Sukan permainan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Sukan permainan

Post  Emiza (k on Tue Jan 22, 2008 4:18 pm

Pagi tadi kena ikut group sukan permainan masing2. Dah la dapat skuasy, tak pernah2 main langsung, pegang reket pun tak pernah, cuma pernah tengok nicole ann david je bermain. Nampak macam senang tapi sebenarnya perlu stamina yang tinggi untuk pukul bola kuat2...apapun kena buat juga. nak tak nak mesti main juga, kalo tak xde markah..Reket saja pun mencecah ratusan ringgit, elaun pula tak dapat lg jadi terpaksa minta dekat cik abg dulu..kesian juga. Tp nak buat mcmana lg...kena redha

Emiza (k
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

tak apa..rilex2 je

Post  blaaa on Sat Feb 16, 2008 11:01 pm

rilex2 jee..
semua benda dia kata mrkh gerko...
kalau aktif sekalipun.. x blh skor jg gerko.
malah ada yg x aktif dpt skor pula tu..
sabar jeee.

blaaa
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Redho..

Post  audibles on Wed Mar 12, 2008 11:22 am

Walaupun kita hidup di negara demokrasi..tetapi hakikatnya disini kena ikut apa yg diberi..hehe..walaupun kita xmintak dan xminat....bila lg...nak tunggu minat datang lmbat kan? selamat mencuba sesuatu yang baru. hehe

audibles

Jumlah posting : 7
Join date : 12.03.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

itulah senario d luar

Post  berlyan on Fri Apr 04, 2008 11:20 am

[/quote]Walaupun kita hidup di negara demokrasi..tetapi hakikatnya disini kena ikut apa yg diberi..hehe..walaupun kita xmintak dan xminat....bila lg...nak tunggu minat datang lmbat kan? selamat mencuba sesuatu yang baru. hehe[quote] Mad
Redho..memg itulah senario sebenar yang berlaku di alam 'sekolah'. kita pun xkan dpt sukan /permainan yg memg kita suka or terror.Kdg2 2 kena jd jurulatih bola sepak /hoki lelaki sebab ckgu lelaki dah pupus d sekolah tuh. Rolling Eyes Dan jgn terperanjat bila korg posting nnti, korg pun xkan dpt mngajar opsyen korang,lg sedih,masa tulah baru terkebil2.Moral of the storynyer..positive thinking k. ada hikmahnyer pihak pengurusan buat mcm tuh.Percayalah..keep it up k study [b]

berlyan
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

squasy

Post  fakruddi on Wed Apr 09, 2008 5:27 pm

seronok dapat main squasy..........tapi skrg dah tak berpeluang lagi.....kepada yang masih berpeluang, gunala peluang tu sebaik mungkin k
sn/kh 07/2000

fakruddi
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

erm

Post  ain cute on Sat Oct 04, 2008 7:19 pm

ain mnt sukan2 ni tp 1 je ain xmnt.....
bola sepak......
ain xtw le pe yg bez nyerrrrrr bola sepak 2 kan?????????? Question

ain cute
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Bola sepak

Post  AriffPutera on Fri Oct 17, 2008 4:48 am

ain cute wrote:ain mnt sukan2 ni tp 1 je ain xmnt.....
bola sepak......
ain xtw le pe yg bez nyerrrrrr bola sepak 2 kan?????????? Question

Kami dulu pun xtaw pe yg besnyer men bola jaring. Tp ble berpeluang men bola jaring, best gak upenyer. Mcm men keranjang jek. Hanamichi si rambbut merah. Mwuhuhuhu..!

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Sukan permainan

Post  Sponsored content Today at 10:06 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik