skuad banjir, geng motor n basikal

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

skuad banjir, geng motor n basikal

Post  adam on Fri Sep 12, 2008 11:53 am

adam nak suggest la sikit kat sini...coz adam tgk dah banyak motor n basikal kat iptb ni...
apa kata kita tubuhkan kumpulan moto na basikal...
kita buat trip kemana-mana...
cari sponsor...ajar teknik menunggang, kalau nak merempit pun boleh dodatangkan pakar yang boat demo..
bukan nak ajak rempit....nak bagitau tenteng keselamatan je...
pekata kita buat skuad banjir ngan geng ni....taklama lagi kan musim banjir..
kita kan cuti nov n dis nanti..so adam rasala adala juga aktiviti n suimbangan kita pada masyarakat dan negara kan....
pahala dapat..pengalaman dapat...iptb pun tumpang sekaki....
sapa nak join......kita minta mr Albar dari unit seni yang ada HONDA SHADOW 1100 cc tujadi penasihat...nak tak...
sapa nak kome......mai la Very Happy Very Happy alien

adam
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: skuad banjir, geng motor n basikal

Post  T-Max on Fri Sep 12, 2008 1:23 pm

ex5 teman lepaih ke nk join??huhu

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

motor oh motor

Post  adam on Sat Sep 13, 2008 10:31 am

asalkan motoe dah le peduli apa....lanagn motobot sudah...

adam
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: skuad banjir, geng motor n basikal

Post  Sponsored content Today at 10:04 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik