuk la asb or Saham Felda.. Koman2 dlm 2thn nih dah dpt kmpul 10ribu.. Then lgi 10ribu lak time setahun anda keja nanti.. Dlm masa yg sama uat loan rumah(bila dah sah keja nanti).. Insyaallah age 25-26 dah leh kawin bg org laki2 ler.. Dah ada 25ribu dlm tgn so ok la..

salam ukhwah..

Koperasi Permodalan FELDA (KPF) ke?? Aku sokong 100%
Pendftaran awal klau xslp, RM2000. Blh wat kt mne2 cawangan Maybank yg terdekat. Antara agensi yang memberikan dividen yang terbanyak. Klau xslp dorg penah bg smpai 40%. Cayalah FELDA. Hehe..
Public Mutual pun ok gak..

p/s- Bangga gak jd anak FELDA. Tp sedey sbb dak FELDA bnyk wat onar. Bukn smue, ader segelintir. Doakanlah mereka teerhindar drpd perkara2 yang mungkar. Smoga mereka sentiasa berada di jalan yang dirahmati Allah.

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: minta semua calonkan siapa yang bakal menggantikan jpp tahun depan

Post  socrates on Sun Sep 28, 2008 10:18 pm

kubang s wrote:ish2 baik la kita calon dulu aku tkt masjid terbina lm msa terdekat..........
apa2 pun rasenye xde yg leh ganti ydp kita.........cube la calonkan.rasenye sume feel Very Happy
lembu mkn rumput pun ade gune ni kan ydp kiter xg2 ke socrates?

erm...tepuk dada tanya iman...kesian jgk kat YDP...da makin tua...wakakaka

pss:jgn marah bos

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Hehe..

Post  AriffPutera on Fri Oct 17, 2008 4:38 am

Solute kat YDP comel kita. Tabik spring bos! Haha..
Hamba nmpak da beberapa orang calon yang sesuai. Apapun, kita tgk je taun depan. Kita hanya merancang sebaliknya Allah adalah sebaik2 perancang.

p/s- Jgn dok rak merancang tp x jadi.

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: minta semua calonkan siapa yang bakal menggantikan jpp tahun depan

Post  Sponsored content Today at 10:01 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik