Tak pernah maklum Student ada aktiviti luar

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Tak pernah maklum Student ada aktiviti luar

Post  Altaj on Thu Aug 28, 2008 11:12 am

Kenapa sehingga hari ini HEP tak pernah maklum kat pensyarah yang student ada aktiviti luar. kami ni dah prepare, bila masuk kelas hanya ada 4 5 orang ja. mana surat pengecualian kuliah.
Banyak kali mis dah.
Bila lagi student yang habiskan kerja dan ada yang kena buat presentation.

Altaj
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Hep pun tak diberitahu

Post  ku kk on Tue Sep 02, 2008 9:51 am

Macamana HEP nak maklumkan kepada Pensyarah, kadang-kadang aktiviti yang dianjurkan oleh pensyarah sendiripun tidak dimaklumkan kepada HEP.
Sepatutnya semua aktiviti perlu dimaklumkan oleh Pensyarah atau pelatih terlibat.Jika pelatih terlibat dengan Praktikum, atau PBS makluman telah diedarkan oleh JK Pratikum. Kalau aktiviti lain sepatutnya t/jawab pelatih memaklumkan kepada pensyarah, HEP hanya menerima makluman.

ku kk
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik