gelaran 5 batch...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

gelaran 5 batch...

Post  T-Max on Mon Jul 13, 2009 10:16 pm

next year

batch soc : super senior
batch aku : senior
batch shapen : junior
batch ustazah mira : super junior
batch kapal selam intake july 2009 : super duper junior??
batck intake kapal selam july 2010 : nk panggil apa pulak yer??

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  nino on Wed Jul 15, 2009 12:52 am

silver_wing wrote:next year

batch soc : super senior
batch aku : senior
batch shapen : junior
batch ustazah mira : super junior
batch kapal selam intake july 2009 : super duper junior??
batck intake kapal selam july 2010 : nk panggil apa pulak yer??

super duper truper jr...

nino

Jumlah posting : 7
Join date : 17.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  socrates on Wed Jul 15, 2009 11:43 pm

silver_wing wrote:next year

batch soc : super senior
batch aku : senior
batch shapen : junior
batch ustazah mira : super junior
batch kapal selam intake july 2009 : super duper junior??
batck intake kapal selam july 2010 : nk panggil apa pulak yer??

awat nama tu yg terbit utk bacth dia...?
hahahaha... Laughing

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  T-Max on Thu Jul 16, 2009 6:19 pm

socrates wrote:
silver_wing wrote:next year

batch soc : super senior
batch aku : senior
batch shapen : junior
batch ustazah mira : super junior
batch kapal selam intake july 2009 : super duper junior??
batck intake kapal selam july 2010 : nk panggil apa pulak yer??

awat nama tu yg terbit utk bacth dia...?
hahahaha... Laughing

hat tu jaa aku knai pun...
ekekeke...
mlm ni ada mlm bersama JPP kan...
mcm ada benda menarik jaa akan berlaku...
syg aku kat SP...x dpt nk join...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  ShInIcHi KuDo on Tue Jul 21, 2009 8:22 pm

silver_wing wrote:
socrates wrote:
silver_wing wrote:next year

batch soc : super senior
batch aku : senior
batch shapen : junior
batch ustazah mira : super junior
batch kapal selam intake july 2009 : super duper junior??
batck intake kapal selam july 2010 : nk panggil apa pulak yer??

awat nama tu yg terbit utk bacth dia...?
hahahaha... Laughing

hat tu jaa aku knai pun...
ekekeke...
mlm ni ada mlm bersama JPP kan...
mcm ada benda menarik jaa akan berlaku...
syg aku kat SP...x dpt nk join...


hehehehe.... dia ka yang tu ja ang knai??? kikiki

Tambah lagik, batch atas soc, super duper senior.. hehe

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  socrates on Thu Jul 23, 2009 7:50 pm

silver_wing wrote:
socrates wrote:
silver_wing wrote:next year

batch soc : super senior
batch aku : senior
batch shapen : junior
batch ustazah mira : super junior
batch kapal selam intake july 2009 : super duper junior??
batck intake kapal selam july 2010 : nk panggil apa pulak yer??

awat nama tu yg terbit utk bacth dia...?
hahahaha... Laughing

hat tu jaa aku knai pun...
ekekeke...
mlm ni ada mlm bersama JPP kan...
mcm ada benda menarik jaa akan berlaku...
syg aku kat SP...x dpt nk join...

aku pi mlm tu..
2 org pelakon mantap membocorkan rahsia...hahahaha

anyway..two thumbs up for JPP tahun ni..
mmg idea bernas lagi masyukkk....!!!

ps: aku puas hati dpt meneriakkan 2 org budak..kira aku ni power tak hilang ag la..kehkehkeh Laughing Very Happy

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

memang...

Post  ShInIcHi KuDo on Fri Jul 24, 2009 1:56 am

socrates wrote:
silver_wing wrote:
socrates wrote:
silver_wing wrote:next year

batch soc : super senior
batch aku : senior
batch shapen : junior
batch ustazah mira : super junior
batch kapal selam intake july 2009 : super duper junior??
batck intake kapal selam july 2010 : nk panggil apa pulak yer??

awat nama tu yg terbit utk bacth dia...?
hahahaha... Laughing

hat tu jaa aku knai pun...
ekekeke...
mlm ni ada mlm bersama JPP kan...
mcm ada benda menarik jaa akan berlaku...
syg aku kat SP...x dpt nk join...

aku pi mlm tu..
2 org pelakon mantap membocorkan rahsia...hahahaha

anyway..two thumbs up for JPP tahun ni..
mmg idea bernas lagi masyukkk....!!!

ps: aku puas hati dpt meneriakkan 2 org budak..kira aku ni power tak hilang ag la..kehkehkeh Laughing Very Happy


Ang mmg... aku nek tkot masa ang bakaq semangat depa.. gla.. mau sorng2 depa taboh, mampoih kita mlm tu soc.. hahaha...

aku cabut blakang trus...gla pa nk tggu.. seb bek la FRU sempat amek tndakan.. hahaha...

Tak pasai ja depa maki bdak 2 ekoq tu... haha..

Sorng2 mai dok tnya tntg depa.. kikiki...

mmg idea kali ni gla...tak sangka depa kna mcm tu.. hihihi.. Very Happy

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  T-Max on Fri Jul 24, 2009 7:40 pm

hahahaha...
rugi aku x dak mlm tu...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  socrates on Fri Jul 24, 2009 9:55 pm

ShInIcHi KuDo wrote:
socrates wrote:
silver_wing wrote:
socrates wrote:
silver_wing wrote:next year

batch soc : super senior
batch aku : senior
batch shapen : junior
batch ustazah mira : super junior
batch kapal selam intake july 2009 : super duper junior??
batck intake kapal selam july 2010 : nk panggil apa pulak yer??

awat nama tu yg terbit utk bacth dia...?
hahahaha... Laughing

hat tu jaa aku knai pun...
ekekeke...
mlm ni ada mlm bersama JPP kan...
mcm ada benda menarik jaa akan berlaku...
syg aku kat SP...x dpt nk join...

aku pi mlm tu..
2 org pelakon mantap membocorkan rahsia...hahahaha

anyway..two thumbs up for JPP tahun ni..
mmg idea bernas lagi masyukkk....!!!

ps: aku puas hati dpt meneriakkan 2 org budak..kira aku ni power tak hilang ag la..kehkehkeh Laughing Very Happy


Ang mmg... aku nek tkot masa ang bakaq semangat depa.. gla.. mau sorng2 depa taboh, mampoih kita mlm tu soc.. hahaha...

aku cabut blakang trus...gla pa nk tggu.. seb bek la FRU sempat amek tndakan.. hahaha...

Tak pasai ja depa maki bdak 2 ekoq tu... haha..

Sorng2 mai dok tnya tntg depa.. kikiki...

mmg idea kali ni gla...tak sangka depa kna mcm tu.. hihihi.. Very Happy

aku nk menyelamatkan keadaan ja...
klu tak korang antoi awai...
hehehehehehehe...

baru rrrraannnnnccaakkkk...

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

keh keh keh

Post  ShInIcHi KuDo on Mon Jul 27, 2009 12:03 pm

ada plak cadangan nnti nk ltak spy kat laki and ppuan..

kikiki... bru leh tau kot2 ada yang dok pi ngacom kat mak pak..

hahahaha.... tpi bdak2 bru ni, manja sket la... tak gitu soc??

depa kna bgi arahan slalu bru nk gerak, klau dak, mampos tak grak..

satu2 kerja kna gtau bru nk bt.. huhuhu...

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  socrates on Mon Jul 27, 2009 9:35 pm

ShInIcHi KuDo wrote:ada plak cadangan nnti nk ltak spy kat laki and ppuan..

kikiki... bru leh tau kot2 ada yang dok pi ngacom kat mak pak..

hahahaha.... tpi bdak2 bru ni, manja sket la... tak gitu soc??

depa kna bgi arahan slalu bru nk gerak, klau dak, mampos tak grak..

satu2 kerja kna gtau bru nk bt.. huhuhu...

xpala..budak ag depa ni..
nk ckp lebih2 pun orentasi dah abeh..

pape pun, klu boleh tuan shinichi kita ni leh pikirkan cara utk promote forum kita ni kat depa...
biaq depa tau.. Shocked Cool

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  ShInIcHi KuDo on Wed Jul 29, 2009 10:53 am

socrates wrote:
ShInIcHi KuDo wrote:ada plak cadangan nnti nk ltak spy kat laki and ppuan..

kikiki... bru leh tau kot2 ada yang dok pi ngacom kat mak pak..

hahahaha.... tpi bdak2 bru ni, manja sket la... tak gitu soc??

depa kna bgi arahan slalu bru nk gerak, klau dak, mampos tak grak..

satu2 kerja kna gtau bru nk bt.. huhuhu...

xpala..budak ag depa ni..
nk ckp lebih2 pun orentasi dah abeh..

pape pun, klu boleh tuan shinichi kita ni leh pikirkan cara utk promote forum kita ni kat depa...
biaq depa tau.. Shocked Cool

ha, bguih cadangan tuan soc.. nnti ada masa sy pi pomote.. kiki... formal gla..haha

jngn lpa ceramic yeh? ok? depa ni mcm best ja klau nk cucuk jarum.

hehe

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  socrates on Wed Jul 29, 2009 1:44 pm

hahaha..boleh2..
kot la mcm mana pun...bab ceramic tu biaq aku settle sdr na...
hoh..

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

da nak abeh..

Post  ShInIcHi KuDo on Tue Aug 04, 2009 3:28 am

dalam kita dok sembang tntg batch, forum... jgn lpa pada batch padil oum, mat ju deakin yang akn posting tahun dpan..

kami semua doakan yang terbaik pada anda smua yang akn mula berposting..

sumbngn anda pada mktab tdak dpt di balas, tiada ucapan yang lebih baik dapt d ungkapkan kcuali TERIMA KASIH.

anda sntiasa d hati.

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

buh nama khalifah

Post  TOKCIK on Tue Aug 04, 2009 10:11 am

assalamualaikum..

dah lama xjenguk forum..

hmm,alangkah bagusnya kalau nama2 batch ini merujuk pada nama2 khalifah..bermula dengan Saidina Abu Bakar, Saidina Umar, Saidina Uthman, Saidina Ali seterusnya tokoh2 pada zaman tabien, tabi' tabien...barulah generasi mendatang xlupa dengan tokoh2 Islam..biar org bukan Islam pon tau..sebab muslim adalah majoriti..hmm,hanya cdgn..bukan paksaan atau desakan..

salam kemaafan seribu pengharapan kepada pemimpin bumi ciptaan-NYA namun redha-NYA adalah segala-galanya..

TOKCIK

Jumlah posting : 87
Join date : 12.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  socrates on Tue Aug 04, 2009 11:55 am

TOKCIK wrote:assalamualaikum..

dah lama xjenguk forum..

hmm,alangkah bagusnya kalau nama2 batch ini merujuk pada nama2 khalifah..bermula dengan Saidina Abu Bakar, Saidina Umar, Saidina Uthman, Saidina Ali seterusnya tokoh2 pada zaman tabien, tabi' tabien...barulah generasi mendatang xlupa dengan tokoh2 Islam..biar org bukan Islam pon tau..sebab muslim adalah majoriti..hmm,hanya cdgn..bukan paksaan atau desakan..

salam kemaafan seribu pengharapan kepada pemimpin bumi ciptaan-NYA namun redha-NYA adalah segala-galanya..

waalaikumussalam..

lama tak nampak tokcik..
ttg cadangan tu soc tak brapa paham..
mungkin maksud tokcik batch sekian dinamakan dgn khalifah sekian....?mcm tu...?

bg soc, kurang praktikal sbb merujuk pd satu2 kumpulan yg terdapat bilangan yg ramai.. susah nanti org nk cam.. silap2 keliru.. nanti dia ingat khalifah kedua adalah Saidina Ali Karamallahu wajhah.... lbh baek bg ja gelaran mcm skang ni.. lebih praktikkal..

tp, soc sgt bersetuju klu bangunan2 di kampus kita ni dinamakan bersempena nama2 sahabat.. kagum jugak tengok bangunan2 di IKBN yg menamakan nama2 sahabat dan tokoh ilmuan islam.. kdg2 rasa jelous sbb depa nampak lebih prihatin..

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

betul..

Post  TOKCIK on Tue Aug 04, 2009 12:51 pm

betul tu soc...

tapi jika difikirkan..masa ni lah org akan tahu mana 1 khalifah awal, mana 1 khalifah kemudian kalau itu tujuannya..jika di war2kan dan berusaha insyaAllah akan berhasil..bukankah kita semua perlukan pembaharuan..apa lah salahnya jika nama2 kumpulan ini dinamakan begitu..

walaubagaimanapun, inilah masanya kita bertukar pandangan untuk mendapatkan hasil yang terbaik..tentang nama bangunan pun perlu diketengahkan untuk menimbulkan suasana yang berlainan..mcm yg soc katakan di ikbn..tokcik tgk ikbn hidup dengan tazkirah2 dan kuliah hinggakan org di gerai makan tepi jalan pun turut pasang telinga walaupun kurang jelas...bukankah nama seseorang pun memberi kesan pada diri seseorang?? mari kita bincang bersama..

TOKCIK

Jumlah posting : 87
Join date : 12.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  T-Max on Tue Aug 04, 2009 8:26 pm

rumah sukan time aku sekolah....
yarmuk,khaibar,hunain n uhud instead of wira,satria,putra,saga...

pembaharuan??
hmm...disebabkan 'nice' kita perpaduan...
apa kata namakan sahaja batch2 berdasarkan PM2 malaysia...

rahman
razak
hussein
cekdet
paklah
bijan

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  socrates on Tue Aug 04, 2009 9:59 pm

mmg akn ada satu perubahan tokcik.. tp biaq la praktikal..
namun, tak slah pun klu kita nk cuba..
ermm.. pape pun kaedah yg sesuai utk diketengahkan..?? Rolling Eyes clown pirat

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

please join

Post  bobkhairul_PMPS on Fri Sep 04, 2009 11:03 pm

http://touchbyyou.ning.com/

bobkhairul_PMPS

Jumlah posting : 8
Join date : 11.03.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  bijirin on Sat Sep 05, 2009 9:27 pm

silver_wing wrote:next year

batch soc : super senior
batch aku : senior
batch shapen : junior
batch ustazah mira : super junior
batch kapal selam intake july 2009 : super duper junior??
batck intake kapal selam july 2010 : nk panggil apa pulak yer??


batch soc : third year
batch aku : second year
batch shapen : first year
batch mira : pra sem 3
kplspm intake julai 09 : pra sem 1
kplspm 10' : budak junior

http://zarepan.blogspot.com/

bijirin

Jumlah posting : 56
Join date : 12.09.08
Age : 29
Lokasi : Di Sini

Lihat profil user http://zarepan.blogspot.com/

Kembali Ke Atas Go down

Re: gelaran 5 batch...

Post  Sponsored content Today at 10:05 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik