FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

UNTUK SIAPA FORUM IPTB INI DIAPLIKASI?

0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
100% 100% 
[ 7 ]
 
Total Suara : 7

FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  socrates on Tue Apr 21, 2009 11:46 am

Assalamualaikum...

Aku tertanya2...untuk siapa forum IPTB ini dibuat...?
kalau untuk pelatih...berapa kerat sangat yg aktif berforum di sini...
kalau untuk pensyarah...lagi la sedih...even lecturer yg mmg orang teknologi sendiri pun belum tentu nak masuk kat sini...
so,untuk siapa sebenarnya...?
kenapa tak dihebahkan atau digunakan secara meluas....?
JADIKAN FORUM SEBAGAI SATU ALTERNATIF...!!! SEBAGAI SATU MEDIUM UNTUK BERSUARA...!!!

takkan semua nak berforum bila ader sesuatu topik yg panas atau yg digelar "hitting thread"...?(mcm yg kool buat thn lepas)
waktu tu,semua tiba2 nk berforum..nk beri pandangan..nk beri nasihat..walhal,hanya nak ikut trend sbb kwn2 len duk memaki hamun si kool...

hatta JPP pun..gunakanlah forum yg tersedia cantik ni sebagai salah satu cara dekatkan diri dgn student lain..
pemberitahuan...penjelasan...penyelesaian...n mcm2 lagi yg korang sumer boleh buat dekat FORUM ni...

aku bercakap bukan sbb ada apa2 agenda...rugi besar kita klu tak manfaatkan sesuatu yg mmg betul2 berguna...

No

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  T-Max on Wed Apr 22, 2009 8:10 pm

mintak JPP Choi jd admin kat sini...kuarkan semula fungsi forum nih...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  socrates on Sun Apr 26, 2009 2:54 pm

ritu ader Dr.Sajap tanya aku sama ada nak jadi moderator atau tak...
aku senyap jer...
bg aku, klu ader team moderator dr kalangan student aku nak...
tu pun klu DR.Sajap sudi tawarkan lagi...

skang ni rata2 orang dah aktif berinternet...cuma bkn di sini ja...
pela salahnya, tiap kali surf intenet tu log in jap kat sini...
tu guna moderator...mesti fikirkan mcm mana nk bg ramai kat sini..
baru rancakkkk....

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  AriffPutera on Sun May 31, 2009 7:07 am

socrates wrote:ritu ader Dr.Sajap tanya aku sama ada nak jadi moderator atau tak...
aku senyap jer...
bg aku, klu ader team moderator dr kalangan student aku nak...
tu pun klu DR.Sajap sudi tawarkan lagi...

skang ni rata2 orang dah aktif berinternet...cuma bkn di sini ja...
pela salahnya, tiap kali surf intenet tu log in jap kat sini...
tu guna moderator...mesti fikirkan mcm mana nk bg ramai kat sini..
baru rancakkkk....

Student kita suka amalkan sikap tunggu dan lihat. xproaktif langsung.. geek

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  socrates on Sun May 31, 2009 10:17 am

AriffPutera wrote:
socrates wrote:ritu ader Dr.Sajap tanya aku sama ada nak jadi moderator atau tak...
aku senyap jer...
bg aku, klu ader team moderator dr kalangan student aku nak...
tu pun klu DR.Sajap sudi tawarkan lagi...

skang ni rata2 orang dah aktif berinternet...cuma bkn di sini ja...
pela salahnya, tiap kali surf intenet tu log in jap kat sini...
tu guna moderator...mesti fikirkan mcm mana nk bg ramai kat sini..
baru rancakkkk....

Student kita suka amalkan sikap tunggu dan lihat. xproaktif langsung.. geek

adeh..
ok,klu mcm tu ti kita kumpui org (dlm 3-5 org sudah)
pastu pi jumpak Dr.Sajap, utarakan cadangan ni...
amacam...mau...???

ps: klu perlu,tuan ariff wat paper work..hahahahahahahahhaha Laughing

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  socrates on Sun May 31, 2009 10:37 am

klu ikut apa yg terjadi baru2 ni,
aku dapat simpulkan yg fourum iptb ni hanya guru pelatih...!
nak tau sbb apa....

ok, ada sorang lectrer yg membaca satu posting aku (takleh nak sebut nama dah, ti baran lagi..aku jgk yg kena)
dia agak melenting sbb aku sebut nama dia scr direct..
mgkin silap aku kot terlalu ikut prasaan..
ok, pastu dia melenting kat sorang hamba Allah yg plg dihormati kat IPTB kita ni...
org yg plg dihormati ni pn bwk ke meeting marah2...

pastu ader 3 orang yg call aku citer pasal benda ni...
ada yg sokong dlm diam, ada jgk yg sound2 aku..
aku rilek je sbb nk melenting balik pun ap yg aku dpt...

so, kat sini aku ingat ader la lectrer yg boleh bg respon klu kita wat silap...
ni tak, stakat baca ja.. pastu terasa sket mula nk marah2..
aku rindukan suasana berforum satu masa dulu yg mana ramai lectrer yg take part, sama2 bg respon, tegur-menegur...
(nak sebut nama2 diorang pun aku naik trauma...) yg slalu foruming kat sini tau la sapa yg lectrer yg aktif dulu...

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  T-Max on Sun May 31, 2009 12:08 pm

org yang paling dihormati...
lecturer yg paling disukai??
adakah dia??
huhu....
kalau sapa2 yg pernah bukak forum lama bawah en. azman...kat situ byk lecturer yg dok bergurau senda sama2 depa...
seronok gak dok baca post2 depa ni..
tp yg aku x leh blah bila student masuk treat depa..depa siap kata boikot forum terus..lawak lak...ekekekeke

WK.....

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  socrates on Sun May 31, 2009 6:36 pm

ni statement aku yg baru yg mgkin akan hingaq lak pasni...

"majoriti lectrer kat IPTB takut dikritik oleh guru pelatih...! diorang jgk tak boleh trima hakikat klu guru pelatih mempersoalkan tindak tanduk mereka...! "

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  socrates on Thu Jul 23, 2009 7:55 pm

silver_wing wrote:org yang paling dihormati...
lecturer yg paling disukai??
adakah dia??
huhu....
kalau sapa2 yg pernah bukak forum lama bawah en. azman...kat situ byk lecturer yg dok bergurau senda sama2 depa...
seronok gak dok baca post2 depa ni..
tp yg aku x leh blah bila student masuk treat depa..depa siap kata boikot forum terus..lawak lak...ekekekeke

WK.....

aku rasa mcm penah jerk bukak trhead tu.... cheers cheers

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

OK LA MCM TU...

Post  Mr. Secreto on Thu Jul 23, 2009 11:05 pm

ok la mcm tu....gua pun setuju bangat..huhuhu...kepada sume forumers and blogger sila tinggal link blog/web anda di blog gua utk memudahkan gua menjejak anda...trima kasih..


secreto de amor http;//www.fenandoj.blogspot.com

Mr. Secreto

Jumlah posting : 21
Join date : 28.05.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  T-Max on Fri Jul 24, 2009 7:48 pm

hg ni mmg fanatic rosalinda kaa en secreto...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  socrates on Fri Jul 24, 2009 9:50 pm

hehehe..
en.secreto ah hot dr rosalinda klu nk tau... Very Happy Laughing cherry flower

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Rosalinda tu peminat gua

Post  Mr. Secreto on Tue Jul 28, 2009 2:07 am

kalau korang nk tau rosalinda itu peminat gua time kecil2 dulu..gua memang minat giler kat dia..huh!kalau dapat memang x lepaih...hehehe..siap nama dia aku hafal iaitu Adriana Thalia Sodi Miranda..hehehe Razz Kalau dpt jumpe dia dlm mimpi pun tak pe... Basketball

Mr. Secreto

Jumlah posting : 21
Join date : 28.05.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  socrates on Wed Jul 29, 2009 12:29 am

Mr. Secreto wrote:kalau korang nk tau rosalinda itu peminat gua time kecil2 dulu..gua memang minat giler kat dia..huh!kalau dapat memang x lepaih...hehehe..siap nama dia aku hafal iaitu Adriana Thalia Sodi Miranda..hehehe Razz Kalau dpt jumpe dia dlm mimpi pun tak pe... Basketball

aicehh..sampai nk bawak dlm mimpi tu..
lain dah kot..
hehehehe

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

biase la tu socrates..heheh

Post  Mr. Secreto on Wed Jul 29, 2009 1:52 am

biase la tu socrates..bab mimpi ni slalu je..hahaha...artis2 malaysia dh kerap kali gua mimpikan iaitu Ayu Raudah, Abby Abadi n lain2....melainkan Adibah noor je...hehehe

Mr. Secreto

Jumlah posting : 21
Join date : 28.05.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  socrates on Wed Jul 29, 2009 1:50 pm

Mr. Secreto wrote:biase la tu socrates..bab mimpi ni slalu je..hahaha...artis2 malaysia dh kerap kali gua mimpikan iaitu Ayu Raudah, Abby Abadi n lain2....melainkan Adibah noor je...hehehe

tuuu diaaa...
sumer yg nice2 nihhh...hahahaha

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  T-Max on Fri Jul 31, 2009 10:01 pm

Mr. Secreto wrote:kalau korang nk tau rosalinda itu peminat gua time kecil2 dulu..gua memang minat giler kat dia..huh!kalau dapat memang x lepaih...hehehe..siap nama dia aku hafal iaitu Adriana Thalia Sodi Miranda..hehehe Razz Kalau dpt jumpe dia dlm mimpi pun tak pe... Basketball

aku cuba gak search beberapa telenovela mcm rosalinda ngan rubi utk didownload...
mlgnya x dak subtitle lakss...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: FORUM IPTB..UNTUK PELATIH/PENSYARAH/SEMUA WARGA IPTB

Post  Sponsored content Today at 4:06 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik