tak puas ati.....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

tak puas ati.....

Post  hang_tu on Fri Jul 25, 2008 1:09 pm

aku dok jauh..sejauh mata memandg,cewwwaaah!!so,dak baru elaun pon msuk 3 bln lg..
aduhai..penin2 pale aku pk psal dwet ni..assignment pn ley tahan byk nyer.. affraid

skang nak gune laptop lak,smalam aku tepon abuya(ayah) mintak tolong survey2 laptap murah2
kat tmpat dye keje..so,dgn pantas nye abuya aku da dpt selesaikan mslah ni.hehe..skang aku
ada masalah baru lak ngan bape2 org senior..bukan nk ckp pe tp dye tudoh nye aku ni nk rampas
pakwe kesayangan dye???what the teeettt!!huhu..aku sedih r..aku ni pn dtg cni xtaw nak rujuk
kt sape..so,kebetulan abg 2 ley tolng aku..bersyukur sgt r..tup2 aku di tuduh mnjadi perampasnya??? Sad

hm....anyway aku da mintak maap walaupon aku rasa aku tak bersalah dlm hal ni..xpe aku sggup jatuh ego aku demi membersihkan nama baik aku...k r chow..

hang_tu
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: tak puas ati.....

Post  Merah on Tue Jul 29, 2008 3:07 pm

Please..dun spread the personal problem here.to da ydp,i dont't understand why he need to mention about this in the assembly.its just personal..

Merah
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

mmpos la mu

Post  kawan mu on Tue Jul 29, 2008 4:32 pm

dsyt toy mu..
smp leh dsbtkn dparlimen! (hiperbola je)

ak rse dh mu tlis cmni mu d aim la nnt..
tmbhn lak 'korg' dkt je..

tp toy gak kte snior.. ni prsonal kn..
take care le..

x tau pe yg ble blaku in d fture klak..
ak pn x phm npe ydp sbt sal ny kt prhmpnn..

juz b creful k.. lol!

kawan mu
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

huhuhu...

Post  xXwRiterzXx on Wed Jul 30, 2008 10:19 am

dunie2 ape nk jadi oi....
nk tegelak besau aku dgar citer nie!!!
Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
ac2lly buat mkluman yg len...
aku dgar cite ni xde ar smpai steruk begini...
dh dasar makn cili terase pedas, tgur skit melenting mcm kera kene belacan(hang_tu)...
hang_tu kera kot... hahaha... ops isu sensitif..
pade jr2 tuh.. korang jgn ar cpt melenting... kot melenting2 kang tpelanting keluar mktb kang.. hahaha...

aku ni bukan mcm YDP n seteng2 yg len.. dok dgar sblh pihak jer... pastu aleh2 nk marah2...
x bek cm tuh.. nti cpt tua...
Laughing Laughing
aku dh dgar citer dr pihk 1 lg.. face to face lg... kesian2... Mad
smpi dilayan cmtuh.. isk.. isk..

kwn2 sume, mcm yg aku ckp td, jgn ar kite dok dgar dr sblah pihak je.. n then nk melulu marah2...
kaji n selidik kebenarn disebalik citer tuh...

kpd adeq2 junior sekalian, harap korang bersabau gak ek...
lg 1, kte dok kt sini kne ar pndi bwk diri sendiri.. xkn la snior2 nk bwk kn diri korang.. hahaha...
tp pcyelah.. senior ttp sayang korang... sayang sgt2.. kalo x, xkn lah snior2 bg nasihat kt ko, soh jge diri bek2.... pcyelah.. hidup ni penuh cabaran.. kite je yg perlu tabah menghadapinye... lg satu jgn la isu personal dibesar2 kn.. ala2 mencari publisiti murahan.. hakikatnya kmi tahu crite sbnar... ops...
Shocked

pd yg len.. amek iktbar dr kisah ini... jgn la kite besar kn pe yg xpatut dipebesarkn...
moge2 kehidupan kite lebih aman selepas ini.. mcm kt blok aman. hehehe
renung2kn dan selamat beramal... Wink

xXwRiterzXx

Jumlah posting : 3
Join date : 30.07.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

cikgu ker nih???

Post  aku_lase on Wed Jul 30, 2008 12:11 pm


assalamualaikum wbt.
salam sejahtera.

adus...
terkesima ku seketika bila mendengar leteran yang dipertua jpp mengenai kes ni.
lantasss aku membuka web ini untuk menyiasat...

nahhhhhhhhhh....
mmg keji sgt statement hang_tu.
dasar budak2.
awak tu cikgu ok...
cepat mintak ampun!!!

buangkanlah anasir anasir budak form 5...
senior-senior neh bukan benci hampa...
tak dak sebab pon.
yg dok meluat ni mcm kes2 ni la.
dasar .............................. ( tut).



ampun!!!
[i]

aku_lase
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

hahahaha...

Post  xXwRiterzXx on Wed Jul 30, 2008 1:43 pm

assalamualaikum w.b.t.
salam sejahtera...
dan selamt hari rabu...

ya ampun..
btul2 ku stuju ngn ko aku_lase...
statement hang_tu ala2 carik nahas lebih...
carik simpati aleh2 kene maki ade la...
hahahah..
haruszzzzz sedar!!!!!
bangun2 dari mimpi khalayan mu.....
xde org simpati kalo kamu begini......
bersama la kite tgak kebenaran!!!!!!!!


cheers cheers

xXwRiterzXx

Jumlah posting : 3
Join date : 30.07.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

apo ke he nye yop??

Post  me0w2 on Wed Jul 30, 2008 5:30 pm

salamm...

sy pljr junior yg agk prihatin n agk pelik ngn statement2 balasan..sape yg perbesar2 hal ni sebenaq nya??sy dgq yg senior yg smpai gado2 n perbesaq kn hal ni..awat??kita sesama manusia jgn la dok dengki mendengki sesama makhluk,lg2 kaum sejenis nu..kalo adik2 junior rapat or brani pi mntak ngan senior2 lelaki nak wat camna...dunia da maju...kita xley dok pd takuk yg sama ja.. Mad
kalo nk mntak tolong pa lah slh nya..xyah d besaq2 kn crita ni.. Rolling Eyes

kalu kami pi mintak akk senior tyme orientasi ri tu,depa yg suh pi tanya abg senior jgk..so,xslh la kami tros on the spot pi mntak tlong mane2 abg senior.pape pon skang ni kite xyah malu2 utk minta pertolongan or bertanya.bak kata pepatah malu bertanya sesat jalan nu.lastly,marilah bersama2 kita bersatu utk maju kan ipg..anyway pelik jgk kt ydp..mybe prkara yg personal cmni xperlu di uar2 kn smpai ke perhimpunan kot...i think this is personal thing right?? Question k salam

me0w2
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

salam

Post  schoolki on Wed Jul 30, 2008 7:01 pm

salam...slmt petang. dipendekkan crita, aku juz nak cakap je, benda2 kecik cam form 5 ni x pyah r msuk forum. bakal guru ke kite ni? benda cam ni pun nak msuk forum n nak panjang2kan. crita r sal benda lain bagus kat iptb ni cthnye, pokok dah banyak tebang,kan panas skang, lagi la panas, korg x trase ke? Suspect

aduhhhh....x pyah la cari publisiti murahan nak ngadu2 dlm forum benda mcm ni. aku nak komen lagi, korg cuba ingat balik pe ydp ckp, korg x phm ke maksud dye, dye juz tego benda mcm ni x pyh r msuk forum, setel kat luar, kpda 'jnior 2' g setel face to face. 2 jer..npe la korg pk mcm lain. scratch


+ lagi, jnior sombong r (ada r ckit). jgn sombong, hormat r ckit org lama kat cni.tapi ada jnior yang bezzz.. cheers
2 jer...wslm...

schoolki
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

salam

Post  schoolki on Wed Jul 30, 2008 7:02 pm

salam...slmt petang. dipendekkan crita, aku juz nak cakap je, benda2 kecik cam form 5 ni x pyah r msuk forum. bakal guru ke kite ni? benda cam ni pun nak msuk forum n nak panjang2kan. crita r sal benda lain bagus kat iptb ni cthnye, pokok dah banyak tebang,kan panas skang, lagi la panas, korg x trase ke? Suspect

aduhhhh....x pyah la cari publisiti murahan nak ngadu2 dlm forum benda mcm ni. aku nak komen lagi, korg cuba ingat balik pe ydp ckp, korg x phm ke maksud dye, dye juz tego benda mcm ni x pyh r msuk forum, setel kat luar, kpda 'jnior 2' g setel face to face. 2 jer..npe la korg pk mcm lain. scratch


+ lagi, jnior sombong r (ada r ckit). jgn sombong, hormat r ckit org lama kat cni.tapi ada jnior yang bezzz.. cheers
2 jer...wslm...

schoolki
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

isk2.... stop!!!

Post  sembang_ on Thu Jul 31, 2008 2:20 am

udah2 tu la...
junior ni.. hope korang bersabar la..
ni sume dugaan dok sini...
as a future teacher kite kenelah tabah meredah gelombang cabaran..
jgn takut jatuh cz org yg x pnh melangkah saje yg xpnh jatuh..
jgn taku gagal, cz org xpnh mencube je xpnh gagal...

korang (bdk2 junior) jgn tinggi hidung..
walupun korng dok kt penang yg byk anak2 mami..
korang jgn la ikut hidung dyeorg...
byk lg hidung2 lain yg korng leh ikot..
hope sgt korng paham..

sembang_
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

udoh2 ler tu kome..

Post  T-Max on Thu Jul 31, 2008 3:01 am

haiz...teman pun heghan bebenor...

udoh2 ler tu....tgh hari karang jKS buat program untuk 15 kelas KS..

so semua junior and senior jgn ler segan2 nk kenal eachother..apa barang dok hingaq kat sini..

bukan deme kenei kome pun...

buang masa kome menaip aje...

tapi teman nk ckp jugak ada sowg junior muka mcm puan rohaida jabatan Ilmu pendidikan...

td nyareh2 teman igt tu lecturer...haiz...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

adoi....

Post  avast! on Fri Aug 01, 2008 11:13 am

kemarin aku berpeluang pergi ke program mesra jabatan kajian sosial.
bagus program ni.
nak mendekatkan semua pelajar2 kajian sosial.
tak kira junior mahupun senior.
sebagai senior yang paling tua amek kajian sosial di iptb,
aku rasa memang bengang kemarin.
tak reti nak hormat majlis.
dasar budak budak yang tak faham bahasa.
pakaian?
memang hancus.
tak faham ke, kalau aktiviti rasmi,
yg dok pakai baju nak pi ke bm tu kenapa?
seksa mata memandang.
dah la tu.
tegur senior pun tak.
muka macam apa lg.
tak senyum langsung,
termasuk kat pensyarah.
apatah lagi kami ni?

memang bengang dgn sorang budak ni.
dia tu kk rasanya.
pakai cermin mata.
kecik kecik.
dia amek kajian sosial gak.
fuh,
ingat ko power sgt ke ktsini?
jalan mmg melenggang.
tp buat ala2 best plak.
huhu.
maafla.
bukan nak melaser.
tp rasanya kena tegur kalau ada perkara yg xpatut...


sekian.

avast!
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

kesal,sesal,cari pasal...

Post  aipitibi on Fri Aug 01, 2008 11:26 am

aku xnak tuduh sape2, tapi aku rase aku tau sape avast maksudkan...
aku pon tengok kerek semacam jek...tapi semalam aku betul2 keciwa dengan student kelas cina yang ade mase program semalam...lepas makan terus jek balik,wal hal Pn. Nagamah siap suro budak2 tolong panggil balik, die buat dono jek...kalau ikot ati aku aku buat xtau jek,die opsyen laen,aku pedulik ape, tapi aku kenangkan die sebangsa dengan aku, Bangsa Malaysia,keciwa...

tapi aku suspek la ade sorang budak baru ni, die xkenal aku pon,aku pon xkenal die,tapi die macam kenal aku sejak sekolah rendah lagi...mesra,peramah,hormat senior,buat pertama kalinya aku suroh budak junior jangan panggil aku 'abang'...

aipitibi
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

hai..yg ni ke..

Post  BigDaddy on Thu Aug 21, 2008 10:57 pm

salam..
junior2..
senior2....
ni rupanya yg ydp dok sembang dgn aku..
ish2...
udah2 ler kes mcm bdk2 form5 ni..

BigDaddy

Jumlah posting : 3
Join date : 21.08.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Be Apart On This Topic...

Post  socrates on Sun Aug 24, 2008 5:29 pm

Assalamualaikum...

Mula2 maleh nk masuk topic ni...tap YDP xsudah2 suh aku masuk,baca n komen...xper,atas dasar hormat aku pada YDP, aku wat jgk la...

Tentang main topic tu, aku pecaya dah setel...bukan sebelah tapi dua2 belah pihak...pihak yg masuk campuq pn ader gak...haha...bad joke...bagi aku,si penghantar topic ni perlu sedar adatresam kehidupan bermasyarakat...memang akn ader orang yang pandang serong kat kite bila kita wat sesuatu...tambah plak awak tu konpem pompuan dan senior tu lelaki...& senior tu plak ader "yang tersayang"...sure2 akan timbul fitnah...so, cdangan aku...lepas ni fikir msk2 dlm setiap tindakan...
aku percaye,bukan senior tu sorang je leh bantu ko...kakak2 pn ramai lagi...

Kepada junior2 yang lain,terutama yang pompuan...ni nasihat aku...jaga tingkah laku,hormat selalu, dan jaga malu...

Sekian...

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: tak puas ati.....

Post  Sponsored content Today at 10:02 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik