adakan hari terbuka asrama

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

adakan hari terbuka asrama

Post  hamba Al on Tue Oct 07, 2008 12:37 am

assalamualaikum. best la kalo ade hari terbuka asrama. pada hari itu, pelajar lelaki boleh melawat asrama perempuan dan sebaliknya. setiap blok hendaklah di hias. , dan ley adekan aktiviti jualan..

hamba Al
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

HARI TERBUKA ASRAMA

Post  KU KK on Tue Oct 07, 2008 12:31 pm

Very Happy Rancangantu memang bagus, saya ada cadangan nak buat tahun ini tetapi tak ada respon daripada EXCO Asrama.Awal tahun ini dalam satu taklimat saya dah maklumkan cadangan saya itu dan minta EXCO dan AJK rancangkan tetapi hingga hari ini jangan katakan Hari Terbuka nak hias asramapun tak ada respon.
Shocked Tahun depan saya cadang nak realisasikan program ini itupun jika ada respon daripada penghuni asrama. Saya juga bercadang nak adakan karnival sukan antara blok-blok asrama.
Insyaallah jika ada yang menyokong....ia akan menjadi.Terima kasih kepada pencadang.

Rolling Eyes KUKK

KU KK
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Open House Kolej Kediaman

Post  AriffPutera on Fri Oct 17, 2008 3:42 am

Perancangan tu mmg ada En. Shahidan. Cdgn org2 yang blh bg sponsor pun da ada. Tp tkot xdak org nk jlnkan je. Mksud sy, org yang sanggup sumbangkan tenaga kerja untuk jlnkan projek tu. Klau stakat lntik jawatankuasa pas tu kerja x jlan, asyik muka yang sama dua tiga kerat wat kerja, menyushkan diri saya sendiri pulak, baik xyah buat. Budaya lepas tangan ni sering terjadi di kalangan warga IPTB. Bila mengenangkan perkara ni, lepas pertimbangkan semula, saya jd tawr hati. Klau depa betl2 nk buat, terbaca ke post saya ni, sanggup sumbangkan tenaga kerja- berpeluh keringat, datang jumpa sy. La tu jgk lntk jawantankuasa. Kertas kerja da ada. Tggl nk edit ikut keadaan semasa je.

p/s- Timbalan sy bz memanjang. xtaw nk trg lagu mana.


~Exco Asrama~

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Hari terbuka Kolej Kediaman

Post  [b]KU KK on Fri Oct 17, 2008 10:41 am

Very Happy Terima kasih atas respon anda semua, kepada yang berminat nak jadia AJK sila jumpa saya lebih awal agar dapat kita rancangkan yang terbaik.Insyaallah kita akan buat Hari Terbuka Kolej Kediaman.

KU KK

[b]KU KK
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: adakan hari terbuka asrama

Post  socrates on Fri Oct 17, 2008 3:53 pm

yup...betul tu AriffPutera...da asyek muka yang sama wat keja,kena maki,gaduh sana-sani, kami pun nek fed up...!!!(nak mintak lory pun kena wat surat rasmi serta-merta,walhal dah ader sokongan dr pensyarah yang ternama di IPTB ni...!!!xleh nak consider langsung...!!!!) tapi betul jugak,bayangkan drpd 50 org lebih, hanya berapa kerat ja(xsampai separuh yg wat betul2 waktu jamuan raya) yang sanggup wat keja sampai 2 pagi...satu pengorbanan yang amat besar...pikiaq tgk, saper jer yang sanggup???

klu ader yang sanggup,saye org pertame yg tawarkan dr...janji,geng2 sekepala ader(senang)....peruntukan,mmg kami dah ricky tempat2 tertentu yang kemungkinan besar boleh dapat...insyaAllah.

p/s: nak jer tuleh mcm2...bg sume terasa bru syok...tp,ader gak org yg leh deletekan..so,peace...!!!

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Tahniah!!!!

Post  KU KK on Fri Oct 17, 2008 4:48 pm

Very Happy Tahniah buat semua AJK Jamuan Hari Raya. Walaupun tidak mendapat penyertaan yang menyeluruh memadailah setakat yang ada.Perkara-perkara begini perlu anak-anak pelajari, merancang program memang mudah, melaksanakan perlu ada sokongan.Ini tidka berakhir di sini sahaja, selagi ada usia, selagi anak-anak masih berurusan dengan orang ramai, kerenah-kerenah begini akan terus menghantui kita.

Razz Yang penting setiap yang kita buat perlulah ikhlas, dan perlu kesabaran. Jangan mudah kecewa.
Insyaallah tahun depan kita laksanakan Hari Terbuak Kolej Kediaman....apakata anda yang lain?????

KU KK

KU KK
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: adakan hari terbuka asrama

Post  Sponsored content Today at 5:36 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik