Peraturan maktab yang korup...

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: Peraturan maktab yang korup...

Post  T-Max on Tue May 26, 2009 8:40 pm

hmm...bagi aku ada atau x perhimpunan tu x penting...
nk tau kenapa??
sbb kalau tiap2 minggu wat perhimpunan bukan semua lecturer yg turun...
yg pntg sistem penyampaian maklumat IPTB perlu diselaraskan...

skdar pndgn...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: Peraturan maktab yang korup...

Post  ShInIcHi KuDo on Sat May 30, 2009 10:50 pm

AriffPutera wrote:La ni student kita dok ada lbh dari 1000 org.. Dewan Aminuddin Baki tu mmg sah2 x muat dah.. Yang aku dok nmpk la ni, dataran perhimpunan.. Tu ja tempat yang dok ada yang boleh nk tampung student2 kita.. Elok rasanya kalau wat assembly pagi2.. Kalau nak elakkan panas, xslesa nak berhimpun, berdiri kat dataran, orang2 yang dok berucap tu xleh nk syok sendiri dok sembang lama2 sampai lemuih (juga disebut lenjun) microphone tu.. Sian kat microphone tuh.. Bukan boleh nk basuh.. MC yang bertugas kena well prepare. Pastikan perkara2 yang penting ja nak disampaikan.. Yang ceme2 tu xyah dok sebut.. Ni sampai TERambil waktu P&P plak pa crita??

p/s- maaf na, che dok sebut apa yang che nmpk jah.. Pihak pengurusan kena cari 1 mekanisme yang boleh selesaikan masalah ni..
- Bangsa yang maju adalah bangsa yang belajar dari bnyk kesilapan di masa silam..

HEP da kuaq kan arahan supya menghadkan kpda orng yang nk bt persembahan, 1 bahasa melayu, 1 bahasa cina, 1 inggeris, dan 1 bahasa tamil. tu ja.. bahan2 pula akan ditapis oleh pihak pengurusan perhimpunan iaitu en ravindren. then, mc akan diberitahu yang jngn bgi depa lbih sangt baca. tpi kadang2 mc ni syok sndri. tu yang payah. diri sendri la last skali. huhuhu..

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Sebenaqnya..

Post  AriffPutera on Sun May 31, 2009 6:50 am

ShInIcHi KuDo wrote:
AriffPutera wrote:La ni student kita dok ada lbh dari 1000 org.. Dewan Aminuddin Baki tu mmg sah2 x muat dah.. Yang aku dok nmpk la ni, dataran perhimpunan.. Tu ja tempat yang dok ada yang boleh nk tampung student2 kita.. Elok rasanya kalau wat assembly pagi2.. Kalau nak elakkan panas, xslesa nak berhimpun, berdiri kat dataran, orang2 yang dok berucap tu xleh nk syok sendiri dok sembang lama2 sampai lemuih (juga disebut lenjun) microphone tu.. Sian kat microphone tuh.. Bukan boleh nk basuh.. MC yang bertugas kena well prepare. Pastikan perkara2 yang penting ja nak disampaikan.. Yang ceme2 tu xyah dok sebut.. Ni sampai TERambil waktu P&P plak pa crita??

p/s- maaf na, che dok sebut apa yang che nmpk jah.. Pihak pengurusan kena cari 1 mekanisme yang boleh selesaikan masalah ni..
- Bangsa yang maju adalah bangsa yang belajar dari bnyk kesilapan di masa silam..

HEP da kuaq kan arahan supya menghadkan kpda orng yang nk bt persembahan, 1 bahasa melayu, 1 bahasa cina, 1 inggeris, dan 1 bahasa tamil. tu ja.. bahan2 pula akan ditapis oleh pihak pengurusan perhimpunan iaitu en ravindren. then, mc akan diberitahu yang jngn bgi depa lbih sangt baca. tpi kadang2 mc ni syok sndri. tu yang payah. diri sendri la last skali. huhuhu..

Sebenaqnya individu yang che maksudkan tu la orang yang last skali dok brucap.. lol!

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Peraturan maktab yang korup...

Post  socrates on Sun May 31, 2009 10:28 am

aku tau sapa yg tuan ariff maksudkan...
sempoi laaa..
hahahahaha lol!

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Peraturan maktab yang korup...

Post  T-Max on Sun May 31, 2009 12:02 pm

assalemualaikum.....

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: Peraturan maktab yang korup...

Post  socrates on Sun May 31, 2009 6:39 pm

bukan yg tu kot...
hat ni tak gheti bg salam punya...
upppppsssss....!!!!!

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Peraturan maktab yang korup...

Post  ShInIcHi KuDo on Tue Jun 02, 2009 10:33 pm

socrates wrote:bukan yg tu kot...
hat ni tak gheti bg salam punya...
upppppsssss....!!!!!


siapa laa agak nye gerangan nye?

hehehe...

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Peraturan maktab yang korup...

Post  Mr. Secreto on Tue Jun 02, 2009 11:52 pm

skrg ni peraturan IPTB smakin banyak ke???gua x tau pun..hahaha..skrg gua dok kat luar, so tak der la kena ikut perauran sangat..lagipun gua sem depan ada praktikum....

_______________________________________________________________________________________________________________________
secreto de amor http://www.fenandoj.blogspot.com

Mr. Secreto

Jumlah posting : 21
Join date : 28.05.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Tepat

Post  AriffPutera on Mon Jun 15, 2009 4:15 pm

Hint jawapan yang socrates berikan sememangnye tepat.. Silver wing da hampir2 tu.. Hehe.. Ops..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

korup??

Post  bobkhairul_PMPS on Fri Sep 04, 2009 11:07 pm

kat sini tak korup maaaaaaaaa http://touchbyyou.ning.com/

bobkhairul_PMPS

Jumlah posting : 8
Join date : 11.03.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Peraturan maktab yang korup...

Post  socrates on Sun Sep 06, 2009 11:28 am

bobkhairul_PMPS wrote:kat sini tak korup maaaaaaaaa http://touchbyyou.ning.com/

ni ape kes tiap2 enty ko promote...?? off topik la beb.. cara mudah, ko gi kat profile..create signature.. then nanti tiap2 post ko hanta naik web url ko tu.. ok..?? cthnya mcm dibawah.. haha

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Peraturan maktab yang korup...

Post  Sponsored content Today at 10:57 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik