Sambutan Aidilfitri IPG Kampus Tuanku Bainun

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Sambutan Aidilfitri IPG Kampus Tuanku Bainun

Post  AriffPutera on Fri Sep 19, 2008 3:54 am

Salam Alaik.

Buat perhatian semua warga IPG Kampus Tuanku Bainun, JPP akan menjayakan satu majlis rumah terbuka atau jamuan Aidilfitri khas utk semua warga IPG Kampus Tuanku Bainun. Satu mesyuarat tergempar telah dilakukan baru2 ini. Minta semua pelatih dan warga IPG Kampus Tuanku Bainun menyokong dalam menjayakan program itu nanti. Details, pengumuman dan pemahsyuran mengenai program trsebut akan dibuat tidak lama lg. Harap bersabar. Semua warga IPG Kampus Tuanku Bainun dijemput hadir di majlis itu nanti. Sebarang maklumat lanjut akan diberitahu kemudian.

p/s- Tahun lpas buat kat Surau al- Ghazali. Tahun ni mungkin buat kat dataran. Semua kaum blh join! Hehe..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Sambutan Aidilfitri IPG Kampus Tuanku Bainun

Post  T-Max on Fri Sep 19, 2008 3:15 pm

sokong2..muhibbah....

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

bestnye

Post  Apin on Fri Sep 19, 2008 8:21 pm

aku sokong !!!
sepanjang dok maktb nie..
rasenye xpnh lg aku merasa jamuan raye yang meriah...

JPP, wat meriah2 tau... mcm mane meriah nye surau kte time pose...

Apin
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

stuju!!!!!!!!!

Post  akako ka on Fri Sep 19, 2008 9:31 pm

hope jpp dpt wat yg meriah... wjbkn sumer dtg...mst bez gler 9t..

akako ka
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Meriah

Post  AriffPutera on Fri Sep 19, 2008 9:33 pm

Apin wrote:aku sokong !!!
sepanjang dok maktb nie..
rasenye xpnh lg aku merasa jamuan raye yang meriah...

JPP, wat meriah2 tau... mcm mane meriah nye surau kte time pose...

InsyaAlllah. Sambutan tersebut akan menjadi ckup meriah! Stakat ini, dimaklumkan lebih 800 org pelatih IPG Kampus Tuanku Bainun bakal menyertai sambutan tersebut.

Seperkara yang lupa saya sebutkan sebelum ini, kemungkinan setiap pelatih akan diminta untuk memberi sumbangan ikhlas sebanyak RM2. Ckup berbaloi kerana hanya dengan RM2, anda akan dapat menikmati mcm2 hidangan jika nk dibandingkan dengan apa yang anda akan dapat dengan wang sebanyak itu di bazar Ramadhan. Dijangkakan jumlah yang sepatutnya lebih bsar dari itu itu. Dari mana kami pihak perwakilan dapatkan jumlah yang selebihnya?? Jangan dari mana sumber itu datang. Yang penting sumber itu halal dan jamuan tersebut dapat berjalan dengan lancar. Ini merupakan salah 1 cara kami menghargai setiap pelatih IPG KTB selain bertujuan mengeratkan silaturahim di kalangan pelatih.

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin daripada seluruh perwakilan JPP IPG Kampus Tuanku Bainun. Kepada yang semua pelatih, anda dinasihatkan untuk berhati2 semasa perjalanan balik ke rumah masing. Pulang ke rumah dengan selamat dan kembali ke kampus dengan selamat. Kepada yang balik dengan kenderaan sendiri, pandu cermat, jiwa selamat. InsyaAllah.

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Sambutan Aidilfitri IPG Kampus Tuanku Bainun

Post  socrates on Sun Sep 28, 2008 11:27 am

JANGAN LUPA PAKAI BAJU RAYA MASING2....KITA BUAT GRAND PUNYA...
[img][/img]

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Sambutan Aidilfitri IPG Kampus Tuanku Bainun

Post  ..fudhai on Wed Oct 15, 2008 9:46 am

hidupkan budaya iptb kita nie
ble lagi kita nak buaat...
mende baik..
sama2 kita sokong dan meriahkan

kita support apa yang termampu...

..fudhai
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: Sambutan Aidilfitri IPG Kampus Tuanku Bainun

Post  T-Max on Wed Oct 15, 2008 5:39 pm

socrates wrote:JANGAN LUPA PAKAI BAJU RAYA MASING2....KITA BUAT GRAND PUNYA...
[img][/img]

weih...baju raya aku pakai dengan kain pelekat...boleh pakai ke jumaat ni??huhu

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

kain pelekat lak...

Post  pakupyg on Wed Oct 15, 2008 9:09 pm

pakai p la apa pon aiman..org xberani nk mrh ang pakai apa..

ang kn ada alasan tersendiri..bukti yg tersendiri..

igt raya dh nk abeh..tgk2 ada ag open house...kedai makan laila pon buat open house jgk hari ni..wud nasi dagang woo..kui 11 td..nyammy~


p/s:lepaih nih suma kena respect aiman..aiman the greatest blogger!!

pakupyg
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: Sambutan Aidilfitri IPG Kampus Tuanku Bainun

Post  socrates on Wed Oct 15, 2008 10:01 pm

ERMMM...KLU XDER FULL BAJU MELAYU,LEBIH BAIK PAKAI IKUT FORMAL DRESS OR BATIK...BKN APER,TAKUT ADER YG BISING JER... bounce

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Persiapan pentas

Post  AriffPutera on Fri Oct 17, 2008 3:49 am

Aku da arranged persiapan pentas elok2. Blh dkatakan cntk jgk la. Idea kami berenam td mmg bernas. Hehe.. Budget xbrapa nk ada jd, buat ikut dan ja. Persiapan len? Haha.. Angpa mai la rmai2 tgk sok. Pastu bgla komen sket2 mana taw buleh perbetoi utk masa akan dtg. Ni pun bru blk dari venue utk esk tu. Mai jgn xmai.

Hey mai che mai che mai, kita ke open hosue JPP. Haha..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Sambutan Aidilfitri IPG Kampus Tuanku Bainun

Post  Sponsored content Today at 5:37 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik