Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Post  socrates on Fri Jan 23, 2009 11:38 pm



ermm...tak brapa faham berkenaan yg no satu tu...mintak diperjelaskan oleh pihak Admin..
thanks in the future.. Surprised

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Post  T-Max on Sat Jan 24, 2009 8:34 am

mksud dia tuh ada nickname sendiri aaa..

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Post  socrates on Sat Jan 24, 2009 9:32 am

aku keliru pd penggunaan identiti anda sebenar...
klu betul yg dimaksudkan idetiti sebenar tu adalah identiti diri sendiri yg sahih aku setuju gak...
boleh jgk kita lihat siapa yg betul2 nk berforum..ni asyek tgkap muat pastu wat kecoh..
agak nk kantoi,guna id laen..


ps:klu admin suh tukr nickname mmg aku sggup buat...hgpa...?

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Post  T-Max on Sat Jan 24, 2009 9:46 am

hehe..takpa..at least kalau dh register kita tau email dia...masalh jd bila org x register masuk nyamaq jd org tu org ni nk pekena kawan tu kawan ni..kalau main tukaq nick pun ghasanya x dak mslh sbb kita boleh knai siapa org tuh dengan tgk topik n jumlah post dia...soc kalau nk jd herodotus pun masih ttp AM...huhu...x gitu soc..

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Post  socrates on Sat Jan 24, 2009 10:26 am

gts200 wrote:hehe..takpa..at least kalau dh register kita tau email dia...masalh jd bila org x register masuk nyamaq jd org tu org ni nk pekena kawan tu kawan ni..kalau main tukaq nick pun ghasanya x dak mslh sbb kita boleh knai siapa org tuh dengan tgk topik n jumlah post dia...soc kalau nk jd herodotus pun masih ttp AM...huhu...x gitu soc..

hahaha...hillarious...yela cik A..
walau aper pn nickname yg kita guna kita ttp diri kita...
nama aku ttp AM... Laughing

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Post  toksiak on Sun Jan 25, 2009 11:14 am

gts200 wrote:mksud dia tuh ada nickname sendiri aaa..

ada nama/nickname sdr & tak diubah2...sekejap nama fulan,skejap jd fulan...
mcm mana admin...?

bisik:eh,sape admin...?huhu..aku tak tau la...

toksiak

Jumlah posting : 19
Join date : 23.01.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Post  toksiak on Sun Jan 25, 2009 11:14 am

socrates wrote:
gts200 wrote:hehe..takpa..at least kalau dh register kita tau email dia...masalh jd bila org x register masuk nyamaq jd org tu org ni nk pekena kawan tu kawan ni..kalau main tukaq nick pun ghasanya x dak mslh sbb kita boleh knai siapa org tuh dengan tgk topik n jumlah post dia...soc kalau nk jd herodotus pun masih ttp AM...huhu...x gitu soc..

hahaha...hillarious...yela cik A..
walau aper pn nickname yg kita guna kita ttp diri kita...
nama aku ttp AM... Laughing

hang bukan AIM ke soc...?
mana satu nama betui hg ni....?

toksiak

Jumlah posting : 19
Join date : 23.01.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Post  T-Max on Sun Jan 25, 2009 7:59 pm

hehe..tertinggal I

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Post  socrates on Sat Jan 31, 2009 12:23 pm

toksiak wrote:
gts200 wrote:mksud dia tuh ada nickname sendiri aaa..

ada nama/nickname sdr & tak diubah2...sekejap nama fulan,skejap jd fulan...
mcm mana admin...?

bisik:eh,sape admin...?huhu..aku tak tau la...

kesiannye ko tak tau sape admin...kang dia ban ko padan muka..heheheh...

ermm...utk tuan admin,taknak lantik saper2 ke utk jd moderator forum ni...?
bg sy,penglibatan student dlm 'jawatankuasa' berforum ni akan ader kesan disamping dpt membantu tuan admin dlm update thread2 yg ader..
sepanjang berforum,mmg selalu akan terjadi off topic...
so,tugas moderatorlah nanti yg akan susun blik sgla posting2 yg off topic tu..

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Pertanyaan Kepada Pihak Admin

Post  Sponsored content Today at 10:03 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik