Pengurusan sampah kat IPTB memuaskan?

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Kitchenette?

Post  AriffPutera on Sun Sep 21, 2008 1:05 am

Blh gak tuh. Tp kichenette yg mne 1?? Bnyk kitchenette kat asrama neh.

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pengurusan sampah kat IPTB memuaskan?

Post  T-Max on Sun Sep 21, 2008 1:33 am

hmm..kalau nk letak pun time nk dekt cuti pasai masa tu pakat clear bilik kan...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

recycling...

Post  bdk DU on Mon Sep 22, 2008 7:20 pm

korg decide la nk ltk kt kitchenette mne..stiap aras pn bleh gk..

bdk DU
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: Pengurusan sampah kat IPTB memuaskan?

Post  pakupyg on Mon Sep 22, 2008 9:07 pm

xpa kalo bdk deakin sebok..mai tukaq tender lak..bg kt kelaih len lak..amcm bole x??

p/s:aiman jom men hoki sat..

pakupyg
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: Pengurusan sampah kat IPTB memuaskan?

Post  T-Max on Wed Sep 24, 2008 9:54 am

pakupyg wrote:xpa kalo bdk deakin sebok..mai tukaq tender lak..bg kt kelaih len lak..amcm bole x??

p/s:aiman jom men hoki sat..

jom...ku aritu dh masuk gerko hoki...tp sbb aku x penah masuk gerko bola..aku kena tolak gi sana...
ptg2 kalau men hoki pun best gak..x yah men gol..takat passing2 pun dh ok...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

lorh..

Post  pakupyg on Fri Sep 26, 2008 3:46 pm

aku perli dia ajak men hoki..dia bole mengiyakan lak ajakan aku..adoyai..

men hoki la time pj..masok hoki la gerko pastu kena tendang la..lepaih tu dulu aku dok trun jgk kdg2 tp lepaih lutut xelok aku kena kurgkan la..
adoi tu suma ayat aiman dlm forum ni..alasan byk xigt..walhal bila2 lah dia dok trun men ptg2..aiman buktikan ang trun yg kadang2 tuh..

la ni lutut sakit kn..xpa ang trun dulu..pakai sports attire..xmaen xpa..yg pntg nk tgk ang trun..

ang dok kata pom pang pom pang kt org..tp ang xleh nk buktikan..kalo pasai bnda len dok bangkang sgt dgn bukti2 ang tuh..

la ni BUKTIKAN ANG TRUN MEN!!

p/s:ni bukan serangan peribadi tp sekadar nasihat..mcm besa....

pakupyg
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: Pengurusan sampah kat IPTB memuaskan?

Post  T-Max on Sat Sep 27, 2008 1:09 pm

pakupyg wrote:aku perli dia ajak men hoki..dia bole mengiyakan lak ajakan aku..adoyai..

men hoki la time pj..masok hoki la gerko pastu kena tendang la..lepaih tu dulu aku dok trun jgk kdg2 tp lepaih lutut xelok aku kena kurgkan la..
adoi tu suma ayat aiman dlm forum ni..alasan byk xigt..walhal bila2 lah dia dok trun men ptg2..aiman buktikan ang trun yg kadang2 tuh..

la ni lutut sakit kn..xpa ang trun dulu..pakai sports attire..xmaen xpa..yg pntg nk tgk ang trun..

ang dok kata pom pang pom pang kt org..tp ang xleh nk buktikan..kalo pasai bnda len dok bangkang sgt dgn bukti2 ang tuh..

la ni BUKTIKAN ANG TRUN MEN!!

p/s:ni bukan serangan peribadi tp sekadar nasihat..mcm besa....

laa hg perli kaa...huhu..x tau lak aku..
payah kalau org x paham bahasa ni...
apa laa agaknya motif ang ni paku payung...huhu..
dia nk tgk aku main waktu ptg...
ckp jaa ang nak kata aku malas turun kan senang...
buat apa aku nk turut ckp ang..
aku nk turun kaa x turun kaa aku punya suka laa...

buktikan kat aku bila aku kata kat org yg x turun men...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pengurusan sampah kat IPTB memuaskan?

Post  socrates on Sun Sep 28, 2008 10:12 am

41m4n wrote:
pakupyg wrote:aku perli dia ajak men hoki..dia bole mengiyakan lak ajakan aku..adoyai..

men hoki la time pj..masok hoki la gerko pastu kena tendang la..lepaih tu dulu aku dok trun jgk kdg2 tp lepaih lutut xelok aku kena kurgkan la..
adoi tu suma ayat aiman dlm forum ni..alasan byk xigt..walhal bila2 lah dia dok trun men ptg2..aiman buktikan ang trun yg kadang2 tuh..

la ni lutut sakit kn..xpa ang trun dulu..pakai sports attire..xmaen xpa..yg pntg nk tgk ang trun..

ang dok kata pom pang pom pang kt org..tp ang xleh nk buktikan..kalo pasai bnda len dok bangkang sgt dgn bukti2 ang tuh..

la ni BUKTIKAN ANG TRUN MEN!!

p/s:ni bukan serangan peribadi tp sekadar nasihat..mcm besa....

laa hg perli kaa...huhu..x tau lak aku..
payah kalau org x paham bahasa ni...
apa laa agaknya motif ang ni paku payung...huhu..
dia nk tgk aku main waktu ptg...
ckp jaa ang nak kata aku malas turun kan senang...
buat apa aku nk turut ckp ang..
aku nk turun kaa x turun kaa aku punya suka laa...

buktikan kat aku bila aku kata kat org yg x turun men...


TAK TURUN MEN PUN JADI ISU KA...???HAHAHA
MANUSIA BETUL...
AIMAN MAIN JUGAK...ATAS KATIL DALAM BILIK,BUAT REGANGAN...TAK GITU...
HEHEHE

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pengurusan sampah kat IPTB memuaskan?

Post  Sponsored content Today at 10:08 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik