tempat2 seram kat IPTB..sebagai panduan bersama...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

tempat2 seram kat IPTB..sebagai panduan bersama...

Post  T-Max on Thu Jul 31, 2008 3:03 am

salah satunya kat area jabatan teknopen kat library...sapa nk try boleh pi dok kat situ sorg2 time mengareb2...

seterusnya kat belakang dewan...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: tempat2 seram kat IPTB..sebagai panduan bersama...

Post  schoolki on Thu Jul 31, 2008 2:21 pm

ada ape kat situ?????????? Suspect

schoolki
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: tempat2 seram kat IPTB..sebagai panduan bersama...

Post  nadzri on Thu Jul 31, 2008 7:16 pm

tak de apa la.. tempat lama saya kat situ.

nadzri
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

ye ye la mr its tu

Post  poyo on Thu Jul 31, 2008 8:37 pm

sje je nk taku kn org

poyo
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: tempat2 seram kat IPTB..sebagai panduan bersama...

Post  T-Max on Fri Aug 01, 2008 2:00 am

btoi laa..x caya tya encik ibrahim...huhu

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

haha...bnyk lgik kawsn...

Post  Arch Ang on Fri Aug 01, 2008 12:52 pm

Laughing Laughing Laughing Laughing
mmg bnyk kawsan nya...

ahahaha

kawsan dewan aminudding baki time mlm

aku da kna skali

haha...

Arch Ang
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

kawasan seram di IPTB

Post  aipitibi on Sat Aug 02, 2008 9:44 am

saya nak ceritakan sedikit info mengenai keseraman IPTB kite ni...

mase zaman jepon dulu, bukit mertajam ni cukup terkenal dengan kezaliman asker2 jepung yang gile nak pancung kepala orang2 komunis. komunis2 ni adalah terdiri daripada orang melayu dan cine sendiri di penang ni,mamak dok belah pulau jek...dulu,jepun jadikan kawasan ni tempat die tanam mayat2 orang2 yang die dah tembak@pancung. so kite paham2 ajela kan cmne cerite die kat cni...sebelum maktab ni di bina kawasan ini merupakan kawasan hutan yang tebal,tak de orang yang berani buat kebun klape sawit@getah kat cni sebab kat cni orang selalu buang sial atau pengikut atau khadam dorang kat cni (sape yang tak tau istilah ni sila rujuk yang tau yek)...kesannya kita semua boleh nampak,kalau anda perasan kalau ada ribut yang melanda mesti ada kerosakan kat maktab ni dan sekolah menengah kat depan tu,tapi kat tempat2 lain mcm bese je,pelik kan?

lg 1, pernah orang tua2 kat area ni cerita yang kat cni ade pokok 7 beradik. pokok ni ade lagi sampai sekarang,tapi baru2 ni ade 2 batang yang dah kene potong. kalau anda lalu di tangga belakang pra sekolah ke gym, anda akan dapat lihat ada sebatang pokok akasia yang dah kene tebang,menurut cerita orang tua berkenaan apabila pokok itu telah ditebang maka ada yang akan marah,so beringt2 lah..

aipitibi
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

jangan takut

Post  ibrahim on Sat Aug 02, 2008 11:35 pm

Salam hormat,

Ada dikaitkan dengan nama saya dalam maklumat alam ghaib di IPTB. Jangan takut...memang ada. tapi kalau kita percaya sangat susah nak buat kerja apa pun tak boleh. dulu saya ada jelaskan dalam laman ini ,masa belum kena "gam", kawasan yang patut anak-anak elakkan ,khususnya pada waktu-waktu senja dan lewat malam atau awal pagi.

Jauhkan
1.Kawasan Gim.
2.Blok kuliah C
3.Dewan Aminuddin baki
4.tangki air besar.
5.Rumah pengakap di luar sana.
6.Pusat sumber.

Bukan apa ...kadang -kadang tak kira siang malam, kalau dia nak mengamuk dia kacau. tapi..anggap lah sebagai asam garam hidup di IPTB.

Kalau nak kira dalam bilik HEP pun ada....selalu saya datang awal jam 650 pagi, dia buat hal juga......biarlah dia pun nak hidup...jangan kacau sudah.
Kalau di kolej kediaman lelaki ,ada kes tutup buka lampu, ada orang berlari,atau ikut sama mandi pada waktu malam ..adalah biasa...sebab saya selalu kena bila tidur di situ dulu semasa menjalankan program dengan pelajar sekolah.

sejak tua ni dah tak buat lagi semua tu...tak taulah ada atau tidak lagi.

jangan takut dia makhluk macam kita juga....

sekian

ibrahim
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: tempat2 seram kat IPTB..sebagai panduan bersama...

Post  nadzri on Sun Aug 03, 2008 4:44 pm

kalau pasang lampu di HEP ..nadzri dtg mlm dan lupa tutup lampu..hehehe ...kalau di Blok C di Jabatan KH .. nadzri selalu ada sampai kul 7.00 ptg. Cool

teringat zaman bertugas di Unit Tenopen ..duk sorang2 di bilik teknopen sampai kul 8 mlm. Rolling Eyes

nadzri
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: tempat2 seram kat IPTB..sebagai panduan bersama...

Post  T-Max on Sat Aug 09, 2008 3:10 pm

kejadian terbaru...
sape2 nk tgk cuba gunakan tandas laki paling hujung dalam gym lonely waktu malam...aku and a few budak kelas aku dh kena..then tgk atas antara dinding pemisah dengan tandas lecturer...kalau nampak ape2 nanti gtau ek...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: tempat2 seram kat IPTB..sebagai panduan bersama...

Post  misz bat on Sat Aug 09, 2008 5:45 pm

pe2 pn korang sume mkhluk2 nie cptaan Allah jgk..so bebyk mintk pelindngn dariNya..smga dijauhi perkra2 yg xdiingni..aminnn...... Smile

misz bat
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

hu huh.. dah start rasa seram

Post  einzard on Sun Aug 10, 2008 11:42 am

askum.. memula aku baca site ni rasa biasa2 je. tapi 2 ari lepas aku ada nightmare yang melibatkan zombie and mayat hidup and so on.. bila bangun aku rasa takut gila.. biasala nightmare ssapa tak takut tu tipula.. tp secara jujur so far aku x de pengalaman jumpa benda kat sini, alhamdulillah.. cuma aku dah start rasa seriau je dua tiga menjak ni, heheh... anyway, aku memang suka bca forum ni, thanks everybody for providing information.. okey, babai...

einzard

Jumlah posting : 6
Join date : 06.08.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

ilek-ilek suda...

Post  polis on Thu Aug 14, 2008 1:08 pm

ilekk....nak takut mende...kalo dah jupe tuh nak buat camne...ko mintak la plindungan ape pon dari pada Ilahi,kalo dah memang ketentuan ko nak kene,memang ko kene gak la...aku pon xbrape tau sangat bab agama ni...tapi aku still ingat ape ustat mase aku form 5 cakap dulu,katenye,"Allah maha mengetahui,die tahu ape yang terbaik buat kite,die xkakn uji kite kalau kite tak boleh terime atau atasi ujian tu"...

polis
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: tempat2 seram kat IPTB..sebagai panduan bersama...

Post  Sponsored content Today at 10:06 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik