dimana kumpulan nasyid IPTB?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

dimana kumpulan nasyid IPTB?

Post  jawa_BoYz on Tue Oct 14, 2008 12:08 am

sedih jugak bila tengok IPTb ni takde kumpulan nasyid mcm kat maktab-maktab lain..
try lah wujudkan satu kumpulan nasyid untuk IPTb... btol tak??
mintak lah pendapat rakan guru pelatih sekalian..
patut ada ke atau tak patut ada??
Rolling Eyes

jawa_BoYz

Jumlah posting : 17
Join date : 08.07.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: dimana kumpulan nasyid IPTB?

Post  org lama on Tue Oct 14, 2008 5:32 pm

kalau anda penah dgr kumpulan Al Madani. ini adalah kumpulan nasyid MPTB waktu tu dan ada membuat rakaman dan menghasilkan album. Kalau anda ingin tubuhkan cuba lah jgk2 kat Unit Muzik sbb yg ada memberi sumbangan dgn kumpulan tu adalah En Azzat. Skrg ni pulak kat unit Muzik tu dah ramai pakar2. . kalau dulu En Azat beri sumbangan masa beliau berkhidmat di sekolah..ni dah khidmat di IPTB..tentu beliau lagi bersemangat. Cuba2 lah anda intai.

org lama
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

cuba2...

Post  ..fudhai on Tue Oct 14, 2008 6:02 pm

memg btol...
kalo nak diikot kan memg rugi kalo kita tak amik peluang tubuhkan kump nasyid kat cni
pasai pa
ana tgk ramai cegu kt cni yang ada bkat
nyanyi kat merata2
lam tandas
dgr kadang2 sedap gak
apa salahnya kita usahakan
untuk naikkan nama iptb gak
kalo tk diusahakan maka ana rasa tak akan berjaya
kelengkapan smua dah ada
tenaga pengajar dah ada
bakat ada
insyaALLAH kalo kita betol2 komited, sumbangan pun akan ada
jgn bazirkan kemudahan yang ada
jadi
pikir2 kan

..fudhai
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

cuba2...

Post  ..fudhai on Tue Oct 14, 2008 6:09 pm

memg btol...
kalo nak diikot kan memg rugi kalo kita tak amik peluang tubuhkan kump nasyid kat cni
pasai pa
ana tgk ramai cegu kt cni yang ada bkat
nyanyi kat merata2
lam tandas
dgr kadang2 sedap gak
apa salahnya kita usahakan
untuk naikkan nama iptb gak
kalo tk diusahakan maka ana rasa tak akan berjaya
kelengkapan smua dah ada
tenaga pengajar dah ada
bakat ada
insyaALLAH kalo kita betol2 komited, sumbangan pun akan ada
jgn bazirkan kemudahan yang ada
jadi
pikir2 kan

..fudhai
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: dimana kumpulan nasyid IPTB?

Post  T-Max on Tue Oct 14, 2008 8:30 pm

info kumpulan al-madani...

bleh klik kat sini


anyway sapa2 yg berminat dengan nasyid2 klasik dr nadamurni,asshoff,ruhul jadid,al-anwar bleh request dr aku...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: dimana kumpulan nasyid IPTB?

Post  ..fudhai on Wed Oct 15, 2008 9:44 am

kalo sape2 ada koleksi nasyid ni kasi ak:

yasin-rindu padamu

..fudhai
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: dimana kumpulan nasyid IPTB?

Post  T-Max on Wed Oct 15, 2008 5:37 pm

haha...itu kena tya jawa boyz laa..

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

kain pelekat lak...

Post  pakupyg on Wed Oct 15, 2008 9:04 pm

pakai p la apa pon aiman..org xberani nk mrh ang pakai apa..

ang kn ada alasan tersendiri..bukti yg tersendiri..

igt raya dh nk abeh..tgk2 ada ag open house...kedai makan laila pon buat open house jgk hari ni..wud nasi dagang woo..kui 11 td..nyammy~


p/s:lepaih nih suma kena respect aiman..aiman the greatest blogger!!

pakupyg
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Open house

Post  AriffPutera on Fri Oct 17, 2008 3:50 am

Laila wat open house pukui 11?? Awat aku xtaw?? Tidaaakkkk..!!

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: dimana kumpulan nasyid IPTB?

Post  T-Max on Fri Oct 17, 2008 7:18 pm

pakupyg wrote:pakai p la apa pon aiman..org xberani nk mrh ang pakai apa..

ang kn ada alasan tersendiri..bukti yg tersendiri..

igt raya dh nk abeh..tgk2 ada ag open house...kedai makan laila pon buat open house jgk hari ni..wud nasi dagang woo..kui 11 td..nyammy~


p/s:lepaih nih suma kena respect aiman..aiman the greatest blogger!!

???..taktau nk kata apa dah...dh ada budaya off topic..huhu..atau tersilap hentam??

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

nasyid?

Post  w@n$ tec on Fri Oct 17, 2008 10:15 pm

salam,,,nasyid?? mmg dah hidup,,,kalu antum suma nk tau pasal nasyid,,leh jumpa encik Auzzad atau encik sahabudin di jabatan muzik,,, depa mmg pro bab nasyid ni,,,ana pernah jadi anak murid depa,,, MasyaAllah,,,mmg ana tabik springlah dgn 2 org pensyarah ni,,, depa mengajaq ikhlas tue,,, bila mula ja latihan nasyid,,mesti panaskan suara dulu.... bunyi dia macam ni,,, do mi so mi do do....hahaha..lawak gak,,, tapi best,,,syok belajar bab nasyid nie,,,,jd harap antum suma joinlah nasyid iptb ni agar Islam terus bersinar di hati antum suma.. Akulihaza,,,,,

w@n$ tec
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: dimana kumpulan nasyid IPTB?

Post  aki on Sat Oct 25, 2008 10:07 am

woit...singgah sat.....kumpulan nasyid ke? mai la ramai-ramai kat bilik muzik. kita belajar sama-sama....habiskan exam dulu....taun dpn kita gempakkan IPTB.... Very Happy Very Happy Very Happy

aki
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: dimana kumpulan nasyid IPTB?

Post  Sponsored content Today at 5:36 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik