[nak jual] Antivirus Kaspersky 2009..

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

[nak jual] Antivirus Kaspersky 2009..

Post  sy_jumps on Thu Mar 12, 2009 5:40 pm

Salam warga IPTB.. sy ni bukan budak IPTB.. sy dari Institut perguruan lain.. saje tumpang meyelit kat sini je..
Tujuan saya join IPTB punye forum ni sebab nye sy nak jual antivirus..
Antivirus kaspersky Internet Security(KIS) dan Kaspersky Antivirus(KAV) 2009..
Saya hanya menjual activation key sahaja..
untuk pengetahuan warga IPTB, sy dah jual hampir 50 key kepada pengguna di luar.. klu ade yg rajin, leh tengok thread sy bukak kat bangionline.com, tanyasifu.com, forum.lowyat.net, putera.forumotion.com and banyak lagi.. so, jangan ragui diri saya ni.. sy mmg wujud kat muka bumi ni..

Ok la.. balik ke topic asal.. Smile
saya jual ni key original dari KASPERSKY LAB..
sy menjual nye dgn harga.. untuk KIS berharga RM35.. klu kat luar hampir RM70.. special for student price je ni.. untuk KAV pulak RM25.. Klu kat luar paling murah pun la.. RM45 tau..

wokeh, macam mane nak wat pembayaran?
ok..just follow je step ni k..
jangan ade tetinggal 1 pun..

Kaspersky 2009 activation key 1pc, 1year. KAV RM25, KIS RM35.

1st. Muat turun software kaspersky 2009 di alamat ni.
KIS= http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
KAV= http://www.kaspersky.com/kav_latest_versions

2nd. Sms saya tanyakan stock KAV atau KIS, 013-4061017, email: sy_jumps@yahoo.com

3rd. Buat pembayaran melalui m2u or cimb clicks, SYED,
M2U=157429008269.
CIMB=03080020781520


4th. Selesai pembayaran, bagi email yang aktif dan sy akan send activation key trus ke email.

5th. Terima key dan activate kaspersky KAV atau KIS dengan activation key yang telah saya beri.

tu je.. senang kan?? so.. klu berminat, leh la follow step2 ni.. jangan risau.. Selama sy berniaga ni, xpernah ade lahi customer yg merunggut kene blacklist.. sy dah jual kepada pensyarah, internet marketer kat dalam WMC, and member2 saya sendiri..

So, anda buatlah keputusan sendiri yea..
Laughing

sy_jumps

Jumlah posting : 2
Join date : 12.03.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: [nak jual] Antivirus Kaspersky 2009..

Post  socrates on Thu Mar 12, 2009 8:28 pm

wooo...menarik2...
aku slalu crack code guna imserba.com jer...
tu pn sbb xjumpe service mcm ni...
orait jgk bro...
tp skang ni aku dah ader yg 2009 tu...
nk beli pun tunggu 2010 k...
hehehehe Laughing

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: [nak jual] Antivirus Kaspersky 2009..

Post  sy_jumps on Thu Mar 12, 2009 11:15 pm

owh... bagus la...
bagitahu kat geng2 lain.. kut2 ade yang berminat nak beli.. sementara stock masih ade ni, boleh dapat terus..
nnt 2010 insyaallah, sy akan jual yg 2 plk.. mudah-mudahan ek..

sy_jumps

Jumlah posting : 2
Join date : 12.03.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: [nak jual] Antivirus Kaspersky 2009..

Post  Sponsored content Today at 5:37 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik