New iPad = New Revolutionary ?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

New iPad = New Revolutionary ?

Post  BBphire on Tue Jun 26, 2012 2:47 am

Salam sejahtera kawanku, aku ingin beli NEW IPAD bagi kekasih saya.. haha.. baru baru ni ade byk promo, tapi byk sgt, tak tahu pilih lah.. sesiapa blh tolong aku ? beri sedikit tips ?

BBphire

Jumlah posting : 3
Join date : 28.04.11

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: New iPad = New Revolutionary ?

Post  jaredmagica on Tue Jun 26, 2012 6:34 pm

Saya baru saja membeli the new ipad . Ia sangat mudah untuk diguna, Saya dapat membeli the new ipad dengan harga yang amat murah,ia cuma RM1329.00
Anda boleh check website ini
celcom.com.my/smartphones/ipad.php

jaredmagica

Jumlah posting : 2
Join date : 26.06.12

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: New iPad = New Revolutionary ?

Post  RomieTan007 on Wed Jun 27, 2012 3:23 am

hanya RM1329 ? begitu murah ? info u benar tak ? harga pasaran sekarang dah melebihi RM2k lah.. kalo macam tu, aku mau satu juga

RomieTan007

Jumlah posting : 2
Join date : 28.04.11

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: New iPad = New Revolutionary ?

Post  geraldsimy on Thu Jun 28, 2012 10:49 am

I think betul la sebab I nampak info ini dekat shopping centre . Harganya sangat berpatutan ! Kalau u ada Aeon credit card lagi best...dapat extra benefit lagi!! ....u boleh tengok ini
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html

geraldsimy

Jumlah posting : 2
Join date : 27.06.12

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: New iPad = New Revolutionary ?

Post  BBphire on Sat Jun 30, 2012 12:02 am

Wah, tak sangka ade begitu banyak info .. TQ TQ !! sy dah memutuskan utk beli Celcom RM1429.00 package.. 16GB New ipad tu..dengan tu, sy blh jimat RM470.00.. sy masih pelajar kan.. haha

BBphire

Jumlah posting : 3
Join date : 28.04.11

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: New iPad = New Revolutionary ?

Post  Sponsored content Today at 5:35 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik