Rindu kat pensyarah MPTB/IPTB

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Rindu kat pensyarah MPTB/IPTB

Post  ss. mt/k on Wed Apr 09, 2008 11:18 pm

Assalamualaikum
Teringat sangat kat En. Shahidan cikgu K.h kami.... masih kat mptb ka? Encik Zakaria tutor mek nie dan mek ton. Tak leh masuk tgk gambar kawan. email dah tak dak.....

Terima kasih.. kat pensyarah lain, yang masih ingat nama En Mazlan, En Rosdaud( dah berapa orang anak), Ustaz Rahim .
Hasil tunjuk ajar pensyarah, kita dapat menjadi guru yang berkualiti. MPTB lah bermula segalanya.... tanpa MPTB ... siapalah kita hari ini.. JasaMU dikenang khas untk semua pensyarah MPTB....

ss. mt/k
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Mai bertemu kawan2

Post  alumni m on Sat Apr 12, 2008 4:55 pm

nak cerita dari kawan2 lama join alumni iptb.

alumni m
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

salam buat tn hj basri

Post  ustaz pa on Sat Apr 19, 2008 6:30 pm

assalamualaikum tn hj. saya dari pa2 1993-1995 rasa tn hj masih ingat kami kalau saya sebut kata kunci yang saya masih ingat sampai hari ni. kata kuncinya ialah "KALAU MASUK RUMAH ORANG JANGAN TERUS BUKA PETI AIS". Kawan lain pun tentu ingat sebab kami pada masa tu gelojoh sangat masuk makmal dan terus on komputer taanpa mendengar dulu arahan dari tn hj.kena marah le hari tu. lepas tu kami tak buat dah. sebab kata kunci tu terus masuk dalam hati.mungkin sebab daatang dari hati tn hj.La ni kami ustaz PA nibanyak yang tera komputer. saya la ni ajar LK dan jadi Penyelenggara Makmal ICT peringkat sekolah.terima kasih atas ilmu dari team tn hj.hanya allah yang dapat membalasnya.sekian.salam rindu Sad

ustaz pa
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

kenangan indah

Post  cikgu TI on Thu Oct 30, 2008 11:57 am

salam ustaz pa..rasa-rasanya saya ni mesti kenal ustaz kot sebab saya ni junior ustaz je. Saya pelatih ambilan Dis 1993. Seronok rasanya dapat dengar semula cerita daipada kawan-kawan maktab. Tapi setakat ni x ramai pun yang berminat nak join kan.

cikgu TI
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

salam dari tan

Post  xctan on Tue Aug 17, 2010 10:46 pm

rindu juga kat pensyarah-penyarah dan staf-staf kat maktab!!!Apa khabar semua?? tadi nampak timbalan pengarah sama lagi, tapi pengarah dah bertukar....walaubagaimanapun, semoga semua warga MPTB selalu sihat sejahtera!!! saya mengambil peluang di sini untuk bertanya khabar kepada Encik Mat Ali. Encik, i rasa encik kat MPTB lagi lah...tp dah lose contact kerana tel saya rosak awal tahun ini, semua no u all dah hilang lah...semoga encik sihat selalu o!!kena jaga badan baik-baik o!!! Razz

xctan

Jumlah posting : 1
Join date : 17.08.10
Lokasi : Johor

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Rindu kat pensyarah MPTB/IPTB

Post  Sponsored content Today at 5:36 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik