KPLI??adakah mereka masih releven??

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

KPLI??adakah mereka masih releven??

Post  T-Max on Thu Sep 11, 2008 5:21 pm

sekarang maktab sibuk dengan interview KPLI...
lepas2 mcm2 kes yg kpli buat termasuk laa kes kpli iptb yg skrg ni...
byk org mempersoalkan...

well aku nak share satu cite pasal sorang calon kpli yg aku sembang kat pudu haritu...
sekali aku borak ngan mamat ni dia tya aku dressing budak maktab mmg cmni ke..x de ke yg gempak2 ke?
aku kata laa kalau ada pun yg nk dress ala2 sempoi kat luar maktab aa...
pastu mamat ni cite aa dia saje2 je apply kpli x sangke lak dapat...
aku tya kalau dapat dia nak gi ke...
dia jawab x kot...jawapan mamat ni mmg bikin aku pnas malam tu..ape igt senang2 je ke nak jd cikgu..
apakah KPLI ni sekadar mi segera je??

ada kpli yg betul2 nk jd cikgu..tp dr pengalaman aku tgk dak2 kpli iptb kebanyakkan depa belum sedia...

so pendapat anda...wajar ke program kpli diteruskan?

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

aku pun kurang setuju

Post  bebudak on Fri Sep 12, 2008 7:19 am

aku pun tak bape setuju its

byk yg pilih sebb tade keje, pastu elaun tinggi. semua sebb musabb depa jadi kpli semuanya bukan sebb minat.

tapi sian la yg memg minat kan....
macam aku dulu ingt nak masuk u pastu jadi cikgu tapi alhamdulillah rezeki dapat je maktab...

tapi takpe la aku dgr cite IPG nak krgkan dah ambilan kpli.......

bebudak
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

kpli relevan?

Post  adam on Fri Sep 12, 2008 11:41 am

cakap kat sini boleh la....
dasar kementerian or bpg camna nak pertikai.....
tak puas ati nanti buat la memorandum....
kutip tandatangan seluruh malaysia...
aantar kementeria or bpg....
baru gempak...
sapa nak mula ehh......

adam
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: KPLI??adakah mereka masih releven??

Post  T-Max on Fri Sep 12, 2008 1:32 pm

huhu..seharusnya bidang pendidikan diasingkan dari politik...
biar kementerian pelajaran jadi badan berkanun...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

KPLI??

Post  AriffPutera on Wed Sep 17, 2008 1:59 am

KPLI best.. Pramah dan mesra rakyat.

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

KPLI ok jer

Post  LeeFeehi on Thu Dec 11, 2008 5:53 pm

kami geng2 KPLI bila di beri amanah akan jalankan amanah tersebut dgn penuh semangat..insyallah..kite semua khalifah yang telah Allah pilih utk mendidik anak bangsa..x kisahlah KPLI ker..PISMP ker..semua adalah golongan terpilih..selamat mendidik Smile

LeeFeehi
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: KPLI??adakah mereka masih releven??

Post  Sponsored content Today at 4:05 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik