nak tanyer bole?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

nak tanyer bole?

Post  mz.. on Sun Apr 06, 2008 3:57 pm

Assalammualaikum...salam sejahtera...
hai pensyarah2 semua....sori ganggu....saya ex student sesi 99-2002..nak tanyer leh...?
en rashid n en assollah ader lagi tak?...
ape2 pun untuk semua pensyarah....thanx sebab mengajar saya dan rakan2 seikhlas mungkin dan berusaha membantu kami lakukan yang terbaik...untuk diri sendiri dan anak2 bangsa...

mz..
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: nak tanyer bole?

Post  T-Max on Sun Apr 06, 2008 11:34 pm

kalau x salah en rasyid ade kot...yg ala2 sultan brunei tu ke?

yg kat bawah ni sorg je laa encik rashid yg masih ada



encik yg sorg lagi tu x penah dengar laa pulak...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

thanx...

Post  mz.. on Mon Apr 07, 2008 2:35 pm

betul ar...en rashid tu...kirim salam pada dia ye...cakap kat dia student atau lebih mesra anak angkat dia....yang penah accident kat juru dengan family dulu kirim salam sayang....now saya stay kat kluang...coz berkahwin ngan orang sini....en yang lagi satu ....tu...saya salah eja...nama dia en .assbollah...hehehehe....thanx k...coz tolong saya....rindu ar nak belajar balik kat sana....banyak kenangan manis dan pahit di sana........MPTB BEST.... Very Happy

mz..
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

ehem

Post  along on Tue Apr 08, 2008 10:09 am

emmm..ni gmbr terbaru En.Rashid ker..naper mcm mkin ensem jer..ape rahsianyer.. Basketball haah lah memg mcm sultan brunei.. Laughing alar usik jer..jgn mare. haaa cepat2..nak tau pasal en.bollah pulak..ada org tgh cari tuh.. :sunny
:

along
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

en asbollah

Post  audibles on Sun Apr 20, 2008 1:26 am

ada..yg pgakap tu kan

audibles

Jumlah posting : 7
Join date : 12.03.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

en asbollah..

Post  jj on Sun Jun 29, 2008 12:42 pm

salam..apa khabar en?..still setia dgn pengakap lg ka?..saya tahun 2002-2004 (prapm)..saya skrg ngajar di alor setar..kemsalam smua yek..

jj
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: nak tanyer bole?

Post  kamal542 on Fri Aug 29, 2008 1:23 am

Saya inginkan pandangan dari pensyarah tentang pemilihan minor . Saya berminat dalam kajian sosial.tp kawan kata subjek tu dlm bi. betul ke

kamal542
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: nak tanyer bole?

Post  Sponsored content Today at 10:04 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik