napa senior wat kmi cmNi??

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

juju

Post  syawal on Wed Sep 24, 2008 2:03 pm

junior oh junior
sebagaimana yan tertakluk pada misi dan visi iptb kes seperti ini biasa berlaku terutamanye di zon ynag tidak selessa
mahukan layanan 100%?buatlah ipt rumah you sendiri
kalu sume nak komen mampuh ar
cket2 komen
cket2 komen
orang pun xlarat nk layan tau
junior tu buatlah macam jr
jangan tgok senoir tu sebelah mata tau
ingat jd cg tu senang ke
setakat masuk iptb atas dasat kabel tu nk komen pasal attitude senoir??
bebaloi ke??
adek aku pun lepas spm jgk tp relaks je
xdatang cni pun p A level baru xyah nak komplen je
junior perempuan memang suke komen kan
ingat sume orang nak layan ke

syawal
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

cool beb

Post  tempurun on Wed Sep 24, 2008 2:15 pm

meh sni nak bgtau sket tips2 nak beradaptasi dgn suasana di mana kte brade.
1. jgn lah manje sgt
2. jgn tlalu sensitif
3. pndi2 lah b'komunikasi - bezakan antara mmber, seniour, lecturer.(jgn lah sume pn kornag tibai je ckp ikut sedap mulut korang.kate nk jd
ckgu.blaja skill nak bkomunikasi byg efektif)
4. be positive - ape pn org buat kt kite jgn nak terus nak naik angn je. pkir lah blik mane yg silap ke. kalu rase2 xde silap, abaikan je tguran tu.kawal sket mrh tu.RASIONAL tu penting

kite sume ni nk jd ckgu, malu je kalu xpndi nk sesuaikan diri. sok2 g sek ckgu2 senior tu pn xnak lyn kemanjaan kite ni tau.
Junior xpyh lah terasa sgt. biase lah tu org baru.

tempurun
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: napa senior wat kmi cmNi??

Post  socrates on Sat Sep 27, 2008 11:25 am

AriffPutera wrote:Dulu abg2 senior KDPM dgn KPLI dok letak nma bukn2 kat aku. Smpai la ni mlekat nma tuh. Ces2!


HIDUP KOPERAL...!!!

pss: cuma nama "iso" je xlekat...aku igt lg sape yang kena gelaran tu...hehehehe...

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Hehe..

Post  AriffPutera on Fri Oct 17, 2008 4:41 am

Prasan dak rmbut kambing bebiri tuh sma mcm rambut socrates. Sbb tu la kot socrates dok bubuh gambaq tuh. Hehe..

P/s- Hamba gurau jek NY (Second Bos). Hehe.. Jgn amek ati noh..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

hahahaha

Post  budak ba on Sat Oct 18, 2008 5:38 pm

apa2 hal korg jgn mcm senior korg ... hahahahahha bajet jerk...

budak ba
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: napa senior wat kmi cmNi??

Post  Sponsored content Today at 10:02 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik