WATANIAH kampus kita

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

WATANIAH kampus kita

Post  AriffPutera on Wed Sep 17, 2008 2:25 am

Kat sini aku nak tanye pendapat korang sket. Releven x klau kite adakan pasukan wataniah di kampus kite ni mcm kampus2 yang da ader. IPDA bru jek tbuhkan pasukan tu. Bukn pe, rmai yg datang jumpe aku, depa terkilan sbb kat sini cdek wataniah. Rmai yg dari skolah dulu aktif dlam pasukan PKBM dan sebagainya. Terutamanya dari cawangan NAVY. Dr cwngan ARMY pun ramai. Aset da ader. Npe xgunekan?? Klau ader ape2 majlis pas ni yg memerlukan khidmat bakti dorg, blh lbtkan dorg. xgitu kwn2?? GEMPUR WIRA!

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

ipda

Post  bijirin on Wed Sep 17, 2008 7:22 am

ipda dgn kem xjauh

bijirin

Jumlah posting : 56
Join date : 12.09.08
Age : 29
Lokasi : Di Sini

Lihat profil user http://zarepan.blogspot.com/

Kembali Ke Atas Go down

KEM

Post  AriffPutera on Wed Sep 17, 2008 4:49 pm

Kat area ni aku xsure kat mne kem dorg.

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: WATANIAH kampus kita

Post  T-Max on Thu Sep 18, 2008 2:28 am

kem plg dekat kem sg ara kat pulau...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Kem Sg. Ara

Post  AriffPutera on Thu Sep 18, 2008 3:56 pm

Haha.. Lepaih ni buleh pakat rmai2 pi sna. Spe nk join, mai la skali.. Hehe..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: WATANIAH kampus kita

Post  T-Max on Thu Sep 18, 2008 11:44 pm

alang2 nk wat watniah...
bek buat kadet polis...
huhu

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Siswa kadet

Post  AriffPutera on Fri Sep 19, 2008 12:15 am

Nak wat siswa kadet ke??

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: WATANIAH kampus kita

Post  T-Max on Fri Sep 19, 2008 12:18 am

buat laa kadet apa pun aku suka..
waa next sem dapat KRS...
best gak kawat2 ni..
dulu time skolah ada gak masuk..

tapi tgk cara budak2 mktb ni kawat aku ghasa byk kene improve...
kena pggei polis atau tentera mai ajaq...
aku tgk ada hat kawat robot masa kat datarn tu..
hat mcm driving pun ada gak...
yg hentak kaki mcm kuda pun ada..
time aku skool dulu silap sikit kena turun 20 daa...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Betoi tu

Post  AriffPutera on Fri Sep 19, 2008 12:25 am

41m4n wrote:buat laa kadet apa pun aku suka..
waa next sem dapat KRS...
best gak kawat2 ni..
dulu time skolah ada gak masuk..

tapi tgk cara budak2 mktb ni kawat aku ghasa byk kene improve...
kena pggei polis atau tentera mai ajaq...
aku tgk ada hat kawat robot masa kat datarn tu..
hat mcm driving pun ada gak...
yg hentak kaki mcm kuda pun ada..
time aku skool dulu silap sikit kena turun 20 daa...

Hat yg sebenaqnya, budk2 kampus ni maleh nak kawat. xdak hati nk kawat. Buat kerana terpaksa. Depa xghasa lg keseronokan kawad.
Klau nk kawad, majoriti blh kawad. Tp nk dapat seni tu susah. Klau btol dpt, kita yg tgk kat luaq ni blh meremang bulu ghoma. Haha..
Rndu kat pasukan Kor Kadet aku kat skolah lu. Depa hentak kaki sampai nek abuk kat udara. xyah pkai drill boot. Pkai kasut worrior jek. Haha..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: WATANIAH kampus kita

Post  T-Max on Fri Sep 19, 2008 12:29 am

huhu..patut aaa...
syg aaalau x semangat...
patut semangat yg ada di sekolah bawak mai ke mktb..
aku dlu kena kawat start 9.30 mlm smpai kui 12 mlm...
ptg start kui 3.30 smpai 4.30..

sbb kawat gak aku pindh sekolah kejap..
sbb kawat gak ramai budak2 batch aku dulu fail math tam masa exam penggal..
tp laa ni semua jd org...yg nk fly pun ada...
rindunya kat sekolah....

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

kenangan

Post  AriffPutera on Fri Sep 19, 2008 12:34 am

41m4n wrote:huhu..patut aaa...
syg aaalau x semangat...
patut semangat yg ada di sekolah bawak mai ke mktb..
aku dlu kena kawat start 9.30 mlm smpai kui 12 mlm...
ptg start kui 3.30 smpai 4.30..

sbb kawat gak aku pindh sekolah kejap..
sbb kawat gak ramai budak2 batch aku dulu fail math tam masa exam penggal..
tp laa ni semua jd org...yg nk fly pun ada...
rindunya kat sekolah....

Btol tu. Latihan pusat start 7 pagi pas sarapan smpai tgh malam. Benti pun smata2 nk solat, minum, mkn. Time tu, pejam celik kawad.
Dpat jurulatih dr PULAPOL lg sempoi. Haha.. Syg seribu kali syg, smue tu da berlalu. Npe kat sni xdek wataniah, palapes, SUKSIS ke?? Windu weh..!!

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: WATANIAH kampus kita

Post  T-Max on Fri Sep 19, 2008 12:42 am

keke...jgn time tiduq pun dok kawat sudah...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Tidoq dgn M16

Post  AriffPutera on Fri Sep 19, 2008 12:44 am

41m4n wrote:keke...jgn time tiduq pun dok kawat sudah...

Msuk wataniah kne tidoq dgn M16. Jgn lupa kunci pada save mende tu sudh. xpsl2 bende tu mletop. Haha..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

xsabar2 dh ni

Post  asura on Mon Oct 27, 2008 12:51 pm

assalamualaikum sume....
minta maaf mencelh....
ha...sebut sal wataniah....kadet polis...navy....askar...memg ak mint...
ak pun tringin sgt nk mcm sek.2 dlu...
sonok wo...dpt kawad...
ak dh pun bg nme tuk wataniah....
korang sume bila ag???????
GEMPUR WIRA!!!!dah lme xsebt....hahahaha
DULU "POLIS SEDIA BERKHIDMAT...." LANI "WATANIAH SEDIA BERKHIDMAT..."
SANGSAKA BIRU.....KU RINDU PADAMU....HEHEHE..

asura
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

ahoi...

Post  erkye on Tue Oct 28, 2008 12:36 am

kalau korng leh bahagi kn mase korng bgus gak....
tp kalau time cuti wat tu payh tu..
program2 time cuti tgendala...
kalau de kenduri pun xpt join.....
erm.
lg pun.
xwajar kot budak maktb de mende2 nie..
xfokus nk jd cikgu..
kite nk lahir kn guru penyaynag...
bukan yg garang..
muke bengis mcm harimau..
nti de kes cikgu tembak murid..
hahahaha...
kalau nk patriot sgt pun..
aku rase byk care laen....
PIPP pun lengkap dh sume..
th lah....
ade pro n contr gak la ade mende2 kejadah tu...
up2u..
its my opinion bout dat..

erkye
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: WATANIAH kampus kita

Post  T-Max on Tue Oct 28, 2008 8:22 am

dengan almosty semua student laki kena dok luaq...
lg susah laa nk buat xtvt ni semua...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

ye la.

Post  budakbae on Tue Oct 28, 2008 11:57 am

ye la..
xtvt dlm maktb pun ramai x join
wat hal sendiri.
ni nk wt xtvt luar.
budaya nye xde dlm mktb.
jgn ks name aleh2 xmo g
nk pop je lebih

budakbae
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: WATANIAH kampus kita

Post  Sponsored content Today at 5:37 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik