MENU BRBUKA

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

2 MUSAFIR

Post  PUNK on Sat Sep 13, 2008 9:13 pm

JGN MAIN CAKP JE TAU...... Suspect Suspect

PUNK

Jumlah posting : 13
Join date : 13.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

bawaklah nasik spare untuk kesejahteraan perut

Post  bijirin on Sat Sep 13, 2008 9:56 pm

nasik2 spare boleh terbahagi kepada bnyak :

1. nasik putih
2.nasik minyak
3.nasik tometo
4.nasik kerabu
5.nasik dagang
6.nasik abang non
7.nasik kafe.


slamat berbuka

bijirin

Jumlah posting : 56
Join date : 12.09.08
Age : 29
Lokasi : Di Sini

Lihat profil user http://zarepan.blogspot.com/

Kembali Ke Atas Go down

WES PUNK

Post  NONAME on Sat Sep 13, 2008 10:37 pm

SALAM...
WES PUNK
CM KNAI JA AYT2 YG ANG PKAI KT LAM FORUM NEH...
ANTARANYA IALAH...
1) PKAI OTAK DONG
2) TAW NGGAK C
3) LANTAK P LA HAI...

SUMA TU AYT2 CNTA BEBUDAK PJ1 TUH...
G MNA ANG TAW DONG???

NONAME
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

HMMM....

Post  musafir on Sun Sep 14, 2008 1:21 am

OK LAH....MUNGKIN AKU SILAP PAHAM...xpe lah...aku mintak maap law apa aku yg tulis 2 xbtul...aku xnak kecoh2 blan pose ni..apa2 pun...smoga amalan kita semua diterima......

musafir
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

jawapan untuk korang

Post  erm on Sun Sep 14, 2008 2:38 am

salam..timbul pulak pASAI NASI..aku da agak daaa...

ok aku nk tanye da brape kali buat mee n bihun...

korang ingat senang ke nk bajet duit yg org amanah dalm satu bulan...

msalah yg jd mee tu pasal barang yg ditempah dari stor x sampai lg..

korang ckp senang..kritik mudah...aku pun leh kritik..ikut hati aku tiap2 hari aku nk nasi..

tp ade korang tanye nape jd camtu..korang yg x open minded sebenarnye..
tiap2 minggu ade sahur waktu qiamullail.pun disediakan mkanan.
program satu bulan full,sambutan rayer lg..

korang pklaa ckit AJK yg dok p tolong masak tu tiap2 hari untuk memenuhi kehendak kelas2..

klu korang rase leh handle sangt...nt korang la yg handle duit tu tahun depan...

untuk mkluman smua bermule minggu depan semuanye nasi..aku nk tengk brape orang yg datang..
korang p jumpe sape yg handle program ni.aku rase die boleh citer satu persatu klu korang nak...nak suh bg bil pun boleh..

ade setengah orang mintak rm 10 pun bising.xtaula nk jd per...golongn minoriti jer yer..
aku mals nk cter pasal kesusahan zaman nabi atau org yg x dapt mkan, aku tau korang bukannye leh trime..

erm
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

bab makan pulak

Post  sss on Sun Sep 14, 2008 2:48 am

aku tertarik kau bukak topik ni...punk lum kau bukak topik ni n suk org pkai otak.ang dulu yg kene pkai otak ang...awat ang nk jd kucing ka..senang2jer ko kondem org yer..ko da usul perikse ke...

ko pk la bai....

sss
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Sedap ka

Post  bijirin on Sun Sep 14, 2008 7:12 am

mee rasa whiskas ka? mcm sdap ja...hehe

xpa2 nanti en MBO tolong ajaq masak bg cun

bijirin

Jumlah posting : 56
Join date : 12.09.08
Age : 29
Lokasi : Di Sini

Lihat profil user http://zarepan.blogspot.com/

Kembali Ke Atas Go down

Gulai batang pisang..

Post  PokGuard on Sun Sep 14, 2008 8:51 am

En MBO pandai wat gulai batang pisang...beh2.

PokGuard

Jumlah posting : 15
Join date : 13.09.08
Lokasi : -Nil-

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

bnyak lg

Post  rain on Sun Sep 14, 2008 1:40 pm

en MBO bnyak lg die taw...
elok die jd lec memasak...
KH...

rain
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: MENU BRBUKA

Post  T-Max on Sun Sep 14, 2008 3:33 pm

haha..MBO cita laa kat kami kan..
aritu ada masa dia tlg masak ada laa dia mintak tlg sorg ni pi beli rempah..
smpai kedai budak tu kol dia balik tya rempah tu cmna..
haha..MBO kata wat malu jaa..last2 dia pi beli seniri..

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

RE: Menu Berbuka

Post  AriffPutera on Mon Sep 15, 2008 3:56 am

Yg sbnrnye, xkshla kita berbuka apa pun. Janji dpt isi prut. Btol x?? Sedih sbb ader umat Islam kat luar sne xdek mknn nk berbuke. Alhamdulillah kita kat sni masih ade mknn yg blh djamah.

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Menu berbuka ari ni...

Post  AnaMusli on Mon Sep 15, 2008 8:03 am

Assalamualaikum w.b.t
InsyaAllah klo x de pape perubahan terakhir ari ni menu bukak pose mlm ni:
1) Nasi putih
2) Sambal telur rebus
3) Ikan masin
4) Timun
Alhamdulillah..
Meh pakat ramai2 dtg suro.. Very Happy

AnaMusli
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

sambal belacan.

Post  PokGuard on Mon Sep 15, 2008 12:15 pm

tmbh sambal belacan neh..

PokGuard

Jumlah posting : 15
Join date : 13.09.08
Lokasi : -Nil-

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

RE: Menu berbuka ari ni...

Post  AriffPutera on Mon Sep 15, 2008 8:15 pm

Kne tambah air asam neh. Bru special!

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

ceh

Post  bijirin on Mon Sep 15, 2008 10:56 pm

hat dok sruh tmbah2 ni bukak posa kt surau ka?

hehhehe

aku kena giliran jaga asrama hari ni...hehe maap la no..

/me kena giliaq sebulan

bijirin

Jumlah posting : 56
Join date : 12.09.08
Age : 29
Lokasi : Di Sini

Lihat profil user http://zarepan.blogspot.com/

Kembali Ke Atas Go down

nasi

Post  nazi on Thu Sep 25, 2008 3:16 pm

PUNK
klo kau PUNK aku ni NAZI
klo kau pandai komen orang aku nak komen pasal kau
klo kau pandai komen biar orang komen pasal kau
nasi,mee.bihun tu sume makanan beb
apa kau nak kisah AJK surau nak sedia menu??
ada depa mintak kau pinya idea atau pendapat??
sebab apa kau tahu??sebab kau tu bukannya penting kat depa
kau pandai komen je. betul kan??
hehe
cakap pandai, tulis pandai tapi cognitif entah kemana
klo betul laa kau ni xske mkan mee, knapa kau xp bukak tmpat lain??
save ye??pahtu nak komen2 plak
orang dah bagi something tu ucaplah time kasih
tu pun nak kne ajar ke
klo kau nak komen kat kedai yang kau bayar guna duit kau tu bley laa
tp aku aku ckup pantang klo sama kaum dengan aku kurang ajar dalam percakapan
da lah makan free, komplen plak
patut ke sume ni??
kau ni xbley pikir ke??
KAU REPLY MSJ AKU NI PUNK. AKU NAK TGOK
KLO AKU JUMPA KAU MAKAN KT SURAU LAGI SIAP KAU
ORANG P SURAU NAK MERAMAIKAN JEMAAH BUKAN NAK COMPARE MAKANAN
KAU BALAS NI TENGOK
AKU CUKUP XPUAS HATI DGN KAU
PANTANG AKU TGOK BAB KOMEN PASAL SURAU NI
BALAS LAA!!!

nazi
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: MENU BRBUKA

Post  socrates on Mon Sep 29, 2008 1:06 pm

nazi wrote:PUNK
klo kau PUNK aku ni NAZI
klo kau pandai komen orang aku nak komen pasal kau
klo kau pandai komen biar orang komen pasal kau
nasi,mee.bihun tu sume makanan beb
apa kau nak kisah AJK surau nak sedia menu??
ada depa mintak kau pinya idea atau pendapat??
sebab apa kau tahu??sebab kau tu bukannya penting kat depa
kau pandai komen je. betul kan??
hehe
cakap pandai, tulis pandai tapi cognitif entah kemana
klo betul laa kau ni xske mkan mee, knapa kau xp bukak tmpat lain??
save ye??pahtu nak komen2 plak
orang dah bagi something tu ucaplah time kasih
tu pun nak kne ajar ke
klo kau nak komen kat kedai yang kau bayar guna duit kau tu bley laa
tp aku aku ckup pantang klo sama kaum dengan aku kurang ajar dalam percakapan
da lah makan free, komplen plak
patut ke sume ni??
kau ni xbley pikir ke??
KAU REPLY MSJ AKU NI PUNK. AKU NAK TGOK
KLO AKU JUMPA KAU MAKAN KT SURAU LAGI SIAP KAU
ORANG P SURAU NAK MERAMAIKAN JEMAAH BUKAN NAK COMPARE MAKANAN
KAU BALAS NI TENGOK
AKU CUKUP XPUAS HATI DGN KAU
PANTANG AKU TGOK BAB KOMEN PASAL SURAU NI
BALAS LAA!!!


SUDAH-SUDAH LA...
RILEK JE..
SELAMAT HARI RAYE SEMUA...!!!

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: MENU BRBUKA

Post  Sponsored content Today at 4:01 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik