LECTURER MANA YG PALING BEST BAGI KORANG?

Halaman 1 dari 3 1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

LECTURER MANA YG PALING BEST BAGI KORANG?

Post  mat_moto on Thu Jan 24, 2008 6:34 pm

assalamualaikum.
salam sejahtera...

hmm... forum baru.
xde apapun ktsini.
kita mulakan dgn topik neh.
saja2 ja.
jom kita survey lecturer mana yg korang paling suka.

mcm saya,
rasanya yg paling gempak adalah en ibarahim, hep.
hehe.
mmg stylo la en ibarahim ajaq.
dan kami enjoy dengan waktu en ibarahim.
beliau dah bagi impression yang baik untuk kami.
walaupun tegas, kami tetap suka ja bila time BMK.
hahha.

lagi sorang, yang peka dan alert bab2 kebajkan pelajar neh.
siapa lgi kalau bukan mr eow.
hehe.,
walaupun kami ni selalu je kena beleter,
tp sebenarnya itu bukti dia sayang kami...
hehe.
dialah lect yang banyak tolong student.
walaupun keja tu bukan keja dia...

semua lecturer semua best.
tq semua!


Smile

mat_moto
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

staf iptb

Post  murid on Sat Feb 16, 2008 11:31 pm

mcm mn dgn staf iptb.. ok tak?
ada tak staf iptb yg kurang bg kerjasama.
nk cr nya pun susah..
kalau dapat jumpa pun...mcm dia buat tak tau je, tak blh bertolak ansur.
ikut suka hati dia je..
mcm malas nk buat kerja..
jgn buat kami ni mcm budak2....
harap2 mcm tu lah.
ok tq

murid
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: LECTURER MANA YG PALING BEST BAGI KORANG?

Post  T-Max on Sun Feb 17, 2008 9:47 am

yeps...ku sokong 110%
encik ibrahim mmg sempoi...sorg yg x hipokrit...
berani memberi pandangan...
ku harap beliau akan naik jd KJ HEP...
namun mungkin ibarat menunggu bulan jatuh ke bumi...

hehehe...

pasal staf ada gak aku nk komen tapi biar laa bawah topik staf...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

pensyarah paling top

Post  sayang on Wed Apr 02, 2008 11:14 am

hah ini macam AF tapi semua saya minat cuma.... banyak sangat yang tak dapat jumpa asyik outstation aja..

sayang
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

afundi

Post  along yn on Thu Apr 10, 2008 11:11 am

Rolling Eyes En. Nadzri Noordin....best per..korg p BIG kan..

along yn
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

staff...

Post  siapa ak on Fri May 16, 2008 1:14 pm

hmm...
kalau bab2 staff, rasanya abg azriman kat psz kot yg paling baik.
hehe.
yang lain tuh, biasa-biasa ajer.
boleh ditingkatkan.
bukanlah nak suruh layan macam kami ni kerabat diraja mana ker,
cuma better lah kalau pengaplikasian budaya kerja tu dibuat dengan penggabungjalinan nilai berbudi bahasa dan nilai-nilai murni yang lain.
hehe.
semoga faham la kot.

malas la nak buka cerita...
walaupun hati sakit, tetap hormat dia sebagai orang yang lebih tua.
staff dari jabatan ***.
saya amat berharap agar dia berubah sikit kot, sebab bukan kali pertama orang merungut pasal dia...
cuma bila kita yang terkena sendiri,
adus... sakitnya panahan dia.

teringat pulak kata2 hikmat ni...
" kerajaan bayar duit, bagi gaji kat kita, bulan-bulan, bukan saja2. dia suruh buat kerja. itu amanah namanya. duit rakyat juga. so, kenapa nak berdolak dalih pasal kerja dan tanggungjawab sendiri? kalau rasa bosan sangat dengan kerja sehingga kerja pun teruk, berhenti ajalah... ramai lagi yang hendak dan berkelayakkan di luar sana yang tanam anggur jer..."


fikir-fikirkan.
bukan nak melaser, cuma rasanya perlu bersuara apabila borang aduan pelanggan tu macam takde fungsi jer.
huhuhuuh





Razz

siapa ak
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: LECTURER MANA YG PALING BEST BAGI KORANG?

Post  T-Max on Sat Jun 28, 2008 7:56 pm

along yn wrote:Rolling Eyes En. Nadzri Noordin....best per..korg p BIG kan..

SOKONG!YG LEN EN. BERAHIM,EN AZNAN,EN MAT CAT,USTAZ SUKARI,ENCIK IDRUS,ENCIK OTHMAN AND SEMUA YG PI BIG KCUALI PAK (.............)

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

mestilah en.iberahim HEP...

Post  jawa_BoYz on Tue Jul 08, 2008 10:44 pm

tak mengantuk kami dlm kls... hahaha. Laughing

jawa_BoYz

Jumlah posting : 17
Join date : 08.07.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LECTURER MANA YG PALING BEST BAGI KORANG?

Post  T-Max on Wed Jul 09, 2008 7:46 pm

jawa_BoYz wrote:tak mengantuk kami dlm kls... hahaha. Laughing

yepp....nanti suh dia ajar sebut huruf O betul2 ek...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

jangan puji sangat

Post  ibrahim on Sun Jul 13, 2008 12:19 am

salam hormat.....

haaa....ni baru nak mula masuk laman harap tak kena kasi lagi macam dulu.....tapi la ..ni baikkkkk ...dah....

anak-anak jangan puji sangat.....kerja kita jadi cikgu.....kalau cikgu buas macam rimau sapa nak dekat. Hampa semua pun satu dah tau sarang tebuan nak pi jolok buat apa !....tapi macam mana sekali pun ada hikmahnya kalau kita renung dan pikier dalam-dalam. kata orang tua....yang pahit tu ..ubat dan yang manis selalunya racun..... atau pahit jangan terus dibuang.

walau bagaimanapun kita sekeluarga ..eloklah hidup macam sekeluarga. ada yang tak kena cuba bawa berunding....kalau susah sangat ....carilah mana-mana pensyarah yang dapat bantu....cukup dulu takat ni....harap tak kena kasi.

sekian.

ibrahim
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: LECTURER MANA YG PALING BEST BAGI KORANG?

Post  T-Max on Sun Jul 13, 2008 4:52 pm

ibrahim wrote:salam hormat.....

haaa....ni baru nak mula masuk laman harap tak kena kasi lagi macam dulu.....tapi la ..ni baikkkkk ...dah....

anak-anak jangan puji sangat.....kerja kita jadi cikgu.....kalau cikgu buas macam rimau sapa nak dekat. Hampa semua pun satu dah tau sarang tebuan nak pi jolok buat apa !....tapi macam mana sekali pun ada hikmahnya kalau kita renung dan pikier dalam-dalam. kata orang tua....yang pahit tu ..ubat dan yang manis selalunya racun..... atau pahit jangan terus dibuang.

walau bagaimanapun kita sekeluarga ..eloklah hidup macam sekeluarga. ada yang tak kena cuba bawa berunding....kalau susah sangat ....carilah mana-mana pensyarah yang dapat bantu....cukup dulu takat ni....harap tak kena kasi.

sekian.

hehe...yg best ttp en ibrahim...dulu masa mula2 dia masuk kelas ajak bmk..mula2 ghasa sereyau gak laa...lama2 ghasa suka pulak...hehe

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

setuju

Post  Diam Ubi on Sun Jul 13, 2008 7:41 pm

syabas....en.ibrahim

aku ni tak pernah masuk laman ....ni kali 1. bukan apa malas tengok korang membebel.
tapi kali ni tertarik juga aku bila korang pilih mana lecturer yang korang minat.

aku nak cerita pengalaman aku dalam kelas en.ibrahim.......memang aku cukup kecut ......aku mana tau baca syair.....en Brahim tak pa suara dia sedap.......

sampai giliran aku kena berdiri di depan baca syair.......yang keluar bukan syair........dia kata macam orang beletier.......kena ulang lagi......sampai berapa minggu kena ulang......huhh...jika waktu BM...aku senak perut.....tapi akhirnya dapat juga aku baca...dia puji aku meleleh....boleh buat menantu ! Ni ..nak..tuntut bila nak jadi menantu ?

okey ...apa pun aku rasa seronok dalam kelas dia....tapi sem ..ni dia tak ajaq dah....... korang beruntung kalau dia ajaq.......betul tak kering gusi .....aku ingat lagi motto dia

teaching must be funny
learning can be fun

if teaching terrible
learning can be horrible

aku masih ingat.......nanti kalau aku jadi cikgu, aku guna motto tu....
okey cukup dulu...........

Diam Ubi
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Pensyarah paling best

Post  Datin on Tue Jul 22, 2008 11:36 pm

Teman bekas pelatih di sini pada masa dulu kala le... join ngan adik-adik kat sini jap, mewakili gang-gang dulukala memang sokong gila le ngan kau orang.Sepuluh tahun dulu pun kami memang pilih En.Ibrahim the best.Segalanya ok je la.Bukan yang lain tak best tapi yang terpacul daripada mulut pelatih mesti nama En.Ibrahim.

Ucapan tahniah le kpd Encik Ibrahim apabila gelaran itu kekal hingga kini.

Datin
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Pensyarah paling best

Post  Datin on Tue Jul 22, 2008 11:37 pm

Teman bekas pelatih di sini pada masa dulu kala le... join ngan adik-adik kat sini jap, mewakili gang-gang dulukala memang sokong gila le ngan kau orang.Sepuluh tahun dulu pun kami memang pilih En.Ibrahim the best.Segalanya ok je la.Bukan yang lain tak best tapi yang terpacul daripada mulut pelatih mesti nama En.Ibrahim.

Ucapan tahniah le kpd Encik Ibrahim apabila gelaran itu kekal hingga kini.

Datin
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

setuju!!!

Post  mat_moto on Tue Jul 22, 2008 11:54 pm

haa...
tgk?
kan betul ramai suka en ibrahim.
tp mmg betul,
en ibrahim mmg the best.
dr dulu smpai la ni.
sy brharap nk jd mcm en ibrahim satu hari nanti.
mungkin boleh duduk di kerusi yg dia dok duduk la ni kat jabtn hep.
hehe.
hebat di kelas.
hebat di paya bakau.
hebat berbahasa.
tidak hipokrit.


bertuah jd student en ibrahim.

mat_moto
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

lec yg plg aku ska?

Post  ~ ..nyaw on Sat Aug 02, 2008 10:29 am

msti la cik brahim..
woa, dia aja mmg besh lar..
aku hrap dpt jd cm dia 1 ari nnti..huk3..
lol!

1 lg, aku ska ustaz sukari..
sbb dia gelak, comey jer bunyinyerrrr..hek3.. Laughing Laughing Laughing

~ ..nyaw
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: LECTURER MANA YG PALING BEST BAGI KORANG?

Post  T-Max on Sat Aug 02, 2008 7:38 pm

ustaz sukari...ehekhekhekhekhek...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

banyak r lecturer yang best.

Post  student on Mon Aug 04, 2008 12:17 pm

capaian.......
{sape2 yang dapat meneka dengan baik siapakah insan ini. maka andalah pelajar IPTB yang mendapat capaiannya.

student
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

tringin..

Post  Babybork on Wed Aug 06, 2008 1:29 am

kitorang ni xpenah ghasa en ibrahim ajaq..
rmai dok kata en ibrahim 2 best...
hrap2 lpas ni leh la mrasa..
huhu... pale pale

Babybork
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Seronok baca topik ni

Post  einzard on Wed Aug 06, 2008 9:25 pm

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua yang login kat sini.. Saya ni pelajar Kapal Selam ambilan Julai.. dua tiga menjak ni rasa teringin pulak nak join kat forum ni. Ni semua bermula dari assembly ari tu bila YDP JPP mention tah apa-apa yang dok dianta kat sini, terdetik di hati nak tengok ape bendanya? Secara jujur, tak tau nak cakap apa, cuma boleh doa supaya saya tak jadi orang yng teruk.. Hei, dah lari topik ni kan? Hehe.. maaflah. Dok baca kat sini semua orang puji encik ibrahim. Teringin rasanya nak jumpa encik ibrahim tu.. Mesti best kan? Saya cakap macam ni sebab saya ni opsyen lain, rasanya tak dapat kot nak jumpa. apa-apa pun, lecturer opsyen saya best gak, ustaz zamri yang ceria, ustaz mahadzil yang muka sentiasa serius tapi buat kitorang tak kering gusi, banyaklah. So far alhamdulillah, saya selesa kat sini. Saya harap keadaan yang best camni akan berterusan sampai bebila, betul x? OKey, salam..

einzard

Jumlah posting : 6
Join date : 06.08.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LECTURER MANA YG PALING BEST BAGI KORANG?

Post  T-Max on Sat Aug 09, 2008 3:08 pm

einzard wrote:Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua yang login kat sini.. Saya ni pelajar Kapal Selam ambilan Julai.. dua tiga menjak ni rasa teringin pulak nak join kat forum ni. Ni semua bermula dari assembly ari tu bila YDP JPP mention tah apa-apa yang dok dianta kat sini, terdetik di hati nak tengok ape bendanya? Secara jujur, tak tau nak cakap apa, cuma boleh doa supaya saya tak jadi orang yng teruk.. Hei, dah lari topik ni kan? Hehe.. maaflah. Dok baca kat sini semua orang puji encik ibrahim. Teringin rasanya nak jumpa encik ibrahim tu.. Mesti best kan? Saya cakap macam ni sebab saya ni opsyen lain, rasanya tak dapat kot nak jumpa. apa-apa pun, lecturer opsyen saya best gak, ustaz zamri yang ceria, ustaz mahadzil yang muka sentiasa serius tapi buat kitorang tak kering gusi, banyaklah. So far alhamdulillah, saya selesa kat sini. Saya harap keadaan yang best camni akan berterusan sampai bebila, betul x? OKey, salam..

ni mesti budak pa...ahlan fil iptb...nk knai en ibrahim leh pi jabatan HEP pastu cuba paggei kuat2 nama dia...kalau dia menyut tu dia laa tu...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: LECTURER MANA YG PALING BEST BAGI KORANG?

Post  misz bat on Sat Aug 09, 2008 5:41 pm

hehehe nie frst tme msk frm nie..bgos2 sume..ak sokong korang sume..ak memang rspct en ibrahim..cara die ngjor mmg berkesn sesgt..sebijik2 die ajar..pe2 pn sume lec yg ngjr dri ini sume best2..yg pentng ilmu dorang bg kiter ttp dptkn kn..so ucpn trma ksh kpd sume lec yg ngjor driku ini.. Very Happy

misz bat
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

lama x nampak...

Post  T-Max on Thu Aug 14, 2008 11:05 pm

mana ustaz harun?

bila dok tulis dlm forum ni..tgt lak zaman moda2 dulu..masa en.azman jd tukang karut kat sini..
tp setakat ni aku ghasa kalau nk ikut jabatan..lecturer jbtn tmk paling sempoi..hampa pi jaa bilik depa mesti encik yusri akan menyambut anda dengan senyuman...kecek2 sikit boleh suh depa check laptop hampa..kalau lepak lama sikit leh dpt byk ilmu baru..silap2 nanti depa sedekah hard disk refurbish kat hampa...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

lecturer best

Post  Setuju on Fri Aug 15, 2008 11:54 am

besides cik ibrahim...
aku suke dr. siti rohani...
best gile....

Setuju
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

tak de lectr yg best

Post  pp pop on Wed Sep 10, 2008 1:44 pm

lectrr basgu??huahauhauah...mana ada lectr bgas kat IPTB ni..

pp pop
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: LECTURER MANA YG PALING BEST BAGI KORANG?

Post  Sponsored content Today at 4:03 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 1 dari 3 1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik