Apa anda akan jadi kalau ...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Apa anda akan jadi kalau ...

Post  T-Max on Tue Sep 16, 2008 12:15 am

kalau hampa x jadi cikgu...
hehe...cita aa sikit..
nanti aku sambung...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Kalau aku la..

Post  AriffPutera on Tue Sep 16, 2008 12:20 am

Klau aku la, maybe aku tgh dlm perkhidmatan tentera laut skrg ni. xpun aku aku tgh smbg degree kt mne2 IPTA lps aku abes Form6. Form 6 best gak.. Atau mungkin aku tgh belayar dgn kapal MISC, kene rampas dgn lanun kat tgh laut.. Haha.. Itu cite aku la..

AriffPutera

Jumlah posting : 228
Join date : 15.09.08
Age : 29
Lokasi : Malaysia

Lihat profil user http://tenteramalam.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Apa anda akan jadi kalau ...

Post  T-Max on Tue Sep 16, 2008 12:27 am

skrg mungkin tahun akhir aku kat KPM..
pas kua mungkin aku akan smbung degree kat luar dengan sijil TOEFL...
pastu mungkin aku dh jadi wartawan...
pastu aku mungkin dh dok dalam ISA sebab kritik kerajaan..
haha..
huhu..mmg minat aku menulis...
tambah2 yg berunsur kritikan atau perbincangan...
dulu ade buat blog tp atas sebab2 keselamatan terpaksa ditutup..
aku sedih terpaksa meninggalkan lapangan blogging..
ini je laa pengubat dendam nk menulis...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: Apa anda akan jadi kalau ...

Post  T-Max on Tue Sep 16, 2008 12:27 am

zarep kalau x masuk maktab dia dh setaraf dengan khayril muhaimeen...

T-Max

Jumlah posting : 455
Join date : 17.02.08
Age : 59
Lokasi : In front my screen

Lihat profil user http://forum.eleganeers.net/index.php

Kembali Ke Atas Go down

Re: Apa anda akan jadi kalau ...

Post  socrates on Sun Sep 28, 2008 5:23 pm

AKU...??? MUNGKIN DUK KAT U N MENANGGUNG HUTANG...!!!!
HAHAHA...SYUKUR MASUK MAKTAB...!!!

socrates

Jumlah posting : 285
Join date : 18.08.08
Lokasi : Anywhere but Here...

Lihat profil user http://www.ahmadmuzani.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Kalu ana xjadi cikgu

Post  w@n$ tec on Fri Oct 17, 2008 11:20 pm

Assalamualaikum..

pada pendapat ana,, kalu ana xjadi cikgu,,,maka xdapatlah nak berjumpa dengan Ustaz Nazmi,Ustaz Harun, Ustaz Fadil, Ustaz Rafuan, Ustaz Mahadir, Ustaz Sukari, Ustaz Subki, Ustaz Zamri, Ustazah Amanisah dan Ustazah Salmah... bukan senang nak jumpa mereka ini kerana merekalah (asbab) ana dapat bertahan sampai sekarang di IPTB ni,, mana tahan syeikh dok 5 tahun kat sini,, dahlah dulu time SPM pun 5 tahun,, la ni pun 5 tahun juga dok maktab,,, pagi2 nk kena bangun,,, p kelas pagi balik petang pas zohor,,then pukui 2,30pm ada gerko plak,, kalu nk ikutkan,, kitalah guru pelatih yang paling hebat di malaysia..sebab apa? sebabnya hanya kita sahaja yang bangun pagi, p kelas, balik petang SELAMA 15tahun,,iaitu dari sekolah rendah sampai sekarang,,,betul x?? huhu... akulihaza...

w@n$ tec
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Re: Apa anda akan jadi kalau ...

Post  Sponsored content Today at 5:39 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik