apa pakaian rasmi or identiti iptb

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

apa pakaian rasmi or identiti iptb

Post  adam on Wed Sep 10, 2008 11:46 am

nak tanya sikit......apa pakaian rasmi or identiti bakal guru kat iptb ni ye...tak nampak langsung...kalau kat tempat lain adala batik ke....treksuit ke. track top ke apa ke....ni cam takde je...kalau ada acara kat luar kan bagus....g bertanding nampak la kemas sikit....kumpulan mana tu....dari jauh dah kenal iptb......baik kan kalau gitu,.... camna......ok tak cadang ni..JPP n HEP n pentadbiran tgk-tgk la masalah ni.....bukan apa..cam tak de kenangan bila keluar dari iptb ni...hu..hu..hu Sad Sad Sad

adam
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: apa pakaian rasmi or identiti iptb

Post  T-Max on Sun Sep 14, 2008 3:40 pm

hehe..kalau pasal pakaian sport IPSAH laa da top..
jumpa kat mana pun mesti dengan seluaq track merah depa tu..
aku pun pelik gak..mktb len siap kluaq pekeliling kena pakai batik...mktb kita ni aku dok nampak kalidashan sorg jaa dok pakai...
dia kat iptaa dulu mmg kena wajib pakai batik ari khamis...
aku dgr ada yg msih lum ada baju batik maktab tambah2 yg pompuan....

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

memang pun

Post  nino on Sun Sep 14, 2008 4:26 pm

aku nie msk maktb julai 2006
tp sampai skang xdpt lg baju batik...
aku xtau la salah sape..
asal de function yg memerlukan pakai baju batk je, kena g pinjam ngn senior..
tp aku xterkilan sgt xdpt baju batik..
coz baju batik mktb kte xlawa lgsg....
baju batik sekolah aku dulu lg cantk...

nino
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

mn 1 ni?

Post  karma on Sun Sep 14, 2008 4:37 pm

ak pn sokong daaa
ak xtaula bj maktb ni sbnrnyer wrna pe
tema mktb banyak yg warna purple...
tp bj batik dak2 senior dlu wrna hijau
bj konvo pn wrna hijau.,..
mn 1 ni yg btl?
smpai skrg ak xdpt lg bj batik
letih dh nk tggu
klu de pape function...dh kna pnjm senior...
sshla kn klu g tu
klu g mn2 nk gak pakai bj rasmi mktb daa

karma
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Baju Batik

Post  AriffPutera on Mon Sep 15, 2008 11:58 pm

Fabrik utk bju batik yg aku dapt dlu sng keromot. Jenuh dok iron.. Alahai bju batik aku..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: apa pakaian rasmi or identiti iptb

Post  socrates on Mon Sep 29, 2008 1:13 pm

ERM...PERKARA NI MMG DAH LAMA DIBINCANGKAN...
TERUS TERANG AKU PUN XSANGGUP NAK PAKAI BAJU BATIK AKU TU...

INSYAALLAH...TAHUN DEPAN AKAN ADER PERUBAHAN...HARAP PIHAK YANG BERWAJIB TERIMA CADANGAN AKU & YDP...

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

mudah

Post  apin on Tue Sep 30, 2008 4:19 pm

yea r.. kalo NYDP n YDP bg cadangan mudah2an cepat ckit pihak atas dgr..
itu pun kalo de org atas nak dgr...

apin
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: apa pakaian rasmi or identiti iptb

Post  Sponsored content Today at 4:06 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik