ELAUN NAIK?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

ELAUN NAIK?

Post  rahsia h on Thu Jan 24, 2008 6:37 pm

hmm.
elaun dah naik.
lepasni, jangan bagi alasan xda duit lagi bila time nak bayar duit apa2 k.
tapi bila nak masuk ye?
siapa tau?


erm, soalan cepumas.

masih nak memasak di asrama?
hehehe


Laughing

rahsia h
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: ELAUN NAIK?

Post  T-Max on Sun Feb 17, 2008 10:58 am

aku x dah kot...
bukan apa tapi leceh laa...
dulu aku dok masak nasi mmg laa jimat...
tapi letih...
balik ptg...nk msk nasi...pastu nk basuh pinggan lagi...
kdg tu ada member pnjm rice cooker tapi x reti basuh..
smpai berulat rice cooker aku....

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

alahai

Post  along on Sun Apr 06, 2008 6:29 am

alahai adik2..time kitorang dulu elaun rm345 jer, bersyukur jer, selamat jer jd cikgu, lg lah masa tu lgsung x bg bawa rice cooker tuh..untung lah korang..bersederhana lah wahai adik2 ku..
Crying or Very sad

along
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: ELAUN NAIK?

Post  T-Max on Sun Apr 06, 2008 11:31 pm

masa time along mungkin makanan kat kafe murah...sejak tender baru yg kalau x salah dimulakan julai 2007...mmg terasa sikit mahal kat kafe...

pompuan makan sikit boleh laa...balik tgh hari beli lauk siap2 tahan sampai malam...ptg x turun main...

laki len...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: ELAUN NAIK?

Post  maz on Mon Apr 07, 2008 2:55 pm

tak jugak dik....mz harap korang..pandai2 ar adjust pengeluaran duit tu...jangan asyik makan yang mahal2...makan yang mana mampu ikut kemampuan ar....n bagi bdak laki yang terasa diuit tu macam air coz rokok lagi mahal dari makanan.....so kurangkan merokok lebihkan makanan yang berkhasiat dan murah....orait...

maz
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

mahal ker..

Post  along on Tue Apr 08, 2008 9:31 am

yeker Mr.Its..cian pulak along mendgrnya..mgkinlah jugak itu faktornye.cafe jual mknn dah mahal,tp memandgkan korg dah leh bwa rice cooker,dah sgt membantu lah kan.Emm memglah msa kami tu hrga mknn x mahal,mgkin sbb msa tu pun elaun 345 jer,tp skrg dah beribu2 lemon elaun dpt, so bergnda2 pulak lah hrga mknn djual..yelah..nk diselaraskan dgn hrga elaun tuh..ok lah..pandai2 korg lah nak manage ur financial k.. Cool

along
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

HAI SI ALONG

Post  OT on Mon Jun 23, 2008 12:14 pm

hai si along, masa korang kursus dulu dgn skrg lain!!!!!!!!jgn dok sama kan.....minyak, beras n lain2 dulu murah bukan cam skrg......apa kes nk samakan nya...huhuhuhuhuh

dulu makanan n barang keperluan murah....skrg seluar dalam pun hampir seratus k.....dulu free ke entah la....

OT
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

ALONG TAK IKUT HAL EHWAL SEMASA!!!!!!

Post  OT on Mon Jun 23, 2008 12:19 pm

HUHUHUH.......ALONG NI PELIK LA.....ALONG TAU DAK, MASA KITAORNG BUAT PERSEDIAAN KAT IPTB 3 TAHUN LEPAS ELAUN RM265 JE...LEBIH TINGGI DARI ELAUN ALONG MASA DULU....KITA ORANG TAK BISING PUN...NI ELAUN NAIK RM500 JE ALONG BISING2....SEKALI GANDA JE...DAH LA SEMUA MAHAL SKRG....
ALONG NI PANDAI KIRA DAK????

ELAUN SKRNG - ELAUN DULU
RM500 - RM265
= RM235

KENAIKAN HANYA RM235 JE....

PIKIR2 KAN LAH ALONG....NASIB ALONG LEBIH BAIK DARI KITAORG KA confused

ALONG TU DAH KEJA BOLEH LA BG SUPPORT KAT KITAORNG YANG ELAUN TAK CUKUP NI.....

OT
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: ELAUN NAIK?

Post  T-Max on Sat Jun 28, 2008 7:51 pm

MINYAK NAIK...

BARANG NAIK...

BE END...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

?????

Post  >> on Fri Sep 12, 2008 9:24 pm

suma naik
apa yg tak naik
Smile

>>
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: ELAUN NAIK?

Post  T-Max on Fri Sep 12, 2008 10:42 pm

lecturer pun dah naik pangkat...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Bersyukur

Post  AriffPutera on Fri Sep 19, 2008 3:45 am

>> wrote:suma naik
apa yg tak naik
Smile

Bersyukurlah, elaun nek. Angpa da bertrima ksh lom kat org2 yg usaha bg elaun angpa nek ni?

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

elaun da nek pon..

Post  pakupyg on Fri Sep 19, 2008 4:56 pm

elaun da nek pon..xyah dok hingaq dah..

better bersyukur skunk nih..nk urus pandai2 r..
la ni byk dah bisnes dok promote..

buluhmas la, mobile wallet la...labur dlm tuh kalo nk duit beranak.tp kena berani amek risiko la no..
xmasok pon xrugi, elaun pon dpt seketui teruih..pndai smpan senang kemudian hari..

p/s: nk buat apa ngn duit byk2 ni ha.?xguna lagi nih...

pakupyg
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Ya ka??

Post  AriffPutera on Fri Sep 19, 2008 9:42 pm

Bnyk xgne noh?? xtaw nk wat pa??
P la kirim kat mak, pak kat kg.. Huhu..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: ELAUN NAIK?

Post  Sponsored content Today at 5:35 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik