Assignment... oh Assignment...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Assignment... oh Assignment...

Post  pelangi85 on Thu Sep 24, 2009 4:59 pm

Salam Perpaduan.

hi semua.
mesti tengah sibuk buat tugasan kan?
submit date pun dah dekat.
ada juga yang dah hantar pun.
huhuhu.

topik kali ni,
korang buat assignment,
tebal ke nipis?
banyak lampiran x?

haa...
bukan apa.
dah jadi trand plak.
buat assignment tebal2.
bubuh lampiran banyak2.
huhuhu.

ada lect plak,
suka tebal2.
rajin katanya.
kalo yang nipis,
takde banyak usaha, katanya.
markah pun, berbeza...

apa pandangan korang?

pelangi85

Jumlah posting : 8
Join date : 24.09.09
Age : 31
Lokasi : MALAYSIA

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

ikut mood

Post  cikgu_baik on Fri Sep 25, 2009 2:19 am

salam 1 Malaysia=)
wat je la asement tu..
ikut permintaan lecture. sbb lectre kat iptb ni laen2 fe'elnya. ada yg suka lampiran tebal2, ada yg suka nipis2 je..
yang penting isi kite tu original. x plagiat..(tp adake student yg mcm ni) ntahla..

cikgu_baik

Jumlah posting : 2
Join date : 25.09.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

tebal...

Post  pelangi85 on Sat Sep 26, 2009 2:50 am

huhuhu.
memang ar kena ikut peel diorang.
tapi kalo style timbang kati dijadikan indikator utama markah asaimen bagus,
meranalah alam dek kertas yang semakin banyak digunakan.
huhuhu.
ada satu kelas tu,
ISL dah la tebal,
check every week,
kena buat PEMBETULAN ISL plak tuh.
adeh...
Laughing

pelangi85

Jumlah posting : 8
Join date : 24.09.09
Age : 31
Lokasi : MALAYSIA

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Assignment... oh Assignment...

Post  socrates on Mon Sep 28, 2009 9:54 am

buat semua tu utk kebaikan korang jugak...
yg ptg, pastikan softcopy yg korang buat tu disimpan dan buat backup sebanyak mungkin..
well..sorry to say man, lecturer pun manusia jugak.. ramai jugak bacth aku yg hilang assngment di 'tangan' lecturer..!!

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Assignment... oh Assignment...

Post  T-Max on Mon Sep 28, 2009 3:43 pm

socrates wrote:buat semua tu utk kebaikan korang jugak...
yg ptg, pastikan softcopy yg korang buat tu disimpan dan buat backup sebanyak mungkin..
well..sorry to say man, lecturer pun manusia jugak.. ramai jugak bacth aku yg hilang assngment di 'tangan' lecturer..!!

paling baik uploadkan kat scribd ke..docscash ke, slideshare ke...paling malas pun letak je dalam blog...bukan takat backup..boleh kita sama2 kembangkan ilmu...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

asaimen

Post  pelangi85 on Tue Sep 29, 2009 5:10 pm

bagus cadangan tu.
cuma, diharap takde lagi perangai pensyarah style timbang kati.
pensyarah2, tolonglah kami.

pelangi85

Jumlah posting : 8
Join date : 24.09.09
Age : 31
Lokasi : MALAYSIA

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Assignment... oh Assignment...

Post  Sponsored content Today at 10:05 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik