rindunyer kat mptb..

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

rindunyer kat mptb..

Post  maz..mtk on Sun Apr 06, 2008 4:26 am

Razz selamat pagi...iptb..atau dikenali dengan mptb...rindunyer ....
sebenarnya saya adalah bekas pelajar kat mptb 1999-2002 opsyen mtkh...kenangan kat sane sukar dilupakan...now...bile tgok laman web gambar2 smuanye dah mantap...Rindu kat pensyarah-pensyarah yang sempoi n friendly......Harapan maz supaya adik2 belajar gegajin n enjoy meniti hari di mptb.....bile dah bergelar guru di sekolah sekarang...rindu nak pegi belajar balik....ex...bile ingat budak2 mtkh yang gile2....best....akhir sekali....Tema kasih mptb....kau menjadikan aku seorang guru....-kluang,johor...

maz..mtk
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

betul..betul..betul..

Post  along on Sun Apr 06, 2008 6:23 am

yaaaa..kite setuju sesangat..belajo rajin2..jgn ponteng kuliah..jgn skip gerko..sebab masa2 tu lah nanti yang memberikan kita kenangan yg terindah (eceehh..mcm tajuk lagu pulak). Memg nmpak masa tu mcm x penting,tp bula tiba masa dag ngajo..haa baru tau betapa perlunya setiap inci pengalaman tersebut..Tp..along & maz memg sgt rajin especially g gerko beruniform..sebab kitorg suka nyanyi2 lagu pengakap..Hidup Pengakap..ewah2.. Eh..adik2..Miss Yew Mee King (sorry klu silap eja) ada lg x..emm..En. Asbollah lak ada x Maz..ehh tnya Maz lak.. lol! cyg maz.. cheers [justify]

along
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: rindunyer kat mptb..

Post  maz..mtk on Sun Apr 06, 2008 3:48 pm

oOoooo..che long...tanya en.assabollah lak kat maz.....ape cete gak nyer yek?....harap2 dia ok but jangan ngorat budak2 baru sudah.....lo0ng, jom masuk mptb balik..... Laughing kite. buat gempak kat mtkh baru...heheheheh...hidup mtkh...!!!!! Basketball affraid cyclops

maz..mtk
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

kursus kat mktb

Post  along on Tue Apr 08, 2008 9:22 am

haah kan..kalau lah ada program/kursus yg melibatkan ex-student mptb kan best ek..wahh..mesti meletop kebabom lah mktb tuh..pastu wat karnival sukan kecil..perghh msti havoc punyer..aduh..indahnyer klu terrealisasi..lg2 klu en.mbo ada,leh dia jd hakim..kan..kan..seronok sbnrnya zman belajo nie..susah senang pun bersama..utk adik2..kutip pglman stiap saat yg ada..kerana..SEMUSIM BERSAMA, SEABAD TERASA I love you

along
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

rindu mptb

Post  jemay on Wed Apr 30, 2008 2:55 pm

haiiiiiiiiiiiiii mazz n along....................
apa kabo?
masih ingat saya lagi?
sy jemay........classmate awk dulu.

waaa rindu betul masa zaman maktab dulu.teringat zaman muda2 dulu bila tengok gambar kelas mtkh.
rasa macam nak masuk maktab balik.

jemay
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Banyok Kenange di MPTB

Post  kumbe on Tue Jul 15, 2008 10:28 pm

[b]PPPPPeerhhh meme banyok aah kenage di MPTB ni...sampai lowni aku masih lagi igt walaupon dah 4tahon berlalu
tapi aku masih lagi igat ko pensyaroh aku yang sporting moting....bodek skit... terutama EN Othman Che Man dan SUG kito En Mohamed Ali.....tgok dale gambar sni nmpok xbrubah lagi muka tapi aku rasa gemuk skit kot... tambah-tambah SUG kito heheheeee..... Laughing kepada en othman yang banyok memberi igt dan semangat dan sentiaso mnghubungi sayo (xpi sayo jare-jare jah call dio) terimo kasih banyak2...budi baik en othman xdapt sayo blas Sad ... perjalane hidup sayo di MPTB memey gilo.....gilo-gilo remajo...lowni insaf doh... No klu ado sapo2 hok baco warkah ambo ni bleh la tanyo en othman.. sapo sayo ni (kumbe)....dulu masa di MPTB naik RXZ WGV5408 warno merah putih...

kumbe
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: rindunyer kat mptb..

Post  Sponsored content Today at 10:02 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik