Happy SIMPACK

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Happy SIMPACK

Post  HAPPY on Sat Oct 18, 2008 3:40 pm

nak gayut dengan mak tapi kredit x cukup?
nak gayut dengam member2 atau adik beradik pada kadar yang murah?
lagi murah dari unipax,ataupun active 10...
untuk sesiapa yg suka bergayut...HAPPY simpack memurahkan kos anda...

ramai yang dah guna sebenarnya..cuma tak tau nk beli kat mana..

(HAPPY ke mana2 telco)45 minit = Rm 0.99 vs (CELCOM UNIPAX ke telco lain)45minit = RM0.15 x 45 = RM 6.75

# Apakah tawaran hebat dari Happy? Maksimum RM0.99 setiap panggilan
# Hanya RM0.01 sesaat sehingga RM0.99
# Hanya RM0.10 satu SMS kepada sesiapa sahaja
# Tempoh aktif selama 60 hari dengan sebarang tambahnilai

cuma boleh beli dari website dengan online payment...kalau rasa nak beli tapi x de kad kredit,cimbclick atau maybank2u...
boleh dapatkan dari aku...jumpa aku terus, AIMAN kat kelas 2PISMP PM atau gitau budak2 kelas aku atau sms aku 019-5221876 ...

satu set aku jual Rm 35 = Pek permulaan SIMCARD HAPPY dengan RM30 kredit

P/S : x sesuai untuk yg suka sms...

HAPPY
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

topup...

Post  HAPPY on Sat Oct 18, 2008 5:47 pm

topup dia dijual di kedai2 terpilih..ataupun boleh je mintak topup dr aku..


HAPPY
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

happy simpack

Post  kawandio on Tue Oct 28, 2008 5:10 pm

setahu aku..patma org pertama pakai benda ni..dah dekat setahun dia pakai..pape pun tanya je kat bdk siam 2..whhaahahahahah..idup happy

kawandio
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: Happy SIMPACK

Post  T-Max on Thu Oct 30, 2008 1:11 pm

salah..patma n anwar...hehe...okpatma kta boleh topup pakai digi punya...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: Happy SIMPACK

Post  Sponsored content Today at 4:06 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik