jaga2!!polis trafik IPTB sudah bertindak...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

jaga2!!polis trafik IPTB sudah bertindak...

Post  T-Max on Tue Sep 08, 2009 9:20 pm

hehe..tahniah pada jawatankuasa keselamatan yg digerakkan en. wkwh sudah mula memberi amaran berupa surat berwarna pink ke atas semua motosikal yang diparking di sekitar library...

silver kira byk betul kuda2 student yg kena tadi termasuk laa kuda silver wing ...
hak hak...takpe..yg salah kita ngaku salah...
cuma silver x paham kenape silver wing sahaja yg menerima borg kesalahan berwarna oren yg kosong tu??
adakah kerana silver wing lebih besar dari moto2 lain??
adakah kerana silver wing lebih panjang dari moto2 lain??
ini satu diskriminasi!!
haha...

apa pun lepas ni mesti ramai yg x park kat area tu dah...
cuma diharapkan tindakan tegas sebegini juga dapat diambil kepada kereta2 yg diparking kat parking moto..
dah laa mengganggu moto nak keluar tambah2 bila parking full...
kalau terlanggar kereta2 ni student jugak yg salah...

last sekali...
kalau x nak kereta dilanggar bas..
jangan parking kat tepi kantin..

hehe
usik2 sikit...jgn mara yer...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: jaga2!!polis trafik IPTB sudah bertindak...

Post  socrates on Wed Sep 09, 2009 9:27 pm

klu marah tak professional...!!! hehehehehe

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: jaga2!!polis trafik IPTB sudah bertindak...

Post  T-Max on Sat Sep 12, 2009 9:42 am

Trbru mto sorg bdk jr tlh drntai d blakg kirby brhmprn bgkel kh...nmpknya kaw bgkel pn dh digazetkn sbg kwsn lrgn utk ltak mto..maken agresf nmpknya polis trafk iptb..
Sory pkai shrt wrd sbb slvr pkai nset je post kt sni.

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

polis trafik.

Post  pelangi85 on Thu Sep 24, 2009 5:04 pm

oh, baguslah tu silver wing.
atleast nampak tersusun la sikit kat depan library tuh...

tapi kan,
boleh ke polis trafik kita ni,
control jalanraya dan keselamatan?
sebabnye,
dalam kampus kita pun,
ramai yang bawak laju2.
dari pelatih sampaila pensyarah.
lori sampah pun sama...

tapi kan,
kalo ada silap apa2...
polis nampak yang pelatih je...
pelatih ja yang silap itu,,, silap ini...
yang pensyarah, tak kena saman ke?
pensyarah pun bawa keta laju2.
boleh je sebut no plat dia.
tapi takbest le pakcik polis...
ape kata pakcik polis guna alat yang leh tau kelajuan tu?
kalo sapa lebey, saman jerk...

takde kompromi.
k???

pelangi85

Jumlah posting : 8
Join date : 24.09.09
Age : 31
Lokasi : MALAYSIA

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: jaga2!!polis trafik IPTB sudah bertindak...

Post  socrates on Mon Sep 28, 2009 10:03 am

pelangi85 wrote:

tapi kan,
kalo ada silap apa2...
polis nampak yang pelatih je...
pelatih ja yang silap itu,,, silap ini...
yang pensyarah, tak kena saman ke?
pensyarah pun bawa keta laju2.
boleh je sebut no plat dia.
tapi takbest le pakcik polis...
ape kata pakcik polis guna alat yang leh tau kelajuan tu?
kalo sapa lebey, saman jerk...

takde kompromi.
k???

errrrr..aku tak setuju..!!nk beli menatang tu mesti pakai duit..!!tak sanggup elaun aku kena tarik sbb benda alah tu..!!
takpe encik polis..!! jalankn je tanggungjawab tu scr manual..tangkap je sape2 yg rasa nk tangkap..
aleh2, yg kena tangkap bising ja..seminggu dua, senyap le..huhu (dah paham sgt dgn retorik mcm ni)

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: jaga2!!polis trafik IPTB sudah bertindak...

Post  T-Max on Mon Sep 28, 2009 3:29 pm

KPLI dah balik woi....
parking moto makin sikit...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: jaga2!!polis trafik IPTB sudah bertindak...

Post  Sponsored content Today at 4:02 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik