H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  socrates on Mon Jul 27, 2009 10:28 pm

waktu aku post new thread ni, dah 3 buah ipg kampus masing2 ilmu khas, prmpuan melayu, & sultan mizan dah ditutup selama seminggu
utk kuarantin drp penularan virus H1N1..
persoalannya, adakah kampus kita bersedia utk dugaan & musibah sebegini..? apakah tindakan utk mencegahnya..?

ps: utk makluman cuti tersebut adalah cuti berganti yer..so, toksah nk suka sangat....~ Razz Razz

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

BKn Dah ad ke

Post  135LC on Tue Jul 28, 2009 10:24 pm

dengor cite dh ad yg positif H1N1 kt maktab kte, btul ke??????

135LC

Jumlah posting : 17
Join date : 14.04.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  socrates on Wed Jul 29, 2009 12:22 am

stakat yg aku denga dah 5 org..
*updated td petang...

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Cuti la nampaknye bdk maktb

Post  Mr. Secreto on Wed Jul 29, 2009 1:56 am

cuti ler nampaknye bdk maktab kalau dh ada H1N1...kite x leh cuti la coz kn praktikum socrates... bounce

Mr. Secreto

Jumlah posting : 21
Join date : 28.05.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  ShInIcHi KuDo on Wed Jul 29, 2009 10:41 am

socrates wrote:stakat yg aku denga dah 5 org..
*updated td petang...

soc, yang 5 orang tu, bkn positive H1N1, tapi cuma simptom sahaj la...

klau dok dgaq crita orng saja mmg la mcm2 onar depa bt.. huhuhu..

5 orang ni bkn H1N1 daa... simptom saja tau.. nnti jngn dok pi heboh lak..

Nti pihak hospital mai check kita tau la mcm mna crita..

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  ShInIcHi KuDo on Wed Jul 29, 2009 10:44 am

135LC wrote:dengor cite dh ad yg positif H1N1 kt maktab kte, btul ke??????

saudara LC, anda jika anda mendengar tntng H1N1 tu dari orang yang takdak kena mengena ngn HEP, tlng jangan percaya sangat..

Onar yang di buat jangan prcaya..

Sedangkan pihak HOSPITAL pun TAK SAHKAN lagik.. huhuhu...

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  socrates on Wed Jul 29, 2009 1:46 pm

ShInIcHi KuDo wrote:
socrates wrote:stakat yg aku denga dah 5 org..
*updated td petang...

soc, yang 5 orang tu, bkn positive H1N1, tapi cuma simptom sahaj la...

klau dok dgaq crita orng saja mmg la mcm2 onar depa bt.. huhuhu..

5 orang ni bkn H1N1 daa... simptom saja tau.. nnti jngn dok pi heboh lak..

Nti pihak hospital mai check kita tau la mcm mna crita..

oo..yeke..aku denga pung dr jpp gak..
xpela..miss communication kot..ampun yerk...
ermm..harap2 yg kena simtom tu pulih dgn segera......
sekolah aku ni dah kuarantinkan anak2 staf2 maktab & ikbn...

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  socrates on Wed Jul 29, 2009 1:48 pm

Mr. Secreto wrote:cuti ler nampaknye bdk maktab kalau dh ada H1N1...kite x leh cuti la coz kn praktikum socrates... bounce

tula..klu betui2 sah maybe cuti kot...
tp kena ingat, cuti berganti.. kita tak cuti sbb terikat dgn sekolah..
tp klu kampus kena ganti cuti & kita ada kat kampus, tobat kena ganti gak....
huhuhhhuhu... Mad Mad Mad

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

xpa2

Post  135LC on Wed Jul 29, 2009 4:36 pm

ooooo mcm 2... baru ak phm

135LC

Jumlah posting : 17
Join date : 14.04.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  socrates on Thu Jul 30, 2009 1:55 pm

skali aku pun kena simptom laaa...
ni baru balik dr hospital, doktor tak bg kluaq rumah 2 hari ni...
so tak bleh g sekolah jugak...huhu

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  ShInIcHi KuDo on Fri Jul 31, 2009 2:15 am

socrates wrote:skali aku pun kena simptom laaa...
ni baru balik dr hospital, doktor tak bg kluaq rumah 2 hari ni...
so tak bleh g sekolah jugak...huhu

blh aku pi lepak umah.. kuang3

yang praktikum depa suh pi gak..sbb skolah tk cuti.. tk syiok la lagu nih

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  T-Max on Fri Jul 31, 2009 9:52 pm

aku baru kelik BIG jaa...tetiba mr eow halau suh kami balik rumah...
aku sebenarnya hairan kenapa baru minggu ni suma pakat kalot...
walhal minggu lepas ramai dh yg demam...
aku dr minggu lepas lg risau...
balik dr genting aku batuk selsema pening...
pi cek kt klinik kerajaan dr tu cakap aku darah tinggi...
huhu...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  ShInIcHi KuDo on Tue Aug 04, 2009 3:25 am

silver_wing wrote:aku baru kelik BIG jaa...tetiba mr eow halau suh kami balik rumah...
aku sebenarnya hairan kenapa baru minggu ni suma pakat kalot...
walhal minggu lepas ramai dh yg demam...
aku dr minggu lepas lg risau...
balik dr genting aku batuk selsema pening...
pi cek kt klinik kerajaan dr tu cakap aku darah tinggi...
huhu...

halamak..skali darah tggi daaa..huhuhuhu..

mktb kita mmg mcm tu... nk kna ada suspek bru nk amek tndakan..

mcm la tak knai sngt.. tpi apa pun, tahniah la pd mktab blh bgi mask free sorng satu..

kikiki..

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Musibah...

Post  TOKCIK on Tue Aug 04, 2009 10:20 am

Assalamualaikum..

Allahu Akbar...virus ni telah menyerang pelajar IPGM KTB..bila telah disahkan + seramai 5 orang(kalau xsalah)..IPGM KTB telah kelam kabut meeting dan berusaha untuk melakukan yang terbaik..Alhamdulillah angka 5 tidak meningkat(mudah-mudahan)..yang selebihnya lebih kurang hampir 50 orang dikuarantin..setelah dapat pengisytiharan pihak atasan IPGM KTB ditutup..

Mari kita sama berdoa agar Allah hindarkan kita dari virus ini dan moga para mangsa virus ini cepat sembuh..kerana Allah jua yang mencipta virus ini dan berkuasa menghapuskannya serta merebakkan kepada sesiapa yang Dia kehendaki..

TOKCIK

Jumlah posting : 87
Join date : 12.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  ShInIcHi KuDo on Tue Aug 04, 2009 10:08 pm

TOKCIK wrote:Assalamualaikum..

Allahu Akbar...virus ni telah menyerang pelajar IPGM KTB..bila telah disahkan + seramai 5 orang(kalau xsalah)..IPGM KTB telah kelam kabut meeting dan berusaha untuk melakukan yang terbaik..Alhamdulillah angka 5 tidak meningkat(mudah-mudahan)..yang selebihnya lebih kurang hampir 50 orang dikuarantin..setelah dapat pengisytiharan pihak atasan IPGM KTB ditutup..

Mari kita sama berdoa agar Allah hindarkan kita dari virus ini dan moga para mangsa virus ini cepat sembuh..kerana Allah jua yang mencipta virus ini dan berkuasa menghapuskannya serta merebakkan kepada sesiapa yang Dia kehendaki..

Assalamualaikum..

Lama tk nmpk tokcik. Tokcik shat??

Yang kna tu, sorng ja yang hep gtau.. InsyaALLAH tak positive H1N1.. mybe sakit lain kot. yang kna tutup klau tak salah sbb ramai sangat yang dmam, sakit2 selsema, gitu..huhuhu..

InsyaALLAH IPGM KTB shat2 smua. ptng2 ramai yang trun bersenam.. Alhamdulillah.. Smile

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  TOKCIK on Wed Aug 05, 2009 12:15 pm

ShInIcHi KuDo wrote:
TOKCIK wrote:Assalamualaikum..

Allahu Akbar...virus ni telah menyerang pelajar IPGM KTB..bila telah disahkan + seramai 5 orang(kalau xsalah)..IPGM KTB telah kelam kabut meeting dan berusaha untuk melakukan yang terbaik..Alhamdulillah angka 5 tidak meningkat(mudah-mudahan)..yang selebihnya lebih kurang hampir 50 orang dikuarantin..setelah dapat pengisytiharan pihak atasan IPGM KTB ditutup..

Mari kita sama berdoa agar Allah hindarkan kita dari virus ini dan moga para mangsa virus ini cepat sembuh..kerana Allah jua yang mencipta virus ini dan berkuasa menghapuskannya serta merebakkan kepada sesiapa yang Dia kehendaki..

Assalamualaikum..

Lama tk nmpk tokcik. Tokcik shat??

Yang kna tu, sorng ja yang hep gtau.. InsyaALLAH tak positive H1N1.. mybe sakit lain kot. yang kna tutup klau tak salah sbb ramai sangat yang dmam, sakit2 selsema, gitu..huhuhu..

InsyaALLAH IPGM KTB shat2 smua. ptng2 ramai yang trun bersenam.. Alhamdulillah.. Smile




Alhamdulillah...tokcik pon dengar dari pensyarah di sana..inilah kelebihan berforum..lama xmasuk..masuk2 mcm2 cerita dah..

alhamdulillah..IPGM KTB sihat2 belaka..mudahan dilindungi Allah..

TOKCIK

Jumlah posting : 87
Join date : 12.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  socrates on Wed Aug 05, 2009 8:35 pm

updates of H1N1 victims in Malaysia..12 died and counting..
ready to face on fellas...??? Twisted Evil Like a Star @ heaven

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  ShInIcHi KuDo on Thu Aug 06, 2009 9:59 am

socrates wrote:updates of H1N1 victims in Malaysia..12 died and counting..
ready to face on fellas...??? Twisted Evil Like a Star @ heaven

bersedia atau tidak.....kita kena hadapi....ini ujian dari Allah kepada hambaNya....jadi...bersabarlah...dan sentiasalah bersyukur dan jika kita kufur...azabNya amatlah pedih.....

terbaru....16 mangsa telah meninggal disebabkan H1N1 ni.....and still counting...

ShInIcHi KuDo

Jumlah posting : 33
Join date : 17.05.09
Age : 28
Lokasi : Malaysia, Kedah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

adalah ini semua satu rancngan.???

Post  bear_30 on Thu Aug 13, 2009 2:27 am

KALAU DIA BOLEH DEPA LAGI BOLEH

Saya selalu mendengar cerita bagaimana di beberapa selekoh di lorong-lorong motorsikal ada paku-paku tajam di taburkan. Ini untuk tujuan membocorkan tayar. Tidak berapa jauh dari itu ada iklan – tukartiub.

Saya juga diberitahu oleh kawan baik saya bahawa di penurun jalan sesudah terowong lebuh raya Karak – sering minyak ditaburkan. Pernah keretanya tergelincir sekali. Tidak jauh terowong ini ada lori tarik kereta menunggu.

Ini adalah contoh taktik untuk menjalankan perniagaan. Ini cara untuk mencari pelanggan. Dalam dunia perniagaan yang menjadi rukun iman ialah keuntungan. Semua yang berniaga ingin mendapat untung. Lebih banyak untung lebih cepat jadi kaya.

Hari ini kita semua tahu bagaimana seramai 26 orang warga negara kita telah ditewaskan oleh virus H1N1. Wabak ini sedang menular bukan sahaja di negara kita malah di seluruh dunia.

Apa sebenarnya semua ini?

Pada tahun 1963 – satu persidangaan telah diadakan di Iron Mountains tidak jauh dari Hudson New York. Ketika ini Amerika sedang bertarong di Vietnam, Laos dan Kamboja.

Ini adalah persidangan para pemikir untuk membuat dasar bagi pihak kuasa imperial Amerika. Pemikir-pemikir ini ingin mencari jalan bagaimana sistem ekonomi kapitalis dunia ini dapat diteruskan tanpa berlaku perang.

Laporan dari Iron Mountains telah mengajukan :

- Pertambahan penduduk di bumi akan membawa laba kepada kaum koprat
- Perang wajib berlaku untuk tujuan ekonomi, politik dan perkembangan sosial
- Melahir kan musuh sebagai strateji politik

Dari sinilah lahir keinginan untuk mengawal genetic dan genocide dalam usaha untuk mengawal manusia untuk memastikan keuntungan terus dapat dikaut oleh kaum kapitalis. Disini juga bermulanya apa yang akan kita kenali sebagai keganasan biologi – bioterrorism. Teknolojibio akan digunakan sebagai senjata untuk mengawal umat manusia.

Pada tahun 1970 telah keluar satu memo - National Security Memo No: 200. Memo ini ditulis oleh Henry Kessinger yang menimbulkan bagaimana wajib dikawal ledakan penduduk yang semakin bertambah dalam dunia hari ini. Memo No: 200 ini mencadangkan agar dijalankan usaha untuk mengurangkan penduduk dunia.

Ini sebahagian dari memo yang ditulis oleh Henry Kessinger:

‘ There is a major risk severe damage to world economy, political and ecological syatem begin to fail to our humanitarian values. The urban slums dwellers ( though apprently not recent migrants) may serve as a volotile, volient force which threatened political stability.

International relation - population factors are crucial in and after determinants of voilent conflicts in developing areas. There is no single approach which will solve the population problem. The complex social and economic factors involved call for comphrensive strategy… At the same time action and program must be tailored to specific countries and group.’

Dalam bahasa yang senang Henry Kessinger melihat manusia miskin – penduduk miskin kota - sebagai sampah dan perlu di kawal dan dibersihkan. Ini samalah dengar dasar ‘setinggan sifar’ yang selalu di warwar kan dalam negara kita ini.

Justeru – hari ini ada berpuluh-puluh lembaga, badan dan makmal sedang membuat kajian biologi. Ada yang bergantung rapat dengan universiti. Ada yang bekait rapat dengan kaji selidik tentera. Ada yang diwujudkan oleh syarikat pembuat ubat. Malah semua makmal penyelidikan ini kait mengait antara satu sama lain. Lembaga-lembaga ini semuanya mendapat dana dari syarikat pembuat ubatan-ubatan dan mendapat kontrek dari Jabataban Pertahanan Amerika.

Semua lembaga dan makmal ini adalah lembaga kapitalis. Tujuan penyelidikan ilmiah mereka ialah untuk membuat keuntungan maksima. Ilmu pengetahuan mereka bukan digunakan untuk kesejahteraan umat manusia tetapi untuk mencari jalan perniagaan untuk mendapat untung.

Syarikat ubat benabikan keuntungan. Lagi ramai yang sakit lagi baik untuk ubat dijual. Kesihatan ialah perniagaan – ini dasar kaum kapitalis.

Justeru jangan terperanjat jika saya nyatakan bahawa virus AIDS, Hiv, Ebola semuanya lahir dari bilik makmal.

Seperti memerangkap Mat Rempit agar tayar motosikalnya bocor bagitu jugalah kajian biologi di bilik-bilik makmal yang sedang dilakukan oleh kaum kapitalis ini. Kaum kapitalis multinasional ini ingin memerangkap – bukan dengan menjual tiub. Mereka melepaskan virus-virus ini dengan dua tujuan :

1 – mengurangkan penduduk dunia
2 – menjual ubatan

Tidak masuk akal ? Ini hanya teori konspirasi ? Ini pandangan gila Hishamuddin Rais?

Sabar dahulu. Cuba fikirkan pula bagaimana depleted uranium – DU – sedang digunakan dalam perang di Iraq dan Afghanistan. Peluru-peluru baru yang dibuat oleh syarikat pensenjataan telah menggunakan DU dalam peluru yang dapat meledakan apa sahaja – dari kereta perisai hingga ke tembok-tembok tebal.

Depleted Uranium atau DU ini dari apa yang diheboh-hebohkan adalah uranium yang telah mandul kuasanya. Justeru tidak merbahaya kepada manusia. Ini bohong. Kajian demi kajian telah dijalankan yang menunjukkan DU ini masih membawa padah dan malapetaka yang maha hebat kepada umat manusia.

DU akan melahirkan barah. Anak anak yang baru lahir di Iraq dan Afghanistan – dimana ibu atau ayahnya telah terhidu DU – akan lahir bukan seperti bayi. Ada yang berkepala besar. Ada yang bermata satu. Ada yang bengkang bengkok. Bayi-bayi ini adalah gergasi cacat yang dimunculkan oleh teknoloji kaum imperial Anglo-Amerika. Tujuan penggunaan DU ini cukup jelas. Penduduk akan berkurangan. Yang hidup akan terus menerus memerlukan ubatan – ertinya mereka akan terus membeli ubat.

Ini pandangan karut dari Hishamuddin Rais ? Kerana DU juga terkena kepada tentera mereka juga.

Betul. Memang betul ada beribu-ribu tentera British dan soldadu Amerika yang telah mengambil bahagian dalam perang Desert Storm dan sedang menghadapi apa yang dipanggil Gulf Syndrom. Ini adalah penyakit baru dimana pengidapnya akan mati perlahan-lahan. Pada akhir 80’an dahulu para veteran Desert Storm di United Kingdom telah menuntut agar Golf Syndrom ditakrif sebagai penyakit. Ini telah ditolak oleh kerajaan. Kerajaan menafikan wujudnya penyakit ini.

Para veteran – satu demi satu mati. Anak-anak mereka yang baru lahir banyak yang cacat sama seperti yang terjadi di Iraq dan Afghanistan. Jangan hairan – kaum kapitalis – tidak memiliki hati perut. Apa yang penting ialah keuntung besar. Dan ini juga adalah selari dengan dasar yang telah dibincangkan di Iron Mountains. Ini juga dasar yang sedang dijalankan mengikut Memo No: 200 yang disarankan oleh Henry Kessinger.

Umat manusia perlu dikurangkan dalam dunia ini agar mereka yang kaya terjamin kesempurnaan hidup mereka. Ini samalah seperti mengawal penduduk Kampong Kerinchi dari berpindah ke Country Height atau mengudam setinggan di Kampong Berembang atau Buah Pala agar mereka tidak berani membuat rumah di Bukit Tengku.

Juga hampir kesemua soldadu yang pergi berperang itu adalah anak-anak muda dari kelas bawahan. Mereka ini seperti kata Henry Kessinger adalah sampah yang akan membawa masaalah. Soldadu Amerika hampir 80% adalah berkulit hitam dan Latino. Menghantar mereka ke medan perang adalah cara terbaik untuk mengurangkan jumlah mereka.

Anak-anak orang kaya tidak akan masuk menjadi tentera. Anak-anak orang kaya pergi ke Havard dan Yale. Mereka berakhir membuat harta di Wall Street atau menjadi CEO syarikat multinasional. Malah Bush sendiri telah mengelat dari pergi ke Perang Vietnam.

Apabila saya membaca, mengkaji dan meneliti dokumen yang telah ‘dibebaskan’ atau yang telah dibocorkan maka ternyata virus terbaru H1N1 ini juga telah menetas dari bilik makmal.

Dasar pengurangan umat manusia dibumi ini sedang berjalan dengan baik. H1N1 ini adalah sebahagian dari strateji itu.

Jika kurang yakin tentang apa yang saya cuba nyatakan disini – atau menganggap ini hanya teori konspirasi – sila cari dan baca - ada berjuta-juta bahan kajian ilmiah dan tulisan-tulisan para penyelidik yang menimbulkan hal ini. Semua ini amat senang untuk ditemui dalam internet.

Pada ketika ini telah keheboh-hebohkan tentang satu vaksin yang akan muncul untuk melawan H1N1. Ini juga adalah pengiklanan besar dari kaum kapitalis. Untuk sementara waktu kita diberi tahu yang vaksin ini masih dalam kajian.

Bayangkan – mula-mulanya – kita ditakut-takutkan. Kemudian kita diberitahu jangan takut ada jalan selamat. Tetapi jalan selamat ini wajib dibayar. Cukup senang untuk memerangkap. Sama seperti menaburkan paku di jalan raya untuk membocorkan tayar motosikal Mat Rempit. Inilah sifat kapitalis. Inilah cara kaum kapitalis membuat untung.

Dalam sistem ekonomi sosialis – ubatan adakah untuk kesihatan bukan untuk keuntungan. Dalam sistem ekonomi sosialis hospital adalah milik rakyat bukan untuk disawastakan. Dalam ekonomi sosialis perubatan adalah untuk semua bukan untuk yang kaya.

Dalam sistem masyrakat sosialis umat manusia adalah penjana tamadun bukan sampah yang perlu dihapuskan. Fikrah manusia digunakan untuk kebaikan bukan untuk keuntungan.TT Evil or Very Mad Evil or Very Mad

bear_30

Jumlah posting : 4
Join date : 28.04.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

setakat jam 01:30am tarikh 13 ogos 2009

Post  bear_30 on Thu Aug 13, 2009 2:29 am

seramai 44 orang telah menjadi mangsa H!N! INI...maka kepada saudara2 sekalian ambillah langkah berjaga2...salam affraid affraid

bear_30

Jumlah posting : 4
Join date : 28.04.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

alhamdulillah..

Post  TOKCIK on Thu Jan 27, 2011 2:57 am

ShInIcHi KuDo wrote:
TOKCIK wrote:Assalamualaikum..

Allahu Akbar...virus ni telah menyerang pelajar IPGM KTB..bila telah disahkan + seramai 5 orang(kalau xsalah)..IPGM KTB telah kelam kabut meeting dan berusaha untuk melakukan yang terbaik..Alhamdulillah angka 5 tidak meningkat(mudah-mudahan)..yang selebihnya lebih kurang hampir 50 orang dikuarantin..setelah dapat pengisytiharan pihak atasan IPGM KTB ditutup..

Mari kita sama berdoa agar Allah hindarkan kita dari virus ini dan moga para mangsa virus ini cepat sembuh..kerana Allah jua yang mencipta virus ini dan berkuasa menghapuskannya serta merebakkan kepada sesiapa yang Dia kehendaki..

Assalamualaikum..

Lama tk nmpk tokcik. Tokcik shat??

Yang kna tu, sorng ja yang hep gtau.. InsyaALLAH tak positive H1N1.. mybe sakit lain kot. yang kna tutup klau tak salah sbb ramai sangat yang dmam, sakit2 selsema, gitu..huhuhu..

InsyaALLAH IPGM KTB shat2 smua. ptng2 ramai yang trun bersenam.. Alhamdulillah.. Smile

Alhamdulillah.masih dikurnia kesihatan.tokcik sudah lupa password sendiri pun.tp,mlm ni tergerak hati utk buka forum ni dan berjaya masuk biizniLLah

TOKCIK

Jumlah posting : 87
Join date : 12.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: H1N1.. (selesema b*b*) adakah kampus tuanku bainun bersedia..?

Post  Sponsored content Today at 4:00 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik