kenapa tak buang aje

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

kenapa tak buang aje

Post  selangor on Wed Jul 16, 2008 4:50 pm

salam sejahtera semua...
saye hairan la kenapa ipg sgt berlembut pada guru perlatih yang kurg ajar,kuat melawan,datg lewat banyak kali......... sedagkan bende tu semua tak boleh ade pada seorg bakal guru,
saye juga hairan kenapa guru perlatih yang sebuk2 bercakap hal politik dibiarkan sahaja kalau bercakap kene denganb fakta takpa jugak ni dok merapu sakan.... pihak ipg tak boleh ambil tindakan tegas ke pada mereka2 ni?

selangor
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: kenapa tak buang aje

Post  T-Max on Wed Jul 16, 2008 6:42 pm

encik selangor ni sape??suke2 kami laa nk cakap pasal politik ke isu nasional ke..kurang2 kami ade kesedaran...kami pun layak mengundi...igt kami bakal kaitangan kerajaan kena ikut semua kata kerajaan??duit kerajaan tu duit rakyat laa...

pasal guru kurang ajar and so on semua tu kena ikut laa akta 174...mengaji ke tak ni??igt maktab nk hukum org ikut suka ke??

last word i wanna say..
encik selangor..u are such a
paphetic!!!

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: kenapa tak buang aje

Post  selangor on Thu Jul 17, 2008 11:13 am

tajuk biar gempak!
mr its ni tak paham bahasa ke? bace la dulu betul2 ni ke bahasa nak jadi cikgu?
saye kate tindakan tegas! paham tak tindakan tegas???
ke tak paham bahasa lagi? takkan nak cakap bahasa inggeris kot?
cakap sal politik tu untk knowledge tapi jagn dok merapu sakan macam hang!

selangor
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: kenapa tak buang aje

Post  T-Max on Thu Jul 17, 2008 5:18 pm

selangor wrote:tajuk biar gempak!
mr its ni tak paham bahasa ke? bace la dulu betul2 ni ke bahasa nak jadi cikgu?
saye kate tindakan tegas! paham tak tindakan tegas???
ke tak paham bahasa lagi? takkan nak cakap bahasa inggeris kot?
cakap sal politik tu untk knowledge tapi jagn dok merapu sakan macam hang!

nk paham bahasa mcm mana kalau encik terus kate maktab ni berlembut dengan guru pelatih yg kurang ajar...
sbb encik kata guru pelatih kurg ajar mai cek nk habaq mcm mana yg kata kurg ajaq..itu x sepatutnya ditujukan pada sorg bakal guru...guna perkataan yg elok sikit x boleh kaa?atau anda ni bukan warga pendidik pun..
mcm mana org yg nk jd pendidik boleh jd kurg ajar..so watch ur word encik selangor..

ape yg merapunye encik selangor??
saya rasa dalam forum ni x ada wujud pun isu politik..
knapa tiba2 encik selangor nk cakap pasal ni??

knowledge kalau x guna biar je berkarat ye encik selangor...

merapu sakan mcm aku??huhu...dh lame x rase kehangatn porum iptb nih..hehe

ok laa..sbb ni kawasan lecturer aku dh malas nk post dlm thread nih...biarlah...kata org melayu biar si luncai terjun dengan labu-labunya...haha

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

hmm...

Post  kucing on Wed Jul 30, 2008 12:32 pm

kucing rock disini.
ape nak gaduh gaduh ni,en selangor dgn mr its...
adus.
tp betul la apa kata mr its.
hujah en selangor mcm x logik,
x matang.
harap2 en selangor bukan la dr kalangan lecturer.
mcm tak percaya jer.
huhu!
pelik 2 la org zaman skrg.
mcm2 ragamnya.
betul kan mr its???\
\

kucing
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Hmmmm

Post  bijirin on Sat Sep 13, 2008 6:23 pm

selangor wrote:salam sejahtera semua...
saye hairan la kenapa ipg sgt berlembut pada guru perlatih yang kurg ajar,kuat melawan,datg lewat banyak kali......... sedagkan bende tu semua tak boleh ade pada seorg bakal guru,
saye juga hairan kenapa guru perlatih yang sebuk2 bercakap hal politik dibiarkan sahaja kalau bercakap kene denganb fakta takpa jugak ni dok merapu sakan.... pihak ipg tak boleh ambil tindakan tegas ke pada mereka2 ni?


nama pon budak2...mmg la mcm tu tuan...
sedang mempelajari dan memahi...

bijirin

Jumlah posting : 56
Join date : 12.09.08
Age : 29
Lokasi : Di Sini

Lihat profil user http://zarepan.blogspot.com/

Kembali Ke Atas Go down

Re: kenapa tak buang aje

Post  20BeraNt on Tue Sep 16, 2008 7:48 am

mcm besh lak maen buang2 owng ni ek....
bkn sng tuan slangor.....
orng muda brjiwa muda....
depa ni taw cakap tp kurang pengalaman.....
tp xkan smpai nk buang kot....
mr. its pown jgn la emo....
relax la bro.....
gado psl isu berpolitik ni xkan habis....
dah la xuntung pape..... Twisted Evil

20BeraNt
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: kenapa tak buang aje

Post  T-Max on Tue Sep 16, 2008 11:33 am

untg kroni..
huhu

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: kenapa tak buang aje

Post  Sponsored content Today at 5:35 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik