pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  mrsad on Tue Oct 28, 2008 12:37 am

iptb kepupusan lelaki..
lelaki tpakse dok luar taun depan...
ape kes....
aduh...
kalau leh bgtau la awl2 spe kene dok luar...
nk crik umh senang...
kalau org tu dok jauh..
kn parah nk crik umh...
1minggu sbum cuti bru nk bgtaw..
aku rase xcukup mse tu...
ye la..
nk2 time tu exam lak....
aduh....
90 lebih kene kuar....
ini x adil......
blok budiman milik lelaki.....
xsesuai kasi pempuan dok situ......

mrsad
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

btut r!!!

Post  akuwanit on Tue Oct 28, 2008 12:41 am

xsesuai ks budak pempuan dok blok budiman
takot jd kes mcm ade ip tu
siap pelajar lelaki msuk asrama pempuan
dh la security iptb mcm hampeh
dats y aku sbg wakil pempuan
rse xwajar ks budiman kt bdk2 pempuan..
if nk ks kuar pelajar pun
ks ar.. batch2 yg hujung2 kuar
ttermasuk gul skli
bru seimbang
lelaki pun xpupus
btul x?

akuwanit
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  T-Max on Tue Oct 28, 2008 8:20 am

teman nekad dh nk dok ghumah kalau betoi2 kena dok luar...
teman x sior bile dgr budak pompuan x kene kua..
at least bg laa budak2 pompuan yg dok dekat mcm kulim n pala batas tu kua gak..
mana aci kami je nk kua..

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

pihak berwajib dengarlah

Post  tolong on Tue Oct 28, 2008 11:57 am

mohon pihak oengurusan kediaman leh dengar....
ade ramai students pempuan dok dkt2 area maktab..
ks la depa dok luar..
jgn la bagi blok budiman kt depa...
xkesian ke kt budak2 lelaki yg dok jauh..
or..
pihak mktb leh sediakan satu kwsn perumahan utk students2 luar....
xyah lah susah2 pelajar nk crik umah....
kesian yg duduk jauh2 tu....
1 minggu x cukup rasenye....
tolong la..

tolong
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Ek eleee dh telambat..

Post  Batman on Thu Mar 05, 2009 12:22 pm

Aku dh pon bahagia duk umah sewa ngan geng sekelas aku...
siap ada astro.. ada line intenet hehehe...
boleh p main boling balik pkul 12 mlm tadak sape kessah...
wahahahaha..
yg paling best ada peti ais..
tk payah cari watercooler dh..

psl bdk pompuan.. tk kesahla duk dekat ka jauh.. depa memang berhak duk dlm..
sebab diorang kaum yg lemah.. byk menda x elok bley jadi kt diorang..
diharap encik shahidan kerap "push" pihak kontraktor pembinaaan supaya blok bdk pompuan boleh didiami semula..

Batman

Jumlah posting : 13
Join date : 23.07.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  socrates on Thu Mar 05, 2009 8:22 pm

Batman wrote:Aku dh pon bahagia duk umah sewa ngan geng sekelas aku...
siap ada astro.. ada line intenet hehehe...
boleh p main boling balik pkul 12 mlm tadak sape kessah...
wahahahaha..
yg paling best ada peti ais..
tk payah cari watercooler dh..

psl bdk pompuan.. tk kesahla duk dekat ka jauh.. depa memang berhak duk dlm..
sebab diorang kaum yg lemah.. byk menda x elok bley jadi kt diorang..
diharap encik shahidan kerap "push" pihak kontraktor pembinaaan supaya blok bdk pompuan boleh didiami semula..

besar rahmat le korang ad rezki hebat mcm tu...
lani org yg duk asrama ni tak abeh2 kena push,da jd mcm bdk sekolah je...
xper,tunggu la aku plak yg kena tendang ti.... No

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Dok luar?? Dok dalam??

Post  AriffPutera on Fri Mar 06, 2009 1:51 am

Salam alaik.

Blok Aman da tukor jd mcm graveyard semenjak ramai yang kene dok luar neh.. Fenomena ni agak pelik. Apa da jadi sebenarnya? Adakah kerana faktor "tertendang stunt man yang menjadi punca masalah" selama ini.. Ataupun tiada aktiviti yang dapat merangsang adrenalin pelatih2 di asrama?? Atau adakah terdapat jurang antara pelatih senior dan junior?? Mungkin juga mereka di sana masih lagi dalam usaha untuk membiasakan diri dengan persekitaran baru dan muka- muka baru.. Wallahualam..

Suatu ketika dulu telah berbangkit satu isu mengenai urin test. Di mana ia melibatkan pelatih2 luar yang hadir lewat ke kampus. Persoalannya, apakah rasionalnya perkara tersebut?? Saya tidak lihat perkara ini sebagai 1 tindakan yang wajar diadakan. Jika hendak dikirakan, pelatih dalam kampus lagi ramai yang hadir lewat. Mengapa tindakan sedemikian tidak dikenakan kepada mereka?? Bukan berniat untuk iri hati atau sebagainya. Jangan salah faham. Saya mengutarakan isu ini kerana saya tidak faham rasional disebalik tindakan tersebut. Mungkin ada sesiapa yang terbaca balasan ini dapat menguraikan persoalan saya.

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  socrates on Fri Mar 06, 2009 11:43 am

ermm...lani mmg sedikit sebanyak student iptb dah ter'devide' 2....
bak kate saudara GTS200, outsider & insider....

rasional urin test..?aku pun tak tau...
mtk saudara ariffputera dpt kongsi info....

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  T-Max on Mon Mar 09, 2009 5:35 pm

baru2 ni aku ada laa tersmbang dengan sorg insider...
tau laa kan...aku dok luar..nak lagi dok rumah...so aku jrg laa amik port sgt hal2 dalaman asrama nih..
bila aku kata aku x tau mcm2 hal mktb (termasuklah kisah couple tu and couple ni)dia salahkan aku pulak...kata aku x amik tau...huhu...soalannya perlu ke aku sebagai org luar amik tau hal org dalam??

diharapkan ada praturan yg halang org dalam balik awai tidoq sedap kat bilik...huhu

p/s:ada laa yg nk maki aku pasni...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  socrates on Tue Mar 10, 2009 4:34 pm

gts200 wrote:baru2 ni aku ada laa tersmbang dengan sorg insider...
tau laa kan...aku dok luar..nak lagi dok rumah...so aku jrg laa amik port sgt hal2 dalaman asrama nih..
bila aku kata aku x tau mcm2 hal mktb (termasuklah kisah couple tu and couple ni)dia salahkan aku pulak...kata aku x amik tau...huhu...soalannya perlu ke aku sebagai org luar amik tau hal org dalam??

diharapkan ada praturan yg halang org dalam balik awai tidoq sedap kat bilik...huhu

p/s:ada laa yg nk maki aku pasni...


ermm...pandai2lahhh...
nak amek port ke tak tu hal msg2...
bg aku tak rugi apa pun klu kita tak tau sgt hal org lain...ader betul...?

ps: mmg dah ader pun larangan tu...cuma yg telepas tu kira rezki dia la...nape bro??sakit hati ker tgk insider wat perangai mcm tu lg?? alien

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  T-Max on Wed Mar 11, 2009 9:56 pm

sakit laa mata gak...tp yg pasti dak laki kelas gua semua bersih dari perbuatan tuh...
kalau tidur di surau dimaafkan ye dak soc...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  socrates on Thu Mar 12, 2009 8:29 pm

gts200 wrote:sakit laa mata gak...tp yg pasti dak laki kelas gua semua bersih dari perbuatan tuh...
kalau tidur di surau dimaafkan ye dak soc...

orait jer...alang2 nk tido kat situ sila2 lawat kelas aku tu...(bersebelahan surau ja)
klu tak, puak2 kami ja yg duk kat situ...
huhu Mad

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  AriffPutera on Sun Mar 29, 2009 4:17 pm

socrates wrote:

orait jer...alang2 nk tido kat situ sila2 lawat kelas aku tu...(bersebelahan surau ja)
klu tak, puak2 kami ja yg duk kat situ...
huhu Mad

Kelas socrates mmg best! Haha.. Kalau upgade sket g mmg blh bg jolokan Hotel Lobby afro

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  socrates on Sun Mar 29, 2009 5:09 pm

AriffPutera wrote:
socrates wrote:

orait jer...alang2 nk tido kat situ sila2 lawat kelas aku tu...(bersebelahan surau ja)
klu tak, puak2 kami ja yg duk kat situ...
huhu Mad

Kelas socrates mmg best! Haha.. Kalau upgade sket g mmg blh bg jolokan Hotel Lobby afro

credit must be goes to muslimat dlm kelas aku...
diorang yg byk wat keje2 renovate ni...
kami....?hehehe Rolling Eyes Shocked Like a Star @ heaven

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  socrates on Sat Apr 04, 2009 8:19 pm

well..aku tak sabaq ni nk jadi sebahagian outsider...
selamat tinggal Aman... cat Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven cheers Laughing

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  AriffPutera on Sun May 31, 2009 7:15 am

socrates wrote:well..aku tak sabaq ni nk jadi sebahagian outsider...
selamat tinggal Aman... cat Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven cheers Laughing

Umah sewa socrats ader ps2.. Buleh ar tumpang sekaki lapan.. Haha.. lol!

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  socrates on Sun May 31, 2009 10:12 am

AriffPutera wrote:
socrates wrote:well..aku tak sabaq ni nk jadi sebahagian outsider...
selamat tinggal Aman... cat Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven cheers Laughing

Umah sewa socrats ader ps2.. Buleh ar tumpang sekaki lapan.. Haha.. lol!

juga ader streamyx...meh le klu nak men intenet..free je..
siap kami wat ayaq lagi..hahaha...
kpd bakal jiran kami...
tak sabaq nk wat battle cs dgn hgpa...
hahahaha

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  T-Max on Sun May 31, 2009 12:42 pm

ish...kalau psg streamyx kat ghumah sewa aku ghisau money spend over lak...
kalau psg streamyx komputer wajib 24 jam mendonlod..
karan tambah streamyx....
anyway aku dhr celcom bradband yg 3.6 mbps dh turun jadi rm50 jaa sebulan..
kalau nk ikutkan tu lagi laju dr streamyx...
dgr review kawan aku dia ckp mmg laju benor...

akhirnya berjaya gak ku dapatkan sebuah homestay...
nk ulang alik tiap2 ari dh x berbaloi...
dulu masa mak ada boleh laa sng sikit...
tiap2 ari makan sedap...
skrg semua kena ongkos sendiri...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  socrates on Sun May 31, 2009 6:26 pm

ermm...stakat ni kami pun nk tgk dulu penggunaan streamyx tu...
guna ramai, bayaq pun ramai...
so, kos makin kurang jgk...
pape pun, utk ghumah sewa makmah...
nk dwnload 24 jam tak dpt la eden nk benarkan..
hahahaha

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: pelajar duduk luar.. ape komen kome?

Post  Sponsored content Today at 10:04 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik