best la jadi cikgu...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

best la jadi cikgu...

Post  suhana on Tue Jan 22, 2008 3:58 pm

hai semua....minggu pertama kat IPTB memang best la...tapi minggu pengurusan penat skit...tapi banyak ilmu la boleh guna....yang tak best stakat nie saya lum dapat penginapan asrama lagi...kena lepak ramai2 kat bilik tv...huhuhu....positif thinking duk ramai meriah skit...so best la...heheheheh...anyway...bila dah masuk cni..tanggungjawab kena pikul dengan sebaik mungkin...k so b good teacher Very Happy

suhana
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

minggu pengurusan

Post  tropi on Tue Jan 22, 2008 4:05 pm

kejap ja tue korang dok dalam bilik sadin pasni dapat la bilik baru..jangan la risau la naaa Laughing Laughing

tropi
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

minggu memenatkan

Post  salmah on Tue Jan 22, 2008 4:10 pm

Selamat petang kepada semua para bakal guru.
minggu yang sangat memenatkan.naik tangga turun tangga, tercari-cari kelas, mengisi borang yang bermacam-macam.Tapi orang kata kalau nak senang perlu bersusah-susah dulu. Macam -macam peristiwa yang berlaku. Pendek kata semua pengalam yang baru.

salmah
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

yer lah

Post  Lee_Feehily on Tue Jan 22, 2008 4:17 pm

yer lah..saya setuju dgn Cik Sal..ahaks.. Very Happy

Lee_Feehily

Jumlah posting : 3
Join date : 22.01.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

tidur bilik tv

Post  slim on Thu Jan 24, 2008 10:07 am

Takpalah.... duduk ramai ramai pun best jugak kan...tak boring...

slim
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

akak2 & abg2 KPLI...

Post  akue sep on Thu Jan 24, 2008 6:43 pm

]

ha? dok dalam bilk tv?
muat berapa org?
ish ishhh...
sabar k.
anggap ja la mcm dok hostel skolah dulu...
heheh


so amacam dengan life kat maktab ni>
dah boley serasi?
maktab ni,
xla sehebat universiti...
tp bertuah dapat masuk maktab,
sbb...
semuanya pasal kerja masa depan.
hehe.
dah terjamin.


akak2 & abg2 kpli diharap x la sesombong kpli2 yg lain.
walaupun dah ada degree,
tp kita kena la mix dengan bebudak degree nih...
ok.
maafla terlaser plak.
hanya terkenang peristiwa lepas...



Cool

akue sep
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

jaga diri

Post  berlyan on Fri Apr 04, 2008 11:36 am

betul kata abg2 & kkak2 kpli..skdr nak share pglman,zman kite dulu 5-6 thn lps,kpli ni baru setahun jgung,jd rmai lah yg terror2 minta kpli tesl.Rmailah yg grade dr overseas,bila jupe kami bdk2 DPM ni asik bntai speaking,bukan kmi x fhm,tp bila dah ala2 loghat omputeh celup Sad , mls lah nk layan,belagak sgt mentg2 lah overseas..at last dpt posting kat area pendalaman yg kfc pun x jupe..ank murid sepatah hrm pun x fhm cakap omputeh,baru terkulat2 nak melayan.. scratch haa..kan tuhan bayar cash..memg lah x semua tp jgn smpai tergolong dlm yg x semua tuh yer..islam kan mengajar kita bersederhana.. Razz
[b]

berlyan
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

heehehhe

Post  audibles on Sun Apr 20, 2008 1:30 am

macamna maktab? bes? hehhe....maktab ni tempat dia bes..tapi suasananya.....adakah anda sedar.....

audibles

Jumlah posting : 7
Join date : 12.03.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

besh pe...

Post  chan on Tue Jul 22, 2008 12:48 pm

kalo pk bes memg xplih mktb...
tp pk la mse dpan...
bkn seme org dpt pluang cam kte taw..
so..,bsyukur la...
....................
life must go on... afro
even guru bkn cita2 kte yg sbnar,....
tp seme ni ad hikmah...


mgarut pe nih... Laughing Laughing

chan
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

kalo kat mktb dah rase penat.....apetah lg kalo kat sek nnt....

Post  are_lynn on Wed Jul 23, 2008 3:33 pm

salammmmmm....
dl2 waktu sy msk mktb mmg terasa pnt nyer...bl dh start ngajo penat tu ttp ader....tapi sumer tue berbaloi bl kite tgk anak didik kite berjaya @ faham aper yg kiter ajo....kena kuatkan semangat n anggap keje guru ini satu amanah bkn sekadar hendakkan kerja shj...ikhlaskan diri baru kite raser nikmatnyer jd seorang pendidik.....samat berjuang adik2ku....jumpa anda di sekolah kelak..... Smile

are_lynn
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: best la jadi cikgu...

Post  Sponsored content Today at 10:57 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik